تغییر دامنه و سئو

تغییر دامنه و سئو

برای تغییر دامنه و سئو سایت بدون افت سئو چه باید کرد؟ امروز می‌خواهیم در این مقاله چگونگی تغییر آدرس سایت وردپرسی را به شما آموزش دهیم پس تا آخر این مقاله همراه مابامهراکت باشید.

آموزش تغییر دامنه سایت

تغییر دامنه و سئو

تغییر دامنه و سئو

انتقال سایت به دامنه جدید یکی از اتفاقات رایج در فضای اینترنت است که به دلایل مختلفی انجام میشود. این انتقال شامل حالت های بسیاری میشود که در این بخش تلاش میکنیم همه شرایط ممکن را بررسی کرده و نکات مهم در هر یک را بررسی کنیم.

مهمترین نکته ای که در انتقال دامنه یا تغییر آدرس سایت باید به آن توجه کنیم حفظ جایگاه در نتایج گوگل و انتقال سئو دامنه قدیمی به آدرس جدید است. در صورتیکه فرآیند انتقال به درستی انجام نشود شما با کاهش چشمگیر بازدیدکننده و در مواردی از دست رفتن جایگاه خود در نتایج گوگل مواجه خواهید شد.

کاهش بازدیدکننده و از دست رفتن جایگاه پس از تغییر دامنه

اگر تاکنون فرآیند انتقال دامنه را انجام داده باشید به خوبی میدانید که این کار معمولا با کمی افت جایگاه همراه خواهد بود. میزان افت سئو سایت بستگی مستقیم به عملکرد شما هنگام انتقال و رعایت استانداردهای لازم دارد.

به طور معمول با گذشت مدتی از زمان انتقال این افت جایگاه برطرف شده و سایت به شرایط عادی خود بازمیگردد. به طور مثال تصویر زیر نمونه از تغییر آدرس سایت از http به https را نشان میدهد که در دو هفته اول با 35 درصد کاهش بازدید کننده همراه بوده و پس از تقریبا 6 ماه به شرایط عادی خود بازگشته است.

ترافیک دامنه قدیمی را به دامنه جدید هدایت کنید

انجام دادن درست هدایت آدرس (URL Redirection) یک امر حیاتی استاگر این کار به درستی انجام نشود، تمامی اعتبار و رتبه URLهای قدیمی را در موتورهای جستجو و سئو سایت خود را از دست خواهید داددر صورت از دست رفتن اعتبار URLها در موتورهای جستجو، رنک شما، ورودی سایت شما از موتورهای جستجو، فروش شما و در نهایت درآمد شما از دست خواهد رفت و بسیاری از اتفاقات دیگر به وجود خواهد آمد که به هیچ عنوان خوشایند شما نیستبرای هدایت URLها فقط از هدایتگر نوع ۳۰۱ (301 Redirection) استفاده کنید و هیچ روش هدایت آدرس دیگری را مد نظر قرار ندهید.

مختص شما:  ساخت بک لینک گوگل

انجام این کار نیاز به نظم و دقت بسیاری داردباید همه مسیرهایی را که افراد برای دسترسی به صفحات سایت شما مورد استفاده قرار می‌دهند به خاطر بسپاریداین مورد تنها شامل مسیرهای موجود در سایت نمی‌باشد، بلکه لینک‌های به اشتراک‌گذاری شده از سایت شما در سایت‌های دیگر، بوک‌مارک‌ها و نتایج موتورهای جستجو را نیز شامل می‌شود. شاید بهتر باشد برای این همه عملیات با دقت و هزینه بر از خدمات سئو وب‌رمز استفاده کنید.

تاثیر تغییر دامنه سایت در سئو

تغییر دامنه و سئو

تغییر دامنه و سئو

زمانی که شما شروع به فعالیت در سایت خود می‌کنید، این سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو صاحب اعتبار می‌شود. حال اگر شما بخواهید دامنه سایت خود را عوض کنید باعث می‌شوید این اعتبار در بین کاربران و موتورهای جستجو کم شود. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا جایی که امکان دارد آدرس دامنه خود را عوض نکنید؛ اما درصورتی‌که شما ناچار به تغییر آدرس سایت خود هستید باید حتماً کد ریدایرکت 301 را در فایل htaccess. دامنه قبلی خود قرار دهید.

به‌این‌ترتیب کاربرانی که به آدرس دامنه قبلی شما مراجعه می‌کنند به آدرس جدید ریدایرکت می‌شوند و شما کاربران و بازدیدکنندگان سایت خود را از دست نمی‌دهدید. اگر شما به این نکته توجه نکنید باعث می‌شوید سایتتان قدرت و اعتبار پیشین خود را از دست بدهد. که این موضوع بر روی روند و پیشرفت سایت شما تأثیر بدی می‌گذارد. این موضوع در آینده بر کسب‌وکار شما نیز تأثیر منفی می‌گذارد و آینده شغلی شما را به خطر می‌اندازد.

عوض کردن نام سایتتان باید کاملاً اصولی انجام شود و شما باید تمام جوانب و اصول را در هنگام عوض کردن نام دامنه سایت خود در نظر بگیرید. این کار ممکن است سبب شود شما کاربران سایت خود را از دست دهید. از همه مهم‌تر اینکه عوض کردن نام دامنه بدون ریدایرکت کردن باعث می‌شود سئو سایت شما به شدن پایین آمده و سایت شما مانند یک سایت تازه تأسیس تلقی شود.

مختص شما:  آموزش سئو لیندا

شما باید URL های قدیمی سایت را به URL های جدید هدایت کنید. توجه داشته باشید که این کار باید به‌درستی انجام شود تا تأثیر بدی بر روی سئو سایت شما نگذارد. شما باید URL های سایت خود را از طریق ریدایرکت 301 به URL های آدرس جدید سایت خود هدایت کنید.

 نام دامنه چیست؟

زمانی که دانشمندان حوزه کامپیوتر در حال ساخت و گسترش شبکه جهانی وب بودند، از کد های 32 یا 128 بیتی برای هر آدرس در وب استفاده می کردند که امروزه با نام IP آن را می شناسیم. این آدرس ها در ابتدا به دلیل کوچک بودن فضای وب بسیار کارآمد و عالی بود. اما با گسترش فضای وب و زیاد شدن آدرس ها در آن، حفظ کردن این IP ها برای حافظه خسته انسان کار بسیار سختی بود که حتی انسان هایی با حافظه های طلایی هم نمی توانستند همه این آدرس ها را به خاطر بسپارند.

اینجا بود که برای رفع این مشکل از نام دامنه استفاده شد. البته بهتر است بدانید که هر دامنه یک IP مشخص و منحصر به فرد دارد .

چرا باید نام دامنه را تغییر دهیم؟

اگر به فکر تغییر نام دامنه سایت خودتان هستید، بهتر است قبل از هر اقدامی، به این سوال خوب فکر کنید و جواب دهید؛ چرا می خواهید تغییر دامنه سایت را ایجاد کنید؟ زیرا این تصمیم، با هر تصمیم دیگری که در طول روز می گیرید خیلی فرق دارد.

شما باید جوانب مثبت و منفی این کار را بسنجید و سپس با توجه به آن تصمیم درست را اتخاذ کنید. دلیل شما برای تغییر دامنه سایت می تواند یکی از دلایل زیر باشد:

مختص شما:  پکیج سئوی وردپرس

1. نام دامنه را دوست ندارید و یا با اهداف تجاری شما در یک راستا نیست

برای مثال شما در حوزه نمای شیشه ای فعالیت دارید ولی نام دامنه شما بیانگر این موضوع نیست. در چنین حالتی تغییر نام می تواند ترافیک فعلی سایت شما را کاهش دهد؛ زیرا کاربران قبلی شما، نمی دانند که نام وب سایت تغییر کرده است. حتی فرض کنید شما از طریق کانال های مختلف بتوانید آن ها را از این اتفاق مطلع کنید ولی باز هم شاهد افت ترافیک محسوسی خواهید بود.

2. نام دامنه هیچ گونه جذابیتی برای کاربر ندارد

ممکن است شما بر روی سایتتان ترافیک چندانی نداشته باشید.برای مثال 6 ماه از فعالیت شما بر روی سایت می گذرد و بازخورد مناسبی از طرف کاربران نداشته اید .البته در این موارد باید به تعداد کاربران هدف در حوزه کسب  و کار خودتان توجه کنید و این موضوع را در تصمیم گیری هایتان لحاظ کنید. در چنین مواقعی می توانید نام دامنه را تغییر دهید تا برای کاربرانتان نیز جذابیت بیشتری داشته باشد.

3. تغییر نام برند یا شرکت شما

تغییر دامنه و سئو

تغییر دامنه و سئو

در صورتی که نام شرکت خودتان و حتی کسب و کارتان را به کلی تغییر دهید ، ممکن است بخواهید نام و آدرس سایت خودتان را عوض کنید.یکی از مهمترین دلایل موفقیت برند ها و کمپانی های بزرگ در حوزه وب این است که پیام و هدف خود را به خوبی به کاربر منتقل کرده اند ، یکی از راه های انتقال پیام به کاربران ، نام دامنه است.

در ادامه با ما همراه باشید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

آنالیز کامل وب سایت x بخوانید...