کتاب آموزش سئو سایت های وردپرسی
با مطلب کتاب آموزش سئو سایت های وردپرسی در خدمت شما هستیم.اگر از سئو یا حتی سایت های وردپرسی اطلاعی ندارید پیشنهاد میکنم این مطلب رو از دست ندین.اینکه سئو چیست را شاید این روزها زیاد بشنوید.با ما همراه باشید تا در ادامه مطالب با موضوع کتاب آموزش سئو سایت های وردپرسی در خدمت شما باشیم.
سئو وردپرس چیست ؟!
وردپرس یکی از پرطرفدارترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیا هست . به دلیل اینکه هسته وردپرس بر پایه وبلاگ بوده به همین دلیل سئوی وردپرس نسبت به دیگر سیستم ها راحت تر بوده و همچنین نتیجه گیری در آن سریع تر بوده و قدرت بسیار بالایی در سئو دارد.
وردپرس در ایران جزء محبوب ترین سیستم های رایگان هست مخصوصا از سال 95 به بعد استقبال بیشتری قرارگرفت و همچنین سئوی وردپرس مورد اهمیت قرار گرفت به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم در این بخش کلاس آموزش سئو وردپرس قرار بدیم.
سئو و بهینه سازی به این معناست که فعالیت هایی داشته باشیم روی محتوا و ساختار سایت تا اینکه در نتایج گوگل افزایش رتبه داتشه باشیم و ترافیک ارگانیک و رایگان دریافت کنیم .
بررسی وضعیت ایندکس شدن سایت در گوگل
وردپرس امکان جلوگیری از ایندکس شدن مطالب توسط متورهای جستجو را دارا میباشد.
در هنگام نصب وردپرس بر روی هاست گزینه ای با نام نمایش به موتورهای جستجو وجود دارد که با فعال کردن از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند، امکان ایندکس شدن مطالب را مسدود میکنیم. این گزینه از منو تنظیمات وردپرس بخش خواندن نیز در دسترس است. پس از غیرفعال بودن آن اطمینان حاصل کنید.

کتاب آموزش سئو سایت های وردپرسی
انتخاب بهترین پیوند یکتا وردپرس برای داشتن آدرس های سئو فرندلی
پیوند یکتا وردپرس نحوه ایجاد لینکهای سایت را مشخص میکند.
از بخش تنظیمات با انتخاب گزینه پیوندهای یکتا به تنظیمات لینکهای سایت دسترسی پیدا میکنیم. به طور پیشفرض پیوند یکتا بر روی ساده قرار دارد که این ساختار بدترین ساختار پیوند یکتا است. در ساختار ساده از id یا شناسه هر بخش برای ایجاد لینک استفاده میشود. بهترین پیوند یکتا وردپرس پیوندی است که امکان نمایش عنوان و کلیدواژه اصلی هر نوشته یا بخش را داشته باشد.
یشنهاد ما استفاده از پیوند یکتای نام نوشته است.
اگر در گذشته از پیوند یکتای ساده استفاده کرده اید و اکنون قصد تعویض آنرا دارید باید از ریدایرکت 301 استفاده کنید تا مطالبی که قبلا ایندکس شده اند با خطای 404 مواجه نشوند. توضیحات کاملتر را در سایت اصلی وردپرس و بخش Codex Using Permalinks مطالعه کنید.
3- انتخاب نمایش سایت با www یا بدون www
تمام وب سایتها هم با www و هم بدون www در دسترس هستند.
اما بهترین کار برای افزایش رتبه و سئو سایت استفاده از یک نوع آدرس دهی است یعنی یا باید با www سایت را نمایش دهید و یا بدون www زیرا موتورهای جستجو و گوگل برای ایندکس شدن بهتر نوشته ها باید یکی از آنها را انتخاب کنند. برای تنظیم آدرس اصلی سایت از بخش تنظیمات وردپرس گزینه همگانی را انتخاب کنید.
اکون دامنه سایت را در بخشهای نشانی وردپرس و نشانی سایت با یا بدون www وارد کنید و تنظیمات را ذخیره کنید سپس با مراجعه به مقاله ای با عنوان ریدایرکت 301 وردپرس که پیش از این منتشر کرده ایم از دستورات htaccess برای بارگذاری سایت بدون www و یا با www استفاده کنید.
4- انتخاب افزونه سئو وردپرس برای بهینه سازی مطالب
پس از تنظیمات بالا اکنون نوبت به انتخاب افزونه سئو برای بهینه سازی مطالب میرسد.
بهترین افزونه های سئو وردپرس از نظر عملکرد و محبوبیت yoast seo و all in one seo pack هستند.
استفاده از افزونه سئو مهم ترین بخش بهینه سازی سایت وردپرسی است زیرا برای نوشتن مطالب بهینه و تولید محتوای سئو شده کاملا حیاتی هستند و وجودشان الزامی است.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای بسیار محبوب است که امروزه بیش از ۴۰ درصد از وبسایتهای روی اینترنت از این سیستم استفاده میکنند. بسیاری از وبسایتهای معروف نظیر نیویورکر، مجله تایم، بی بی سی آمریکا، ادوبی بلاگ، والت دیزنی و مرسدس بنز از وردپرس استفاده میکنند. حتی سایت کاخ سفید امریکا نیز همچنان از وردپرس استفاده میکند. از بین وبسایتهای معروف ایرانی نیز بسیاری از خبرگزاری های و سایتهای محتوا محور نظیر سایت تجارت نیوز، سایت چطور، سایت متمم و مجله دیجی کالا از این سیستم استفاده میکنند.
این سیستم مدیریت محتوا در سال ۲۰۰۳ منتشر شد و خیلی زود توانست توجه کاربران و توسعه دهندگان وب را به خود جلب کند. امروزه وردپرس سهم ۶۰ درصدی از بازار سیستمهای مدیریت محتوا را در اختیار دارد. از وردپرس همچنین به عنوان یک راهکار برای فروش اینترنتی نیز میتوان استفاده کرد.

بهترین طراحی سایت
صفحات پیوست تصاویر را ایندکس نکنید
هرگاه که تصویری در سایت وردپرس خود آپلود میکنید و آن را در صفحه یا نوشته خود قرار میدهید، یک صفحه پیوند مجزا تولید میشود که عکس مورد نظر در آن ذخیره میشود. اگر مراقب نباشید، ممکن است که گوگل این صفحات را ایندکس کند. و از آنجا که چنین صفحاتی ارزش سئویی ندارند، چنین اتفاقی میتواند به اتلاف بودجه کراول یا خزش شما منجر شود.
برای مثال، اگر کسی روی لینک صفحه پیوند یکی از عکسهایتان کلیک کند، تمام آنچه خواهد دید، خود تصویر خواهد بود و قادر به مشاهده محتوا نخواهد بود. بنابراین به سرعت آن صفحه را ترک میکند و به این ترتیب نرخ ترک سایتتان بالا میرود که برای سئو سایت شما اتفاق خوبی نیست.
برچسبهای اوپن گرف (Open Graph)
احتمالا قبلا عکسهای کوچکی (thumbnail) را که در هنگام به اشتراک گذاری یک نوشته در فیسبوک یا توییتر کنار عنوان قرار میگیرد دیدهاید. این عکسها به صورت خودکار و توسط برچسبهای اوپن گرف (OG) تولید میشوند. درست مانند برچسبهای عنوان و توضیحات متا، تگهای اوپن گرف برای ارائه اطلاعات درباره محتوای اشتراک گذاری شده در پلتفرمهای اجتماعی به کار میرود.
هینه سازی مطالب وردپرس با نوشتن پست های سئو شده
محتوا پادشاه است!
منظور این جمله این است که مهمترین بخش هر سایت مطالب و مقالات با کیفیت آن است. اگر تمام نکات سئو را رعایت کرده باشید اما مطالب سایت کیفیت لازم را نداشته باشند هیچ فایده ای ندارد زیرا نوشتن پست های اصولی طبق معیارهای سئو جزو ضرورتهای سئو نوین است.
- استارتاپ ویکند چیست؟
- یافتن کلید واژه های یک سایت
- سئو در همدان
- تفاوت بک لینک فالو و نوفالو
- دوره آموزش سئو وردپرس
بهینه سازی سرعت بارگذاری وردپرس
سرعت بارگذاری صفحات وب همیشه جزو نکات مهم و کلیدی بهینه سازی سایت و سئو وردپرس بوده است.
هرچقدر که نکات سئو وردپرس در تولید محتوا و بهینه سازی سایت را رعایت کرده باشید باید به همان میزان روی افزایش سرعت بارگذاری سایت کار کنید تا صفحات سایت به سرعت در معرض دید بازدیدکنندگان قرار بگیرند.
افزایش امنیت وردپرس
برای جلب اعتماد گوگل و موتورهای جستجو باید سایت تان از امنیت بالایی برخوردار باشد.
حتی اگر تمام نکات و اصول سئو وردپرس را رعایت کنید اما امنیت وردپرس و سایت تان پایین باشد طوریکه براحتی توسط هکرها امکان نفوذ و ایجاد اختلال میسر باشد با افت رتبه سئو روبرو خواهید شد. افت رتبه به دلیل از بین رفتن اعتماد گوگل و موتورهای جستجو به سایت است زیرا آنها همیشه منابع امن را در نتایج جستجو به کاربران پیشنهاد میدهند.
فعال کردن Ssl و Https در وردپرس
گوگل مدتی پیش اعلام کرد فعال کردن گواهینامه امنیتی ssl به عنوان فاکتور سئو در نظر گرفته خواهد شد.
اگر در سایتی گواهینامه ssl فعال باشد پروتکل سایت از http به https تغییر میکند و قفل کنار آدرس سایت به شکل سبز رنگ تغییر شکل میدهد. روز به روز به اهمیت فعال بودن ssl و https بر روی سئو وردپرس و سایت افزوده میشود طوریکه تمام سایتها باید آنرا فعال کنند.