مدل های کسب و کار اینترنتی

مدل های کسب و کار اینترنتی

مدل های کسب و کار اینترنتی

کسب و کار مدلهای زیادی دارد که باید بر اساس بیزنسی که دارید این مدل‌ها را یاد بگیرید. آشنایی با مدلهای مختلف بیزنس می‌تواند نقش مهمی در موفقیت شما و شرکت‌تان داشته باشد.مدل های کسب و کار اینترنتی یک نمونه از آن است .لطفا با ما همراه شوید.

اصطلاح مدلهای کسب و کار اینترنتی قدمت زیادی ندارد و در اواخر قرن ۲۰ام وارد مباحث شد. البته اصطلاح طرح کسب و کار را با مدل کسب و کار اشتباه نگیرید چرا که این ۲ موضوع کاملا جدا از هم هستند.

­طرح کسب و کار به طور کلی متفاوت از مدل کسب و کار است و در یک مقاله جداگانه به آن پرداخته می‌شود. داشتن مدل کسب و کار مشخص کمک می‌کند تا هر شخصی که بوم کسب و کار شما را می‌بیند، متوجه جزییات کسب و کار شما بشود.

خیلی وقت نیست که اینترنت وارد زندگی انسان‌ها شده است، اما این دنیای گسترده زندگی انسان‌ها را طوری تحت‌الشعاع قرار داده است که دیگر زندگی بدون آن غیرممکن به نظر می‌رسد. اینترنت علاوه بر آسان کردن تمام کارها، باعث ایجاد شغل‌های جدیدی در سراسر جهان شده است.

امروزه دیگر برای راه‌ اندازی یک کسب‌وکار، ملزم به دریافت مجوزهای رنگارنگ نیستیم؛ اگر کسی مایل باشد در محیط‌ها و پلتفرم‌های مختلف آنلاین فعالیت کند، هزاران راه برای راه‌اندازی کسب‌وکار وجود دارد که هیچکدام از دردسرهای راه‌اندازی کسب ‌و کار فیزیکی را ندارند. می‌توان گفت مدلهای کسب و کار اینترنتی بسیار گسترده‌تر از مدلهای کسب‌وکار فیزیکی هستند.

مدل های رایج کسب و کار اینترنتی

در این مطلب به معرفی و بررسی مدل های رایج کسب و کار اینترنتی (انواع کسب و کارهای اینترنتی) می‌پردازیم تا در مسیر آشنایی با آن‌ها، خود بتوانیم کسب‌وکار آنلاین خود را بزودی استارت بزنیم. بوم کسب و کار آنلاین به چه صورتی است؟

یکی از سوال هایی که زیاد از من پرسیده می شود این است که “با چه روش هایی می توان از اینترنت درآمد کسب کرد؟ انواع کسب و کارهای اینترنتی چیست؟”.

مختص شما:  موبایل مارکتینگ یا بازاریابی موبایلی چیست؟

اگر شما هم این سوال را در ذهنتان دارید و دوست دارید انواع کسب و کار اینترنتی را بیشتر و عمیق تر بشناسید، حتما به این مقاله را تا انتها بخوانید و ویدئو های زیر را ببینید. من در این مقاله شما با 6 روش قدرتمند کسب و کار اینترنتی آشنا می کنم. در هر ویدئو مثال های بسیار متنوعی از هر یک از مدل های درآمدزایی اینترنتی و کسب و کار اینترنتی مطرح می کنم.

مدل های کسب و کار اینترنتی

مدل های کسب و کار اینترنتی

شما می توانید از آن ها الهام بگیرید و الگوبرداری کنید. به نظر من دیدن مثال های موفق، بهترین روش برای شروع و آشنایی با انواع مختلف کسب و کار اینترنتی است.

اگر شما انواع کسب و کار اینترنتی را نشناسید و کورکورانه وارد مسیر کارآفرینی اینترنتی شوید، به احتمال بسیار زیاد زمان، پول و انرژی خود را در مسیر غلط هدر خواهید داد و سپس ناامید شده و مسیر را رها می کنید. من شدیدا دیدن این ویدئو ها را توصیه می کنم. خوب برویم سراغ معرفی هر یک از این 6 روش درآمد از اینترنت:

1- کسب درآمد اینترنتی از طریق فریلنسینگ (آزاد کاری)

این مدل کسب درآمد بیشتر درآمدزایی اینترنتی هست تا یک کسب و کار اینترنتی. درواقع در این مدل شما در یکسری سایت های واسط مانند سایت پونیشا و یا سایت انجام میدم، خودتان را معرفی می کنید و رزومه خود و نمونه کارهای خود را قرار می دهید تا دیگران شما را برای انجام پروژه های خود انتخاب کنند. به عبارت دیگر شما پیمانکار هستید  و فردی که به شما پول پرداخت می کند کارفرمای شماست. در این ویدئو مدل درآمدزایی از طریق فریلنسینگ را بطور کامل با چند مثال توضیح داده ام.

2- کسب و کار اینترنتی با فروش محصولات فیزیکی

مدل دوم از انواع کسب و کار اینترنتی ، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش محصولات فیزیکی است. مدلی که شاید برای شما شناخته شده ترین مدل باشد. در این ویدئو کسب و کارهای اینترنتی که بر پایه فروش محصولات فیزیکی هستند را به شما معرفی می کنم و مثالهای موفق زیادی را برایتان تحلیل می کنم تا از آن ها ایده بگیرید. در این ویدئو سه روش متفاوت درآمدزایی با فروش محصولات فیزیکی را به شما معرفی می کنم. همچنین به شما می گویم که چگونه با ایجاد تمایز بتوانید کسب و کار اینترنتی محصول محور خود را بسازید.

مختص شما:  گوگل ادز کسب درامد

3- کسب و کار اینترنتی با فروش محصولات آموزشی

مدل سوم از انواع کسب و کار اینترنتی، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش محصولات آموزشی است.  این کسب و کار اینترنتی برای کسانی که می خواهند از علایق و مهارت ها و تخصص خود درآمدزایی کنند بسیار عالی است. نکته مهم این است که این کسب و کار به شدت رو به رشد است. قرن 21 قرن متخصص هاست. اگر عاشق یادگیری و یاد دادن هستید، این مدل بهترین مدل برای شماست. در این ویدئو حالت های مختلف درآمدزایی از طریق آموزش را به شما می گویم و همچنین مثالهای موفق زیادی را برایتان تحلیل می کنم.

4- کسب و کار اینترنتی با فروش محصولات دیگران

شاید بگویید که هیچ محصولی برای فروش ندارید. آیا شما هم می توانید درآمد اینترنتی داشته باشید. باید بگویم که بله می توانید. مدل چهارم از انواع کسب و کار اینترنتی، درآمدزایی اینترنتی از طریق فروش محصولات دیگران یا بازاریابی واسطه ای است. به نظر من  این کسب و کار برای کسانی که خوشان محصولی ندارند و تازه می خواهند شروع کنند بسیار عالی است. نکته مهم اینکه این مدل کسب و کار به شدت رو به رشد بوده و با اضافه شدن سیستم همکاری در فروش دی جی کالا رونق چشمگیری هم خواهد گرفت.

مدل های کسب و کار اینترنتی

مدل های کسب و کار اینترنتی

5- کسب و کار اینترنتی با فروش خدمات و مشاوره

مدل پنجم از انواع کسب و کار اینترنتی، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش خدمات و مشاوره است. این کسب و کار برای کسانی که تخصص و تجربه ای دارند و می خواهند با فروش خدمات و مشاوره از آن تخصص خود درآمدزایی کنند بسیار عالی است. باز هم تکرار می کنم، قرن 21 قرن متخصص هاست. اگر در حوزه ای متخصص هستید و تجربه دارید می توانید به کمک اینترنت به درآمدهای خیلی خوبی برسید و برند آنلاین خود را بسازید و از هر جای ایران یا حتی دنیا مشتری داشته باشید.

مختص شما:  رقابت در کسب و کار

6- کسب و کار اینترنتی با فروش تبلیغات

مدل ششم از انواع کسب و کار اینترنتی، راه اندازی کسب و کار اینترنتی بر پایه فروش تبلیغات است که یکی از شناخته شده ترین و متداول ترین مدل هاست. یعنی شما با تولید محتوای جذاب مخاطب هدفی را جذب سایت یا پیج اینستاگرام خود می کنید و سپس با فروش فضای تبلیغات درآمدزایی می کنید. صاحبان کسب و کاری که مخاطب هدفشان با مخاطب هدف سایت یا اینستاگرام شما همخوانی دارد، حاضرند به شما پول پرداخت کنند تا شما آن ها را تبلیغ کنید و به مخاطبان هدف خود معرفی کنید. اما اشتباه اکثر افراد این است که با ایده های کلی و یا تکراری می خواهند کسب و کار اینترنتی تبلیغاتی خود را آغاز کنند که قطعا شکست می خورند.

نتیجه‌گیری

در این مقاله مدلهای کسب و کار اینترنتی و مزایای آن را بررسی کردیم. با نفوذ اینترنت به زندگی افراد، کسب و کارهای اینترنتی نیز رونق پیدا کرده‌اند و درآمد خوبی را برای صاحبان خود به ارمغان می‌آورند. این مدل کسب و کار نسبت به روش‌های سنتی کسب و کار مزایای زیادی از جمله هزینه کم برای راه‌اندازی، ساعت کاری انعطاف‌پذیر، نوآوری و… دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

نوشتن طرح کسب و کار x بخوانید...