تغییر دامنه بدون افت رتبه
در این آموزش یاد می گیرید که چطور بدون تغییر دامنه بدون افت رتبه در گوگل دامنه رو از ir به com یا هر پسوند دیگه ای تغییر بدیدپس تا اخر این مقاله با مهراکت همراه باشید.
تغییر دامنه سایت ممکن است به هر دلیلی برای شما پیش بیاید. مثلا ممکن است قصد تغییر دامنه از ir. به com. یا بالعکس را داشته باشید. یا بخواهید دامنه https://vediana.com را به https://vedianacompany.com انتقال دهید. بدون قانون و قاعده پیش رفتن ممکن است مشکلاتی برای شما ایجاد کند. یکی از این مشکلات سئو و لینکهای ایندکس شدهی دامنه قدیمی شما هستند. شما با دامنه قدیمی به گوگل معرفی شده، کاربر و مشتری جذب کردهاید. لینکهای سایت در گوگل ثبت شده است. نیاز به حفظ این اعتبار، انکارناپذیر است.
میتوان گفت تغییر دامنه سایت مانند این است که شما از اول یک طراحی سایت کنید. طبیعتا بعد از انتقال دامنه با کاهش چشمگیر بازدید مواجه خواهید شد. اما اگر اصولی انتقال دامنه را انجام دهید و از طریق گوگل وبمستر، این تغییر را به گوگل اعلام کنید، بعد از مدتی بازدید و رتبه وبسایت شما به روال قبل بازخواهد گشت. در این مقاله قصد آموزش تغییر دامنه سایت بدون آسیب به سئو سایت را داریم. با ما همراه باشید.
قبل از هرچیزی بهتر است با انواع تغییر آدرسهای سایت آشنا شویم.
فعال کردن ssl و تغییر آدرسهای سایت از http به https: با توجه به اینکه یکی از فاکتورهای گوگل برای سئو، ایمن بودن سایت برای کاربر است، استفاده از ssl برای سایتها رایج شده است.
چرا که در بهبود رتبه سایت موثر است. این موضوع به طور ویژه در سایتهای فروشگاهی یا سایتهایی که پنل ثبتنام و ورود دارند، خیلی توصیه میشود. چرا که در این وبسایتها امنیت کاربر و اطلاعات او بسیار حائز اهمیت است.
بعد از فعالسازی ssl چنانچه به درستی از ریدایرکت 301 استفاده کنید، رتبه سایت شما دچار مشکل نخواهد شد.
تغییر زیر دامنه یا آدرس اصلی سایت: انتقال سایت از حالت www به حالت بدون www هم یکی دیگر از حالتها است. یا حتی ممکن است به منظور راحتی کاربر، قصد تغییر آدرس از fa.vediana.com به vediana.com داشته باشید.
در این نوع تغییر آدرس، نگرانی بابت آمار بازدید و نتایج نخواهید داشت. چون تمام محتوا و صفحات با همان شکل قبلی در دسترس کاربر است و چیزی تحت عنوان ارور 404 نخواهید داشت.
انتقال به دامنه جدید: این نوع انتقال از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. عدم انتقال صحیح باعث آسیب به سئو سایت شما و به هدر رفتن تمامی زحمات پروسه سئو میشود.

تغییر دامنه بدون افت رتبه
ممکن است مدیر یک سایت و کسب و کار در ابتدای کار، دامنه مناسبی برای وبسایت خود انتخاب نکرده باشد. دامنه طولانی باشد یا نگارش مبهمی داشته باشد. یا اینکه مدیر سایت قصد گسترش حوزه کاری خود را داشته باشد
و دامنه فعلی فقط برای یک حوزه مناسب باشد. مثلا یک شخص فروشگاه اینترنتی کیف و کفش دارد و قصد اضافه کردن پوشاک را هم به فروشگاه دارد.
-
تغییر دامنه و مهاجرت به سایت جدید
نحوه تغییر دامنه و مهاجرت به آدرس جدید بستگی به وضعیت هاست شما دارد.
اگر سایت شما با وردپرس توسعه داده شده است میتوانید از افزونه اختصاصی این کار استفاده کنید. هرچند که روش دستی که توسط یک شخص متخصص انجام شود، بسیار دقیقتر بوده و باعث میشود که شما هیچ جزئیاتی را از دست ندهید.
به خاطر داشته باشید که این کار واقعا فنی و تخصصی است؛ پس اگر تجربه کافی در این زمینه ندارید بهتر است از افراد باتجربه و متخصص کمک بگیرید.
اگر دامنه جدید از سرویس میزبانی متفاوتی استفاده میکند، باید همه فایلهای وبسایت و پایگاه داده را از محل هاست قدیمی در هاست جدید بارگذاری کنید؛ اما اگر سرویس میزبانی دامنه جدید و قدیمی یکسان است،
میتوانید از شرکت ارائهدهنده خدمات هاست بخواهید که پوشه جدیدی را برای دامنه جدید ایجاد کند.
در این مورد تنها کافی است که فایلهای سایت را از مکانی به مکان دیگر در همان هاست قدیمی کپی کنید. حتما دقت کنید بهترین هاست را برای وب سایت خود گرفته باشید.
در این مرحله این امکان برای شما فراهم میشود که از طریق هر دو دامنه جدید و قدیمی به سایت خود دسترسی داشته باشید. این فرصت برای انجام مقایسه بین دو دامنه و اطمینان از یکسان بوده آنها بسیار مناسب است.
توجه داشته باشید که به دلیل اینکه گوگل قصد ندارد محتوای تکراری به کاربران خود نشان داده و آنها را آزار دهد، این امکان تنها چند روز برای شما فعال است؛ پس باید خیلی سریع این کار را انجام دهید.
فراموش نکنید که باید همه پیوندهای داخلی را بهروز کنید تا درنهایت همهچیزی که در دامنه قدیمی شما وجود دارد در دامنه جدید نیز قرار گیرد.
تاثیر تغییر دامنه سایت در سئو
زمانی که شما شروع به فعالیت در سایت خود میکنید، این سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو صاحب اعتبار میشود. حال اگر شما بخواهید دامنه سایت خودتان را عوض کنید باعث میشوید این اعتبار در بین کاربران و موتورهای جستجو کم شود. ما به شما پیشنهاد میکنیم تا جایی که امکان دارد آدرس دامنه خود را عوض نکنید؛ اما درصورتیکه شما ناچار به تغییر آدرس سایت خود هستید باید حتماً کد ریدایرکت 301 را در فایل htaccess. دامنه قبلی خود قرار دهید.
بهاینترتیب کاربرانی که به آدرس دامنه قبلی شما مراجعه میکنند به آدرس جدید ریدایرکت میشوند و شما کاربران و بازدیدکنندگان سایت خود را از دست نمیدهید. اگر شما به این نکته توجه نکنید باعث میشوید سایتتان قدرت و اعتبار پیشین خود را از دست بدهد. که این موضوع بر روی روند و پیشرفت سایت شما تأثیر بدی میگذارد. این موضوع در آینده بر کسبوکار شما نیز تأثیر منفی میگذارد و آینده شغلی شما را به خطر میاندازد.

تغییر دامنه بدون افت رتبه
عوض کردن نام سایتتان باید کاملاً اصولی انجام شود و شما باید تمام جوانب و اصول را در هنگام عوض کردن نام دامنه سایت خود در نظر بگیرید. این کار ممکن است سبب شود شما کاربران سایت خود را از دست بدهید. از همه مهمتر اینکه عوض کردن نام دامنه بدون ریدایرکت کردن باعث میشود سئو سایت شما به شدن پایین آمده و سایت شما مانند یک سایت تازه تأسیس تلقی شود.
شما باید URL های قدیمی سایت را به URL های جدید هدایت کنید. توجه داشته باشید که این کار باید بهدرستی انجام شود تا تأثیر بدی بر روی سئو سایت شما نگذارد. شما باید URL های سایت خود را از طریق ریدایرکت 301 به URL های آدرس جدید سایت خود هدایت کنید.
در ادامه با ما همراه باشید: