رفع خطای بعد انتقال هاست
سلام خدمت همراهان عزیز مهراکت .سپاس که ما را انتخاب کردید.اگر این مطلب را میبینید احتمالا مشکل رفع خطای بعد انتقال هاست برای شما پیش آمده که بعد ازینکه وبسایتتان را به هاست جدیدی منتقل کردید به جز صفحه اصلی وبسایت تمام صفحات دیگر سایت شامل برگه ها و مطالب باز نمیشن و با ارور 404 مواجه میشین !، برای چگونگی رفع این مشکل با ما همراه باشید.
رفع ارور 404 بعد از انتقال سایت به هاست جدید :

رفع خطای بعد انتقال هاست
خب دلیلش اینه که هنوز کانکشن معتبری بین وبسایت شما و دیتابیس برای مشاهده محتوا برقرار نشده تا مطالب یا صفحات بتونن از دیتابیس واکشی و نمایش داده بشن .
راه حل این مشکل :
1 – به پنل مدیریت وبسایت وردپرسی بروید (site.com/wp-admin) و از بخش نوشته ها وارد زیرمنوی همه نوشته ها شوید ، حال گزینه ویرایش یکی از مطالب یا نوشته ها [پارسی را پاس بداریم] را کلیک کنید تا وارد ویرایش آن نوشته شوید سپس کلید بروزرسانی آن نوشته را کلیک کنید .
به احتمال زیاد دیگر مشکل ارور 404 وبسایت شما تا همین مرحله برطرف شده است (تست کنید)
اگر همچنان مشکل ارور 404 وبسایت شما در هنگام مشاهده مطالب یا صفحات برقرار بود:
2 – در پنل مدیریت وبسایت وردپرسی به بخش تنظیمات و سپس زیرمنوی پیوندهای یکتا بروید ، حال ازین بخش در بین گزینه هایی که وجود دارد گزینه حالت ساده برای لینکهای سایت را انتخاب کرده و در پایان روی کلید ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تنظیمات جدید اعمال شود.
به احتمال 99.99% اکنون مشکل ارور 404 وبسایت بعد از انتقال سایت به هاست جدید برطرف شده است اما اگر مشکل شما دریافت ارور است ادامه مطلب را بخوانید.
ارور 404 بصورت کلی در تمام صفحات:
معمولا زمانی این مشکل پیش می آید که به یک هاست دایرکت ادمین منتقل شده اید که دارای SSL فعال نیست و سایت شما در هاست قبلی دارای SSL فعال بوده و چون به محض ورود به آدرس جدید اسکریپت سایت شما ریدایرکت به پروتکل https انجام میدهد این ارور ظاهر میشود.
البته اگر هنوز 24 ساعت تمام از زمان آپدیت DNSهای شما هم نگذشته باشد باز همین ارور را خواهید داشت.
بنابراین چاره کار این است که اولا 24 ساعت پس از تنظیم DNS های دامین به هاست جدید منتظر بمانید و حتما یک SSL برای سایت خود سفارش دهید و اگر هم اینکار مقدور نیست در نهایت باید دستورات ریدایرکت به پروتکل https را از خطوط اجرایی اسکریپت سایت خود حذف نمایید و بار دیگر با یک مرورگر متفاوت و حتی یک IP متفاوت آزمایش کنید. (زیرا کوکیهای ریدایرکت در مرورگرها ذخیره میشوند و میبایست در تنظیمات مرورگر خود کش و کوکی ها را پاک کنید)
رفع مشکل ارور 404 در صفحات وردپرس

رفع خطای بعد انتقال هاست
این مشکل معمولا بعد از انتقال یک سایت وردپرسی به هاست جدید اتفاق میفتد ، و یا بعد از عوض شدن ادرس دامنه یا انتقال داخلی یک قالب به فولدر دیگر در همان هاست این اتفاق رخ خواهد داد ، و با وجود ارور 404 در صفحات وردپرس مشکلاتی همچون 404 شدن برگه ها ، نوشته ها و محصولات رخ خواهد داد .
در واقع ریشه ی اصلی این اتفاق بر میگردد به آدرس دهی در دیتابیس ، که با نام دامنه ی قبلی یا نام فولدر قبلی در جداول دیتابیس ذخیره شده است ، و باید این ادرس صفحات رو که در دیتابیس ذخیره شده اند رو به آدرس جدید تغییر داد. اما چگونه؟! در ادامه به رفع مشکل ارور 404 صفحات وردپرس خواهیم پرداخت.
اما برای رفع این مشکل باید چه کاری انجام داد؟
- برای رفع این مشکل ابتدا باید وارد پنل مدیریت وردپرس شد.
برای ورود به پنل مدیریت وردپرس از این آدرس باید استفاده کنید: Domain.com/wp-admin
- و بعد از وارد شدن به پنل مدیریت وردپرس ، باید به بخش تنظیمات / پیوند های یکتا ، وردپرس بروید.
- در صفحه ی پیوند های یکتای وردپرس ، شما میبایست یک بار بدون اعمال تغییر خاصی روی دکمه ی ذخیره ی تغییرات کلیک کنید.
با انجام این دستورات در دیتابیس شما ، آدرس های قبلی که داشتید آپدیت شده و آدرس دامنه و یا فولدر جدید مسیر وردپرس شما ، در دیتابیس قرار خواهد گرفت.
و مشکل ارور 404 صفحات وردپرس شما هم نیز رفع خواهد شد.
ضمنا توجه داشته باشید ، این مشکل بعد از انتقال سایت شما به هاست جدید ، تغییر دامنه ، تنظیم بکاپ مجدد و تغییر نام پوشه آدرس وردپرس شما رخ خواهد داد ، و همچنین پیشنهاد میکنم این مشکل رو جدی بگیرید ، زیرا این مشکل میتواند یک زامبی برای ارزش وب سایت و مطالب شما در نتایج گوگل باشد ، پس حتما هر چه سریع تر افدام کنید.
رفع مشکل از کار افتادن وردپرس بعد از تغییر آدرس
بسیاری از کاربرانی که از وردپرس برای طراحی سایت خود استفاده نموده اند با تغییر آدرس دامنه و یا انتقال محتویات از لوکال به هاست در نمایش سایت دچار مشکل می شوند. در این آموزش ما دو راه جهت رفع این مشکل را به شما آموزش خواهیم داد.

رفع خطای بعد انتقال هاست
1. تصحیح آدرس در جدول wp_options
اولین روش جهت رفع مشکل از کار افتادن وردپرس بعد از تغییر آدرس، تصحیح آدرس در جدول wp_option دیتابیس است. جهت انجام این کار ابتدا وارد سی پنل خود شوید و سپس در قسمت DATABASES روی گزینه phpMyAdmin کلیک نمایید.
پس از ورود به پنل دیتابیس روی نام دیتابیس خود از لیست سمت چپ کلیک کنید .
نکته : اگر نام دیتابیس خود را نمیدانید
در پوشه public_html و
در فایل wp-config.php
میتوانید نام دیتابیس که
به محتویات
سایت متصل است
را مشاهده نمایید.
با کلیک روی نام دیتابیس تمامی جداول به شما نمایش داده خواهد شد .در قسمت Table روی نام جدول wp_options کلیک کنید .
اکنون
فیلدهای
مرتبط
با
جدول
آپشن
به شما
نمایش داده می شود. دو سطر siteurl و home مرتبط با آدرس دامنه سایت شما می باشد با استفاده از گزینه Edit و یا دوبار کلیک روی بخش option_value مرتبط با گزینه موردنظر، آن را ویرایش نمایید و نام سایت خود را در قسمت option_value ویرایش کنید .
2. تصحیح آدرس در فایل wp-confitg.php
روش دیگر برای تغییر نام دامنه استفاده از فایل wp-config.php می باشد. برای انجام این کار پس از ورود به سی پنل از بخش FILES وارد File Manager شوید.
پس از ورود به فایل منیجر وارد پوشه public_html یا پوشه اصلی سایت خود شوید.
فایل wp-config.php را بیابید و روی آن کلیک راست کنید، اکنون با استفاده از گزینه Edit آن را ویرایش کنید.
پس از باز شدن این فایل جهت ویرایش، کدهای زیر را قبل از توضیحات “That’s all, stop editing! Happy blogging.” قرار دهید:
define( ‘WP_HOME’, ‘http://yourwebsite.com/’ );
define( ‘WP_SITEURL’, ‘http://yourwebsite.com/’ );
به جای http://yourwebsite.com نام دامنه خود را بنویسید و تغییرات فایل را با استفاده از دکمه Save Changes ذخیره نمایید. سپس سایت خود را رفرش یا ریلود کنید تا مشکل برطرف شود.
امیدواریم
آموزش
رفع خطای بعد انتقال هاست
برای
شما
مفید
واقع
شده
باشد
و به وسیله
آن توانسته
باشید
مشکل
از کارافتادن
وردپرس
پس از
تغییر
آدرس را
رفع کنید.