دوره آموزش سئو وردپرس
با سلام خدمت شما دوستان همیشگی و همراهان همیشگی مهراکت ، در این پست برای شما عزیزان گرانقدر درباره” دوره آموزش سئو وردپرس ” صحبت خواهیم کرد. لطفا با ما همراه باشید و نظر خود را درباره این پست با ما در میان بگذارید.
سئو وردپرس چیست ؟!
وردپرس یکی از پرطرفدارترین سیستم های مدیریت محتوا در دنیا هست . به دلیل اینکه هسته وردپرس بر پایه وبلاگ بوده به همین دلیل سئوی وردپرس نسبت به دیگر سیستم ها راحت تر بوده و همچنین نتیجه گیری در آن سریع تر بوده و قدرت بسیار بالایی در سئو دارد،
وردپرس در ایران جزء محبوب ترین سیستم های رایگان هست مخصوصا از سال 95 به بعد استقبال بیشتری قرارگرفت و همچنین سئوی وردپرس مورد اهمیت قرار گرفت
به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم در این بخش دوره آموزش سئو وردپرس قرار بدیم ، سئو و بهینه سازی به این معناست که فعالیت هایی داشته باشیم روی محتوا و ساختار سایت تا اینکه در نتایج گوگل افزایش رتبه داتشه باشیم و ترافیک ارگانیک و رایگان دریافت کنیم .
چرا وبسایت وردپرسی من نیاز به سئو داره ؟!

دوره آموزش سئو وردپرس
حجم ترافیک خیلی بالایی در وب توسط موتور جستجوی گوگل هدایت میشه، اینکه امروزه ترافیک قابل توجهی رو میتونید توسط شبکه های اجتماعی برای سایتتون داشته باشید شکی نیست، اما حقیقت اینه که ترافیک گوگل بی نظیره !
اول از همه که ترافیک کاملا هدفمند که به دنبال محصولات شما هستند رو هدایت میکنه که بصورت کاملا رایگان هست و هیچ محدودی هم نداره.
و اما یک مزیت که گوگل داره که نمیتونید در شبکه های اجتماعی تجربه کرد پایداری بودنش هست یا بهتره خیلی خودمونی تر بگم، در شبکه های اجتماعی اگر 1 هفته یا 1 ماه فعالیتتون رو انجام ندین خیلی از فعالیت های قبلیتون کمرنگ میشه اما در سئو اصلا اینطور نیست. این 1 ماه نه تنها ضرر نمیکنید بلکه اعتبار دامنه شما هم افزایش پیدا کرده (اگه سئو خوب کار شده باشه)
چرا گوگل نمیتواند وبسایت ورپرس من را بدون سئو ببینه ؟!
گوگل خیلی هوشمند هست و شکی در این موضوع نیست اما خب طبیعیه نیاز به کمک داره. با اینکه همیشه داره سعی میکنه به کمک الگوریتم های جدید سعی کنه بهترین نتایج رو برای کاربرای خودش آماده کنه و بهشون پیشنهاد بده که در مقاله تغییرات جدید الگوریتم 2019 آخرین بروزرسانی ها رو سعی میکنم قرار بدم.
در حقیقت باید بگم گوگل نیاز نداره که وبسایت مارو ببینه ما نیاز داریم که گوگل مارو به دیگران معرفی کنه.
یک مثال بزنم تا بهتر درک کنیم گوگل چطوری هست و ما باید چکار کنیم، تصور کنید گوگل یک حاجی بازاری معروف هست که همه رو حرفش حساب باز میکنند و شما تازه یه مغازه داخل بازار زدین.
اکثر بازاری ها و مردم واسه خرید هاشون از حاجی بازاری مشورت میگیرن حالا برای اینکه فروش ما بیشتر بشه میتوینم بریم سراغ حاجی و خودمون رو معرفی کنیم و بگیم کی هستیم و در چ محصولی مارو به دیگران پیشنهاد بده.
و این حاجی ما برای اینکه مارو به دیگران معرفی کنه یکسری شرایط داره که باید رعایت کنیم تا انجام بده، مثل ساختار درست مغازمون که مشتری ها خوششون بیاد، مثل رفتار و خوبمون و توضیحات خوبی که به مشتری ها میدیم (محتوای سایت
سر فصل دوره طراحی سایت و سئو:
1. آموزش مهارت های Html, Css
- مهارت های طراحی سایت با HTML و CSS و آشنایی با اصول و مقدمات این دو زبان برنامه نویسی
2. نصب و راه اندازی WordPress، کار با افزونه ها، طراحی صفحات داخلی
- نصب و راه اندازی وردپرس و رفع مشکلات رایج هنگام نصب بر روی لوکال و هاست
- آموزش نصب و کار با پوسته ها و افزونه های مهم و کاربردی
- آموزش بخش های مختلف صفحات و نحوه ویرایش و طراحی صفحه جدید
- آموزش بخش های مختلف پنل مدیریت
- آموزش نحوه پست گذاری داخل سایت
-
چگونه وب سایت راه اندازی کنیم؟
حال که تصمیم گرفتید تا وب سایت خود را داشته باشید، شاید این سوال برای شما پیش آید که چگونه می توانید وب سایت راه اندازی کنید؟ برای راه اندازی وب سایت، به صورت کلی دو روش وجود دارد:
- استفاده از سیستم های مدیریت محتوا و بلاگ مانند وردپرس و جوملا و…
- برنامه نویسی و طراحی وب سایت از پایه با استفاده از زبان های برنامه نویسی تحت وب
ما در این فرادرس، به بررسی نحوه راه اندازی وب سایت با استفاده از وردپرس، خواهیم پرداخت.
وردپرس، محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا
وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوا متن باز و رایگان است که شما می توانید با استفاده از آن، انواع سایت و وبلاگ را راه اندازی کنید. وردپرس، به دلیل متن باز بودن و امکاناتی که در اختیار افراد قرار می دهد و همین طور، سادگی استفاده از پنل مدیریت، توانسته سهم بالایی از بازار استفاده از سیستم های مدیریت محتوا را به خود اختصاص دهد.
- همچنین، به دلیل استفاده بسیار بالا از این سیستم مدیریت محتوا، برنامه نویسان بسیاری نسبت به پیاده سازی افزونه ها و قالب های مختلف برای این سیستم مدیریت محتوا اقدام کرده اند که همین باعث استفاده بیشتر از وردپرس شده است.
شما می توانید با نصب یک قالب و همین طور نصب و تنظیم افزونه مورد نظر، سایت خود را به یک فروشگاه آنلاین تبدیل کنید و یا انواع دیگری از سایت ها از جمله، سایت های شبکه اجتماعی، انجمن های گفتگو، سایت های خبری و… را راه اندازی کنید.
- همان گونه که گفته شد، با استفاده از نصب افزونه ها، می توان به وردپرس، امکانات و ویژگی های متفاوتی را اضافه کرد. در این فرادرس، ما علاوه بر یادگیری خود وردپرس و نحوه استفاده از آن، چند افزونه کاربردی را نیز می آموزیم. در بخش پایانی نیز، نحوه راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی با استفاده از وردپرس و افزونه ووکامرس را بررسی خواهیم کرد..