دانلود آموزش سئو وردپرس
سلام به شما کاربران همیشگی مهراکت. پس از انتشار چند مقاله در رابطه با موضوع سئو در این بخش به بهینه سازی وب سایت و ذکر نکاتی برای رعایت آن می پردازیم. ضمن سپاس از همراهی تان پیشنهاد می کنیم ادامه این مطلب را تحت عنوان دانلود آموزش سئو وردپرس از دست ندهید.
بهینه سازی وب سایت چیست؟
بهینه سازی وب سایت فرایندی که به بهبود عملکرد سایت و تجربه کاربری می پردازد و در نهایت به افزایش ترافیک سایت منجر خواهد شد.
بدون داشتن یک وب سایت بهینه سازی شده ، به هیچ وجه نمی توانید ترافیک ارگانیک سایت را افزایش دهید. در غیر این صورت ، کاربران نه تنها سایت شما را بازدید نمی کنند ، بلکه به وبسایت های رقیب شما مراجعه خواهند کرد.
هینه سازی وب سایت به روش صحیح می تواند به شما در کسب رتبه بالاتر در موتورهای جستجو کمک کند. مهمتر از همه ، بهینه سازی وب سایت از معدود جنبه های سئو است که کاملاً تحت کنترل شماست.
در این راهنما یاد خواهید گرفت که چگونه می توانید وب سایت خود را به صورت مرحله به مرحله بهینه کنید. با اجرای این تکنیک ها ، ترافیک سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود می بخشید ، تجربه کاربری بهتری را ایجاد می کنید و وب سایت خود را به سودآوری خواهید رساند.
بهینه سازی سایت براساس core web vitals
جدیدترین فاکتور رتبه بندی سایت ها در گوگل ، web vitlas هستند که سه فاکتور اصلی را شامل می شود که بیشتر به زمان بارگزاری سایت مربوط می شود. هرچقدر که سرعت سایت بیشتر باشد ، امید بیشتری برای پشت سر گذاشتن رقبا در نتایج جستجو خواهید داشت. فشرده سازی کدها ، بهینه سازی تصاویر ، بارگزاری فایل های سنگین در فوتر ، جلوگیری از بارگزاری js و css اضافی ، تکنیک های خوبی برای تحقق این هدف هستند.
رفع خطاهای فنی سئو
ایرادات برنامه نویسی و ساختار قالب یکی از اصلی ترین مشکلات وب سایت های وردپرس است که نیاز به بهینه سازی دارد. با بهبود این مورد ارتباط خزنده گوگل با سایت بهبود می یابد و به راحتی می تواند صفحات سایت را بررسی و ایندکس کند.
بهینه سازی تصویر
تصاویر به سئو سایت کمک می کنه اما باید مواظب باشیم که بار منفی مثل مشکل سرعت بارگذاری صفحه ها یا پاسخ آهسته برامون نداشته باشه. اگر تصمیم به استفاده از تصاویر دارید، نکات زیر رو تو ذهنتون داشته باشید :
- از متن Alt برای توصیف تصویرتون استفاده کنید، از کلمات کلیدی هم می تونید استفاده کنید اما نه بیش از حد. (متن Alt صفتیه که به تگ image در html اضافه میشه و زمانی که تصویر بارگذاری نمیشه این متن در محتوای تصویر دیده میشه)
- از کلمات کلیدی در نام فایل های تصویر استفاده کنید و از کلمه هایی مثل jpg یا person1.jpg اجتناب کنید ، به جاش از کلمه های معنی دار که با خط تیره جدا شده استفاده کنید مثل woman-working-out.jpg
- تمام فایل های تصویری رو در یک پوشه اختصاصی در سایت خود ذخیره کنید، به عنوان مثال /joomir.com/images
- اندازه تصویر ها رو بهینه سازی کنید ، هرچقدر سایز تصویر هاتون بر حسب KB کمتر باشه سرعت سایت شما بیشتره. نرم افزار های زیادی برای کوچیک کردن سایز تصاویر بدون از دست دادن کیفیتشون موجوده که می تونید ازش استفاده کنید.
فرمت متن و استفاده از H1، H2 و H3
بدون اینکه یک سری قالب بندی اولیه روی مطالبتون انجام بدید متنی رو روی وب سایت قرار ندین، این برای تجربه کاربر خوب نیست و بر علیه تلاش های SEO شما کار می کنه. دستورالعمل های عمومی برای قالب بندی پست یا صفحه در وب سایت شما:
- از تگ ها یا برچسب های H1 برای عنوان پست هاتون استفاده کنید.
- از تگ ها یا برچسب های H2 برای عنوان اصلی پست ها استفاده کنید.
- برای جلب توجه کاربران، از ویژگی های BOLD و Italics استفاده کنید.
- از برچسب های H2 برای همه سرفصل ها استفاده نکنید.
- پاراگراف های کوچیک بنویسید.
- از فونتی استفاده کنید که خوندنش راحت باشه.
دانلود آموزش سئو وردپرس

دانلود آموزش سئو وردپرس
مطالب محبوب و کاربردی برای کاربران منتشر کنید
انتشار مطالب و مقالاتی که حول موضوعات محبوب کاربران در فضای مجازی باشد یکی از بهترین اقدامات برای بالا بردن بازدید سایت بصورت کاملا طبیعی و قانونی است و گوگل نیز اهمیت زیادی به این موضوع می دهد.
استفاده از rich snippets
نشانه گذاری Schema به گوگل کمک می کند تا صفحه شما را بفهمد و نوع محتویات صفحه را تشخیص دهد.
اما این نشانه گذاری به خودی خود نمی تواند تضمین بهبود رتبه سایت در نتایج جستجو باشد. ولی می تواند به شما کمک کند بازدید بیشتری به ازای عبارات و کلماتی که در rich snippets درج کرده اید ، بدست آورید.
محتوای قدیمی را به روز کنید
علاوه بر تولید محتوای جدید ، باید توجه ویژه ای به محتوای قدیمی سایت خود داشته باشید. بسیاری از مطالب و اطلاعات به مرور زمان ارزش خود را از دست می دهند و نیاز است برای اینکه به رتبه های خوب در نتایح باز گردند بروزرسانی شوند. بروزرسانی محتوا در برخی مواقع حتی بیشتر از تولید محتوا اهمیت دارد.
لینک های داخلی
وقتی میگیم لینک های داخلی به معنای پیوندهای موجود در صفحه ست که به صفحه های درون وبسایت اشاره می کنه نه پیوندهای خارجی. پیوند داخلی عامل بسیار مهمی برای وب سایت های SEO است اما هنوز بسیاری از صاحبان سایت ها از آن به درستی استفاده نمی کنن. قوانین پیگیری برای لینک های داخلی ساده هستند :
- لینک ها و مقالات توسط کلمات کلیدی یا استفاده از تیتر کامل مقاله به هم مرتبط بشن.
- اطمینان حاصل کنید که لینک ها برای کاربر و درکشون برای موتورهای جستجو آسان باشه.
- لینک ها را فقط برای موتورهای جستجو ایجاد نکنید ، یک لینک داخلی باید به مسیر یابی کاربر در سایت کمک کنه.
- از اصطلاحات مانند «اینجا کلیک کنید» یا «[..]» برای لینک های داخلی استفاده نکنید.
- بیش از حد از لینک های داخلی استفاده نکنید ، در هر صفحه چند تا لینک کافیه (اگر واقعا لازمه موردی نداره.).
این کار آسان نیست به خصوص اگر شما تعداد زیادی پست و مطلب دارید، اما این یک ابزار بسیار ارزشمند برای SEO در سایته.
مطالب بیشتر در مهراکت