ریدایرکت 307
در این مقاله راجب ریدایرکت 307 اطلاعاتی به شما داده میشود. تعریفی از سری کدهای 300 و خود خطا 307 به شما رائه میشود. با مهراکت همراه باشید.
کدهای سری 300، انتقال (Redirection)
کدهای سری 300 مربوط به مواردی هستند که پاسخ به درخواست واسط کاربری از سرور، باید با انجام اعمال دیگری (در سمت کاربر) کامل شود، این عملیات معمولا توسط واسط کاربری (مثلا مرورگر) و بدون دخالت کاربر (به صورت خودکار) انجام می شود، به فرض عمل ریدایرکت یا انتقال خودکار از یک آدرس به آدرس دیگر، با ارسال کدهای سری 300 انجام می شود، نکته مهم در اینجا این مسئله است که ریدایرکت ها نباید در یک درخواست، بیش از 5 بار تکرار شوند، در غیر اینصورت در اکثر مرورگر ها، فرض بر حلقه (Loop) بی انتها شده و ارتباط قطع خواهد شد.
کد 307، انتقال موقت (Temporary Redirect)
کد 307 مربوط به مواقعی است که منبع لینک اصلی، موقتا در آدرسی دیگر قابل دسترسی است، این حالت با ریدایرکت 302 و 303 فرق دارد، در اینجا انتقال نیاز به تایید کاربر داشته و به صورت خودکار انجام نمی شود، متدهای استفاده شده نیز باید بین لینک اصلی و لینک انتقالی مشترک باشد، بقیه شرایط مشابه کدهای 302 و 303 است و واسط کاربری باید لینک فعلی را همچنان و در مراجعات بعدی به عنوان لینک اصلی مد نظر قرار دهد.
راجب مطالب زیر نیز دیدن فرمایید:
از ریدایرکت ۳۰۷ ترجیحا استفاده نکنید
ریدایرکت ۳۰۷ کاملا شبیه به ۳۰۲ عمل می کند اما تفاوتی در نحوه اجرا با ۳۰۲ دارد.
۳۰۷ بر روی پروتکل اچ تی تی پی ۱ اجرا می شود.
بیشتر خزنده ها از جلمه بینگ و گوگل با این روش همانند ۳۰۲ رفتار می کنند
اما به طور کلی بهتر است که از ۳۰۱ یا ۳۰۲ استفاده شود.