هویز دامنه
whois چیست و چگونه whois بگیریم؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که هر آدرس دامنهای که توسط رجیستاررها ثبت میشوند شامل اطلاعات فردی است که مالک آن دامنه میباشدبرای آگاهی بیشتر از هویز دامنه با ما همراه باشید.
whois چیست و چه کاربردی دارد
با انجام عملیات whois از دامنه موردنظر، اطلاعات مهمی از جمله نام، شماره همراه، شماره ثابت، آدرس ایمیل، آدرس پستی، کدپستی و بسیاری از اطلاعات مربوط به صاحب دامنه برای ما قابل دسترس خواهد شد، خوب شاید برایتان سؤال پیش بیاید که دانستن این اطلاعات چه کاربردی دارد.
با در اختیار داشتن اطلاعات فوق شما میتوانید همیشه یک آدرس دامنه را علاوه را پیدا کردن اطلاعات صاحب آن مورد آنالیز نیز قرار دهید چون بخشی از اطلاعات که در اختیار شما قرار میگیرد شامل مکان فیزیکی سرور میزبانی آدرس دامنه فوق، اطلاعات آدرس nameserver سایت که به شما امکان تشخیص هاست بودن و یا استفاده از سرور به عنوان میزبانی را میدهد.
همچنین در مواردی که شما نیاز داشته باشید با مدیر سایت و یا صاحب دامنه ارتباط داشته باشید و یا بخواهید مالکیت دامنه فوق را از او خریداری کنید بدین روش میتوانید به اطلاعات آن شخص دست یابید.

هویز دامنه
چگونه whois بگیریم ؟ راهنمای کامل whois گرفتن از دامنه
در مطلب whois چیست ؟ به طور کامل در مورد سرویس هویز توضیح دادیم ، به طور کلی هر فردی که ثبت دامنه انجام داده است ، مشخصات خود را وارد کرده است شما با whois می توانید مشخصات صاحب امتیاز دامنه را مشاهده نمایید ، در این مطلب قصد داریم تا نحوه whois گرفتن از دامنه را به شما آموزش دهیم ، ما به شما روش هایی را معرفی می کنیم تا توسط هر سیستم عاملی بتوانید whois دامنه مورد نیاز خود را مشاهده کنید.
نحوه whois گرفتن از دامنه ملی :
اگر شما فصد دارید از یک دامنه .ir یا دامنه هایی مانند co.ir یا ac.ir و سایر پسوند های ملی whois بگیرید ، بهترین روش آن وب سایت ایرنیک است ، شما می توانید با مراجعه به وب سایت whois ایرنیک از دامنه ملی خود whois بگیرید. توجه کنید که این وب سایت تنها از دامنه های ایران پشتیبانی می کند. همچنین قسمت های مختلف whois در دامنه ملی را در همان مطلب whois چیست ؟ که در بالا لینک آن را قرار داده ایم توضیح داده ایم.

هویز دامنه
نحوه گرفتن whois از دامنه هایبین المللی
بیشتر بدانید:
- برندینگ
- هشتگ در یوتیوب
- ساخت صفحه در ویکی پدیا
- استارتاپ ویکند چیست
- آموزش گام به گام ساخت یک گالری تصاویر در وردپرس
بهترین روش برای whois گرفتن از دامنه های عمومی و بین المللی استفاده از سرویس whois وب سایت domaintools است ، این سایت تقریبا کامل ترین whois را به شما نمایش می دهد، نمایش مشخصات صاحب امتیاز دامنه شامل نام ایمیل و تلفن ، نمایش تعداد دامنه های ثبت شده با ایمیل صاحب امتیاز ، نمایش whois history و dns history ، نمایش محل قرار گیری سرور سایت ، نمایش وضعیت وب سرور ، رتبه seo ، و مرکز ثبت دامنه از جمله امکانات این سایت می باشد.
امیدواریم این مطلب برای شما کاربردی بوده باشه ، چنانچه نظر یا مشکلی در مورد whois گرفتن دارید آن را در پایان همین صفحه برای ما ارسال نمایید.

هویز دامنه
نحوه whois گرفتن از دامین
اطلاعات دامنه مانند: نام مالک، تاریخ ثبت دامین، تاریخ انقضا، Registrar(ثبت کننده دامین)، Registrant، شماره تماس، نام سرور و آدرس مالک، دی ان اس های دامنه و … از طریق Whois گرفتن از دامین قابل مشاهده می باشد.
نام دامنه خود را در سایتهای مرجع وارد کنید و اطلاعات مربوطه را دریافت نمایید.
مفاهیم موجود در whois دامین:
در مشخصات ثبتی دامین اطلاعات زیر حائز اهمیت می باشد:
Registrar: شرکت ثبت کننده دامین در ICANN
Registran: مالک قانونی دامین است . رجیسترنت همان شخصی است که دامین را ثبت میکند و دامین به نام آن فرد ثبت می گردد. اگر دامین مربوط به شرکت است بهتر است رجیسترنت نام آن شرکت باشد. رجیسترنت امکان استفاده، فروش و یا تغییر مالکیت دامین را خواهد داشت.
Name Server: نام dns های ذکر شده در این قسمت مشخص می کند که دامین مذکور از میزبانی کدام شرکت استفاده می کند.
Date Expiration: نشان دهنده تاریخ انقضا دامین می باشد.
last updated: آخرین تاریخ بروز رسانی دامین
Status: وضعیت دامین را در دوره های زمانی مختلف مشخص می نماید. حالت های clientTransferProhibited یا locked (قفل بودن دامین)، ok (باز بودن دامین) ،expired (دوره منقضی)، Redemption Period (دوره جریمه دار)، pendingDelete (دوره حذف) جهت دامین اعمال می گردد.
ایمیل موجود در قسمت Administrative: این ایمیل مالک رسمی دامین شناخته می شود. چنانچه دامین مربوط به شرکت می باشد بهتر است ادمین (admin – administrative) نام شخص باشد مثلا به نام مدیرعامل شرکت باشد.