کسب درآمد از بازدید سایت

کسب درآمد از بازدید سایت

کسب درآمد از بازدید سایت

کسب درآمد از بازدید سایت چگونه است؟آیا مایل به کسب و کار اینترنتی هستید؟میخواهید از سایت خود کسب در آمد کنید؟لطفا با ما همراه شوید.قبلاً در مطلبی که در رابطه با نحوه راه‌اندازی ماشین پول‌سازی بود در بخشی از آن نوشته بودم یک وب‌سایتی را می‌شناسم که روزانه 7000 بازدیدکننده یکتا دارد. این وب‌سایت بخشی از سایتش را به فروش اینترنتی یک سری محصولات اختصاص داده است اما با این تعداد زیاد بازدید تقریباً روزانه 10 نفر از آن بازدیدکنندگان اقدام به خرید محصولات کرده‌اند از طرفی یک وب‌سایت دیگر را هم بررسی کرده‌ام که با روزانه 300 بازدیدکننده یکتا تقریباً 35 نفر اقدام به خرید می‌کنند.

تفاوت در کجاست؟ چرا چنین اتفاقی افتاده بود؟ (اتفاقاً هردوی آن وب‌سایت‌ها را نیز خودم طراحی کرده بودم)در وب‌سایت اولی از روز نخست که طراحی شد اصلاً قرار نبود در آن محصولی برای فروش گذاشته شود .

کسب درآمد از بازدید سایت

کسب درآمد از بازدید سایت

یا اصلاً بحث فروشگاه در میان نبود اما در وب‌سایت دومی هنر تبدیل بازدیدکننده به مشتری به‌کاررفته بود. بخشی از این فرایند مربوط به زمان طراحی و به برنامه‌نویس و طراح سایت مربوط است و بخش عظیمی از آن به مدیر و صاحب وب‌سایت وابسته است که در وب‌سایت دومی مدیر آن فروشگاه آنلاین به‌خوبی از این هنر برخوردار بود.

هنر تبدیل بازدیدکننده به مشتری:

همان‌طور که ذکر شد بخشی از این هنر به طراح و برنامه‌نویس وب‌سایت شما مربوط است و بخشی از آن به مدیر وب‌سایت. در اینجا چون مخاطب ما مدیران وب‌سایت‌ها هستند و نه برنامه‌نویسان و طراحان سایت؛ بنابراین از صحبت درباره این‌که برنامه‌نویس باید چکار کند و چه نکته‌هایی را در نظر بگیرد تا نرخ تبدیل بازدیدکننده به مشتری .

افزایش یابد پرهیز می‌کنیم زیرا یک برنامه‌نویس باتجربه درزمینهٔ طراحی حرفه‌ای فروشگاه‌های اینترنتی به‌خوبی می‌داند چه کند.اما روی صحبتمان با مدیران سایت‌ها و کسب‌وکارها است که چگونه از بازدیدکننده‌های سایتشان درآمدی کسب کنند حال در هر وضعی که باشن. فروشگاه باشند، یک وب‌سایت معمولی باشند، یک وب‌سایت خدماتی باشند. ن

کته مهم در اینجا این است که ما نمیخواهیم در این مطلب درباره افزایش بازدید سایت صحبت کنیم بلکه فرض را بر این می‌گیریم که بازدیدهای سایت شما زیاد هستند و اکنون می‌خواهیم آن‌ها را تبدیل به مشتری یا تبدیل به منبع درآمد کنیم.

مختص شما:  پرسونال برند

چگونه کسب درآمد از بازدید سایت؟

هنر تبدیل بازدیدکننده به مشتری برای زمانی صدق می‌کند که سایت شما یک فروشگاه اینترنتی باشد و محصولات و یا خدماتی را برای فروش ارائه داده باشید.اما اگر سایت شما فروشگاه نباشد، فرضاً یک وب‌سایت ساده با روزانه 1000 بازدیدکننده باشد آن‌وقت چگونه می‌توان از این 1000 بازدیدکننده کسب درآمد کرد؟

ابتدا باید ایده کسب درآمد از بازدید کنندگان را کشف کنید، آن را در وب‌سایتتان پیاده‌سازی کنید و سپس درزمینهٔ اینکه چگونه بازدیدکننده‌های بیشتری را ترغیب به خرید یا استفاده از خدماتِ غیر رایگان کنیم تلاش کنیم. فرایند ترغیب تعداد بیشتری از کاربران از بین همه بازدیدکننده‌ها به خرید را «افزایش نرخ تبدیل» می‌نامیم.

پس لازم است تعریفی نیز از افزایش نرخ تبدیل ذکر کنیم:«فرایندهایی که موجب شود بازدیدکننده‌های بیشتری از سایت به مشتری تبدیل بشود و از سایت شما خریدی انجام دهد را افزایش نرخ تبدیل می‌گوییم. حال هر چه تعداد خریدها نسبت به تعداد بازدید بالا برود نرخ تبدیل نیز بالا خواهد رفت»

نرخ تبدیل نیز مانند بهینه‌سازی وب‌سایت یک مقوله گسترده است که به آن علم بهینه‌سازیِ نرخ تبدیل هم می‌گویند (Conversion Rate Optimization). به عبارتی می‌توان نرخ تبدیل را معادل ROI یا Return On Investment قرارداد که در دنیای تجارت به معنی نرخ بازگشت سرمایه شناخته‌شده است.

یکی از فرایندهای کسب درآمد از بازدیدکننده پس از تعیین ایده و پیاده‌سازی آن، تلاش برای افزایش نرخ تبدیل است.

کسب درآمد از بازدید سایت

کسب درآمد از بازدید سایت

دو عامل اصلی کسب درآمد از بازدید سایت

  • بازدیدهای سایت
  • تبدیل بازدید های سایت به پول

برای هر دو عامل باید حسابی برنامه ریزی کنید و از هیچ کدام غافل نشوید، چرا که کسب درآمد از طریق ترافیک سایت، قابل قیاس با حوزه های دیگر فروش نیست.

بازدید یا ترافیک سایت

بدون ترافیک، از سایت خود به هیچ عنوان درآمدی کسب نخواهید کرد. برای افزایش ترافیک ارگانیک و کسب

درآمد از طریق تولید ترافیک سایت، حتما باید سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه یا سئو کنید. چون عملیات

سئو، زمان بر است میتوانید تا حصول نتیجه سئوی سایت، از روش های اینستاگرام مارکتینگ و گوگل ادورز در کنار

عملیات سئو وب سایت برای افزایش درآمد اینترنتی، کمک بگیرید.

ترافیک و تبدیل خیلی به هم مرتبط هستند. پس داشتن ترافیک هدفمند، خیلی اهمیت دارد. ارزشی ندارد که سایت شما

مختص شما:  بازاریابی درونگرا و برونگرا

چقدر خوب است، وقتی فروشی نداشته باشد.

تعداد بازدید کننده مهم نیست، اگر این کاربران بی هدف باشند و فروشی در کار نباشد. پس باید در جهت افزایش نرخ تبدیل

ترافیک سایت، گام های اساسی بردارید.

انواع راه های جذب ترافیک برای وب سایت

نوع ترافیک به این وابسته است که مخاطبان شما از کجا به سایت شما آمده اند. شما باید، برای وب سایت خود هزینه کنید.

انواع مختلف ترافیک را به سایت خود روانه کنید تا فروش محصول و درآمد وب سایت شما افزایش یابد.

ایده کسب درآمد:

راه‌ها و روش‌های زیادی وجود دارد: از قرار دادن تبلیغات بنری و کلیکی در سایت گرفته تا هدایت کاربران به سایت‌های دیگر و دریافت درصد از آن‌ها؛ اما این روش‌ها چندان چنگی به دل نمی‌زند و حتی در بعضی مواقع موجب کاهش اعتبار شما در بین کاربران می‌شود که ممکن است برخی از آن‌ها را نیز از دست بدهید.

در ادامه به‌تفصیل حالت‌های مختلف را توضیح خواهیم داد اما قبل از آن اجازه دهید در این نوشتار وب‌سایت‌ها را به سه نوع مختلف از سه دیدگاه متفاوت تقسیم‌بندی کنیم:

1- یک نوع وب‌سایت‌های فروشگاه آنلاین هستند که قصد دارند محصولی را به فروش برسانند، هدف و محصول آن‌ها مشخص است.

2- نوع دوم وب‌سایت‌های معمولی است که تاکنون بخش فروشی نداشته‌اند، چیزی هم برای فروش ندارند اما تعداد بازدیدکنندگان آن‌ها زیاد است و دوست دارند از این بازدیدکنندگان کسب درآمد داشته باشند. حال به روش‌های مختلف که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

3- نوع سوم وب‌سایت‌های مربوط به کارخانه‌ها، واحدهای تولیدی و خدماتی، مغازه‌ها و نمونه‌های مختلف چنین کسب‌وکارهایی است که وجود فیزیکی دارند و صاحب وب‌سایت هم هستند. در این‌گونه موارد می‌توان کاربران را تشویق به استفاده از خدمات یا محصولات آن‌ها کرد که خود نوعی تبلیغاتِ فوق‌العاده برای کسب‌وکارشان هم محسوب می‌شود.

بنابراین ایده کسب درآمد در این نوشتار مختص نوع دوم است که در ادامه در بخش توضیحات مربوط به نوع دوم آن را مطالعه خواهید کرد.

اکنون به‌تفصیل این موارد را توضیح خواهیم داد. بیشترین تمرکز ما روی نوع دوم هست چراکه هدف این مقاله هم در رابطه با همین نوع است.

نوع اول:

اگر وب‌سایت شما در دسته فروشگاه‌های آنلاین قرار دارد تبدیل بازدیدکننده به منبع درآمد خودبه‌خود در سایت شما در حال انجام شدن است چراکه ماهیت فروشگاه‌های اینترنتی نیز همین است اما ممکن است بازدید بالایی داشته باشید ولی نرخ فروشتان پایین باشد؛ بنابراین باید به بررسی دلایل بروز چنین وضعی بپردازید که می‌توانید با مراجعه به لینک چرا در فروشگاه‌های اینترنتی با این‌که بازدید بالایی داریم ولی نرخ فروش پایین است علل بروز چنین وضعیتی را بررسی و رفع کنید.

کسب درآمد از بازدید سایت

کسب درآمد از بازدید سایت

نوع دوم:

اگر صاحب یک وب‌سایتی هستید که در یک زمینه خاص فعالیت دارد و از بازدید بالایی نیز برخوردار است (هیچ نوع فروش محصولی نباید داشته باشید وگرنه در دسته‌بندی فروشگاه‌های اینترنتی قرار می‌گیرید) می‌توانید از این فرصت در جهت کسب درآمد چه به‌طور مستقیم و چه به‌طور غیرمستقیم اقدام کنید.

مختص شما:  استراتژی کسب و کار چیست

منظور از مستقیم و غیرمستقیم چیست؟

فرض کنید شما یک وب‌سایت آموزشی درباره موفقیت در کنکور دارید که بعضی وقت‌ها یک سری مقاله‌هایی را برای روحیه دادن به کنکوری‌ها منتشر می‌کنید که استقبال خوبی هم از نوشته‌های شما شده است .

به‌طور میانگین روزانه 1000 نفر بازدیدکننده هم دارید. حال اگر در سایتتان بخشی را تحت عنوان مشاوره آنلاین راه‌اندازی کنید طوری که کاربران باید برای مشاوره یک مبلغی را پرداخت کنند در این صورت شما مستقیماً از بازدیدتان کسب درآمد کرده‌اید. حال وارد جزئیات نمی‌شویم که باید چکار کنید تا کاربران بیشتری برای بخش مشاوره ثبت‌نام کنند و هزینه را پرداخت کنند. این فقط یک مثال بود.

یک روش دیگر

این است که شما مثلاً یک سایت فروشگاه اینترنتی جدید راه‌اندازی کنید، در آن‌یک سری کتاب‌ها و چیزهایی که برای کنکوری‌ها نیاز هست را در آن قرار دهید و سپس با ترفندهای بازاریابی و قرار دادن تبلیغِ فروشگاهتان در آن سایت پربازدید کاربران را ترغیب کنید که وارد فروشگاه شده و خرید کنند. این روش، روشِ غیرمستقیم محسوب می‌شود.

حتی می‌توانید در سایتتان یک بخشی تحت عنوان فروشگاه اینترنتی راه‌اندازی کنید و عملاً وارد حیطه فروشگاه‌های اینترنتی بشوید و سعی کنید با رعایت اصول و کسب دانش در این زمینه فروشتان را افزایش دهید.

بسته به خلاقیت خودتان می‌توانید روش‌های مستقیم و یا غیرمستقیمی را کشف کنید که از این طریق موجب درآمدزایی بشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

نوشتن طرح کسب و کار x بخوانید...