رفع خطای 413

رفع خطای 413

در این مقاله سئوبلک تعریفی از خطای 413 به شما عززان ارائه میدهد. همچنین دلیل بوجود امدن این خطا را به صورت روان بیان میکند . در اخر نحوه رفع خطای 413 را به شما توضیح میدهیم با ما همراه باشید.

خطا 413، درخواست خیلی طولانی (Request Entity Too Large)

کد 413 در حالتی رخ می دهد که طول رشته درخواست ارسالی، بیش از حد توان و انتظار سرور است، لذا ارتباط توسط سرور قطع خواهد شد، اما اگر این حالت موقتی باشد، معمولا در پاسخ، سربرگ Retry-After نیز ارسال می شود و واسط کاربری مجددا و در دفعات بعدی می تواند درخواست خود را ارسال کند.

دلیل به وجود آمدن خطای 413

این خطا معمولا زمانی اتفاق می افتد که شما سعی می کنید یک فایل را که حجم آن فراتر از حداکثر اندازه ی آپلود فایل در سایت وردپرسی شما است را آپلود کنید. حال وب سرور شما نمیتواند فایل را آپلود کند و خطای زیر را مشاهده می کنید.

نحوه رفع خطای ۴۱۳ در وردپرس

 راه‌های متعددی برای رفع request entity too large در وردپرس وجود دارد. ما تمام این روش‌ها را پوشش می‌دهیم و می‌توانید یکی از آن را که فکر می‌کنید مناسب‌تر است، امتحان کنید.

رفع خطای 413

روش اول: افزایش حجم آپلود فایل از طریق فایل‌های توابع

می‌توانید قطعه کد زیر را به فایل functions.php قالب سایت اضافه کنید.

1
2
3
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );
  • عبارت max_execution_time را یافته مقدار آن را بر اساس مانی‌که فکر می‌کنید بارگذاری طول می‌کشد، تنظیم کنید.
  • اگر مطمئن نیستید مقادیر را دو برابر تنظیم کنید.

بیشتر بدانید:

روش دوم: افزایش حجم آپلود فایل از طریق فایل htacces.

در این روش، شما باید نسبت به ویرایش فایل htacces. و اضافه کردن قطعه کد زیر اقدام کنید.

1
2
3
4
php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

نکته: در صورتی که قادر به مشاهده فایل فایل htacces. نیستید آموزش فایل htaccess. وردپرس و نمایش فایل‌های مخفی را مطالعه کنید.

روش سوم: بارگذاری فایل از طریق FTP به صورت دستی

اگر خطای ۴۱۳ در وردپرس را تنها زمان بارگذاری یک فایل خاص مشاهده می‌کنید می‌توانید فایل را به صورت دستی از طریق FTP آپلود کنید.نصب قالب وردپرس از طریق FTP: اگر می‌خواهید یک قالب وردپرس را آپلود کنید، تنها کافیست از طریق FTP به پوشه وبسایت خود رجوع کرده و قالب را اکسترکت کرده و پوشه آن را در مسیر wp-content/themes قرار دهید سپس در محیط وردپرس آن را فعال کنید..

نصب افزونه وردپرس از طریق FTP: اگر می‌خواهید افزونه‌ای را آپلود کنید، از طریق FTP به پوشه ریشه وبسایت خود رجوع و افزونه را اکسترکت کرده و پوشه آن را در مسیر wp-content/plugins قرار دهید و مانند روش نصب دستی قالب عمل کنید. آن را از محیط افزونه‌های وردپرس فعال کنید.

سایر فایل‌ها: برای بارگذاری دستی سایر فایل ها نیز به همین صورت از طریق FTP به پوشه وبسایت متصل شده و فایل خود را در مسیر مورد نظر قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

خرید کلمات کلیدی از گوگل x بخوانید...