چرا سایت داشته باشیم
اگر شما هم صاحب کسب وکار یا تجارتی هستید ممکن است تا به اکنون به داشتن یک پیج اینستاگرام یا گروه های مجازی بسنده کرده باشید. اما آیا تا بحال به راه اندازی و داشتن یک وبسایت در گوگل تامل کرده اید؟ سوال مطرح شده چالشی است که پیش روی اکثر ارائه دهندگان کالا و خدمات قرار می گیرد. و در ادامه ممکن است بپرسید داشتن یک وبگاه چه ضرورتی برای شغل شما دارد؟ بسیار خب! شاید زمان آن رسیده باشد که بدون معطلی جواب این پرسش ها را دریابیم. بنابراین مهراکت اینجاست تا در مراحلی قدم به قدم به این سوال تان که چرا سایت داشته باشیم پاسخ دهد. از این رو ضمن سپاس از همراهی تان دعوت می کنیم برای رهایی از شک و شبهه خود ادامه این مطلب را از دست ندهید.
اهمیت داشتن سایت
ایجاد بازار فروش بیشتر و توسعه سریع تر
در ذهن خود یک فروشگاه اینترنتی را در نظر بگیرید و آن را با یک فروشگاه واقعی مقایسه کنید.
- یک فروشگاه واقعی اگر در بهترین نقطه شهر نیز قرار بگیرد، اجناس درون مغازه خود را تنها می تواند به افرادی که آن شهر زندگی می کنند به فروش برساند. اما یک فروشگاه اینترنتی می تواند فروش بیشتر و وسیع تری را تجربه کند.
- می تواند به تمامی افراد یک کشور یا حتی فراتر فروش داشت باشد.
- در نتیجه قطعا می تواند توسعه سریع تر و در نهایت درآمد بالاتری را داشته باشد.
- در واقع به طور قطع داشتن یک فروشگاه اینترنتی می تواند روی فروش و توسعه و رشد کسب و کار شما تاثیر بسیار زیادی را داشته باشد.
چرا باید وب سایت داشته باشیم
-
به صورت 24 ساعته در دسترس باشید
یکی از مهمترین و پرهزینهترین مسائل یک کسب و کار، پشتیبانی است. قطعاً می دانید که در دنیای پر رقابت امروز، اگر به مشتریان خود پشتیبانی مناسب ارائه ندهید، به سرعت از دایره رقابت حذف خواهید شد.
داشتن یک سایت به شما این امکان را می دهد که بتوانید به صورت شبانهروزی، پیامهای مخاطبان خود را دریافت کنید و حتی پاسخ خود را نیز به صورت آنلاین برای آنها ارسال کنید. این یک فرصت عالی برای کاهش هزینههای پشتیبانی است.
-
به خوبی معرفی شوید و اعتبار کسب کنید
داشتن وب سایت یک راه عالی برای معرفی کسب و کار شماست. طراحی یک سایت به شما این فرصت را میدهد تا خودتان را به طور کامل معرفی کنید و درباره خدمات و مزایای کارتان به مخاطبان بگویید. اغراق نیست اگر بگوییم که داشتن یک وب سایت، باعث افزایش اعتبار کسب و کار شما خواهد شد و به کمک آن، مخاطبان راحتتر به شما اعتماد خواهند کرد.
البته، حتی اگر شما یک کسب و کار هم نداشته باشید، باز این شانس برای معرفی ارزشمند است. چرا که فرصت برای مطرح شدن را برایتان به وجود خواهد آورد.
چرا باید سایت فروشگاهی داشته باشیم
اقتصادی بودن وب سایت
بدون شک زمانیکه تصمیم به راه اندازی وب سایت کرده اید به این موضوع پی برده اید که برای طراحی سایت باید سه مولفه را بطور همزمان در وب سایت خود اجرا و عملی سازید که این سه مولفه عبارتند از: هاست، دامنه و طراحی سایت.
عمده هزینه ای که شما باید به آن توجه داشته باشید هزینه ای است که بابت طراحی سایت باید پرداخت کنید و بدون شک اگر می خواهید که در بازار رقابتی با همکاران خود در دنیای اینترنت قرار بگیرید نباید نسبت به این موضوع نگرانی داشته باشید. هزینه هایی که برای هاست و دامنه پرداخت می کنید چندان بالا نمی باشند و شما می توانید آن ها را به صورت سالانه نیز تمدید کنید.
در نظر داشته باشید که وب سایتی را که طراحی می کنید به گونه ای باشد که در 24 ساعت شبانه روز در دسترس مخاطبین و مشتریان شما باشد زیرا وب سایت شما در حقیقت نماینده شما می باشد که باید این قابلیت و توانایی را داشته باشد درزمان هایی که شما در حال استراحت می باشید نیاز کاربران وب سایت را برطرف نماید.
هر چه شما بر روی بررسی سئو سایت خود بیشتر زمان گذاشته باشید و محتواها و اطلاعاتی که در وب سایت خود منتشر کرده اید جذاب و مخاطب پسندتر باشد بدون شک به افزایش ترافیک وب سایت خود کمک کرده اید و رتبه و جایگاه بهتری را در نتایج جستجو گوگل بدست خواهید آورد.
حراجیهای گسترده
فرض کنید یک فروشگاه در یک شهر اقدام به حراج کردن بخشی از محصولات خود کند. قطعا سایر مشتریان در سایر شهر نه تنها از این حراجی مطلع نمیشوند بلکه امکان مشاهده کالا و خرید را نخواهند داشت. اما در یک فروشگاه اینترنتی، محدودیت جغرافیایی معنایی ندارد. هر شخصی از هر کجای دنیا میتواند از طریق وبسایت سفارش خود را ثبت و پرداخت و از طریق خدمات پست آن را دریافت کند.
تاثیر سایت در فروش
رقبای شما حتما یک سایت دارند
در حالی که 36 درصد از مشاغل کوچک سایتی برای خود ندارند، 64 درصد دیگر دارای سایت هستند. این بدان معنی است که اکثر مشاغل کوچک حضور آنلاین دارند و احتمالاً رقبای شما سایتی دارند که مورد توجه مردم شهر شما قرار خواهد گرفت.
اگر می خواهید در زمینه کاری خود موفق و با درآمد بالا باقی بمانید، مهم است که در فضای مجازی حضور فعالی داشته باشید. این امر نه تنها به شما در حفظ رقابت سالم کمک می کند، بلکه به شما کمک می کند شغل خود را به عنوان یک تجارت آینده نگر، هوشمند و فنی تقویت کنید.
9. می تواند به رشد تجارت شما کمک کند
اگر می خواهید فعالیت خود را گسترش دهید و کاربران یا مشتریان جدیدی را به سمت خود بکشانید، داشتن یک سایت امری ضروری است. گزارش ها نشان می دهند مشاغل نوپایی که کار خود را با طراحی و ایجاد یک سایت شروع کرده اند، از موفقیتی که به دست آورده اند بسیار راضی هستند. بررسی در سایت های مشاغل کوچک نشان می دهد که 81 درصد از آنها که سایتی را راه اندازی کرده اند رشد قابل ملاحظه ای در کار خود مشاهده کرده اند و 97 درصد از آنها داشتن سایت را به مشاغل مانند خود پیشنهاد می کنند.
· مزایای سایت فروشگاهی از نگاه مشتریان
وجود سایت فروشگاهی و خرید کردن از آن برای مشتریان ویژگی و کاربردهای بسیاری دارد. مشتریان می توانند با تخفیف کالای مورد نظر را خریداری کنند، نیاز به حضور فیزیکی در مغازه ندارند و تنها در چند کلیک می توانند کالای دلخواه خود را درخواست دهند و درب منزل دریافت کنند. در ادامه برخی از مزایای فروشگاهی برای مشتریان را بررسی می کنیم.
از بین بردن محدوده جغرافیایی
وب سایت در وهله اول محدودیت جغرافیایی را از بین خواهد برد، دیگر نیازی نیست تا مشتریان به دفتر و یا محل کار شما بیایند و کالای مورد نظرشان را خریداری کنند، از هر نقطه دنیا تنها با چند کلیک می توانند کالای دلخواهشان را درخواست بدهند و درب منزل دریافت کنند و از خدمات شما بهره مند شوند.
تاثیر سایت در بازاریابی
بازاریابی آسان
قطعا تبلیغات در دنیای اینترنت راحتتر، پربازدهتر و سریعتر خواهد بود. همچنین با استفاده از خدمات گوگل ادز و سئو سایت میتوان به کسبوکار اینترنتی رونق بیشتری داد.
خدمات گوگل ادز، سیستم تبلیغات در گوگل بوده که یک سایت با پرداخت هزینه و شارژ حساب کاربری خود، میتواند با کلمات کلیدی خود، در صفحه اول جستجوی گوگل قرار گیرد. تا زمانی که حساب کاربری شما دارای اعتبار باشد، این تبلیغات ادامه پیدا کرده و افراد بیشتری وارد وبسایت شما میشوند.
کد تخفیف در سایت فروشگاهی
یکی از ساده ترین و کارآمدترین شیوه های جذب مخاطب ارائه کد تخفیف به مشتریان است. در این شیوه شما یک کد تخفیف به مشتریان ارائه می دهید و آن ها با ثبت کد در سایت شما می توانند محصول مورد نظرشان را با تخفیف خریداری کنند.
به طور مثال قیمت یکی از محصولات شما 500000 هزار تومان است، با ارائه کد تخفیف 20% مشتریان تمایل بیشتری پیدا می کنند که محصول را از سایت شما تهیه کنند. حتی شما می توانید به ازای خرید از سقف مورد نظر تخفیف روی محصولات اعمال کنید، مثلا با خرید هر 100 هزار تومان مشتریان 10% تخفیف می گیرند.
شیوه های استفاده از کدهای تخفیف بسیار زیاد است، تنها کافی است نیاز مشتری را به خوبی شناسایی کنید.
پشتیبانی رایگان
در بخش پشتیبانی می توانید یک چت آنلاین تعبیه کنید که کاربران بتوانند سوالات خود را به صورت آنلاین از بخش پشتیبانی بپرسند. این کار در جلب کردن اعتماد مشتری بسیار موثر واقع می شود. گاهی اوقات به دلیل اشغال خطوط تلفن فروشگاه مشتریان امکان پرسش و پاسخ راجع به محصول یا رفع نقص محصول و سفارش را از دست می دهند و گاها این مورد باعث نارضایتی مشتریان می شود. شما باید چندین راه ارتباطی را برای سهولت و دسترسی آسان مشتری در نظر بگیرید، مانند پشتیبانی آنلاین در سایت و یا در شبکه های اجتماعی، پشتیبانی تلفنی، پشتیبانی به صورت تیکت و …
مطالب بیشتر در مهراکت