تاثیر برندینگ در بازاریابی
در این مطلب علاوه بر معرفی بحث بسیار با اهمیت برندینگ، قصد داریم به تاثیر برندینگ در بازاریابی نیز بپردازیم. با ما همراه باشید.پیشاپیش از حسن انتخابتان متشکریم.از اینکه مهراکت را انتخاب کردید متشکریم
بازار یابی و فروش
دیگر مانند گذشته فرآیند بازاریابی و فروش برای کسب و کارها ساده و بدون پیچیدگی نیست و کسب و کارها برای اینکه بتوانند از بازار سهم بیشتری بدست بیاورند.
به کارهایی بسیار پیچیده و سیستماتیک دست می زنند که می تواند درصد شانس موفقیتشان را بالا ببرد.
از طرف دیگر بعلت اینکه اکثر کسب و کارها همین کار را انجام می دهند و در واقع سعی در بدست آوردن سهم همدیگر در بازار دارند، بحثی به اسم برندینگ اهمیت بیشتری را نمایان می کند.
در حقیقت در چنین بازار پر رقابتی، کسب و کارهایی که بحث برندینگ را جدی تر و قوی تر پیش می برند، موفق تر خواهند بود که هم سهم خود را در بازار به خوبی حفظ کنند و هم سهم جدیدی از بازار را برای خود بدست آورند.
برندینگ چیست؟ (تاثیر برندینگ در بازاریابی)
برخی به اشتباه بحث بسیار وسیع و پیچیده برندینگ و برندسازی را فقط در طراحی یک نام تجاری و لوگو برای کسب و کار و کالا و خدمات آن محدود می دانند. این یک دید بسیار سطحی است. البته نام تجاری و لوگو هم بخشی از مقوله وسیع برندینگ است. اما تمام آن نیست.
به طور کلی تمامی روش ها و شیوه هایی که با هم موجب می شوند تصویری از خدمات و محصولات و نام یک شرکت یا کسب و کار در ذهن و چشم مخاطبان بر جای بماند برندینگ نامیده می شود.
به تعبیر دیگر می توان گفت کلیه اقداماتی که موجب خلق یک برند در میان مخاطبان می شود را برندسازی و برندینگ می نامند.
-
تاثیر برندینگ در بازاریابی
برندینگ امروزه از مهم ترین جنبه های هر کسب و کار اعم از کوچک و بزرگ است. یک استراتژی برندینگ موثر در یک بازار رقابتی به کسب و کارها شانس موفقیت بالایی می بخشد. اگر بخواهیم دلایل پیشرفت یک کسب و کار را ارزیابی کنیم. می توانیم به وضعیت برند آن دقت کنیم . آیا محصولات و یا خدمات آن برند، شناخته شده است یا خیر و همچنین بازخورد ها در رابطه با برندشان چگونه بوده است؟
به همین دلیل تعریف جامع تری هم برای برندینگ ارائه شده است، که بدین ترتیب بیان می گردد:
برندینگ فرآیندی منظم است که برای ایجاد آگاهی و افزایش وفاداری مشتریان استفاده می شود. هدف اصلی از برندسازی یک محصول، خدمت و یا سازمان و کسب و کار، ایجاد ذهنیت و چشم انداز نسبت به تجارت خود در مشتریان است، تا حدی که افراد رفع نیازهای خود را در گرو مراجعه به محصولات و خدمات آن کسب و کار بدانند. در حقیقت برندسازی یا برندینگ، استفاده از هر فرصتی است تا بگوییم چرا مردم باید یک برند یا نام تجاری را نسبت به سایر برند ها ترجیح می دهند.
برندسازی در حقیقت با احساسات مخاطبان طرف می باشد و محصولات و خدمات یک کسب و کار را در دل و ذهن افراد و مخاطبان حک می کند و می تواند در دل آن ها وفاداری ایجاد کند. به همین علت می توان گفت برندسازی یا برندینگ فرآیندی است که در طی آن به جایگاه احساسی و عاطفی یک محصول یا خدمت که توسط کسب و کاری ارائه می شود، افزوده می گردد و بدین وسیله ارزش آن برای مشتریان و سایر مخاطبان افزایش می یابد. (تاثیر برندینگ در بازاریابی)
مطالبی که بیشتر به شما کمک می کند:
- اصول سئو در طراحی سایت
- ساخت بک لینک رایگان
- باز طراحی سایت
- Why Would a Husband Choose to Wait Prior to Re-Marriage?
- هاست نامحدود
اهمیت برندینگ در کسب و کارها
واضح است که برندینگ و فرآیندهای تخصصی آن فواید متعددی برای کسب و کار شما به ارمغان می آورد. از مهم ترین موارد آن می توان به این مورد اشاره کرد که برندینگ می تواند به انتقال پیام شما کمک کرده .
منجر به آگاهی از سرویس و محصولات شما، برقراری ارتباط با مشتریان و شناخت آنان نسبت به برند می گردد.
همچنین وقتی برندینگ صحیح انجام شود، اعتبار محصول و خدمات آن کسب و کار در دل مشتریان بالا می رود و خود این افراد وفاداران به برند می شوند . همین موضوع موجب می شود به بازاریابی دهان به دهان بدون دریافت مزد برای برند بپردازند. در حقیقت سرمایه گذاری در برندینگ ارزش افزوده فراوانی برای کسب و کارها می تواند ایجاد کند.
برای این کار باید میزان رضایت مشتریان از کالا و خدمات کسب و کار و همچنین پاسخگویی و ارتباط مناسب با مشتریان هرگز نباید فراموش گردد.
باید یک نکته در این زمینه مغفول واقع نگردد و آن این مورد است که اهمیتی ندارد ما در مورد برندمان چگونه می اندیشم، بلکه تصورات مشتریان برند ماست که حائز اهمیت بوده و منجر به رشد هر چه بیشتر آن می گردد.
فرایند برند سازی
باید در نظر داشت که مشتری و اهمیت دادن به وی در فرآیند برندسازی بسیار بسیار اهمیت دارد. به بیان بهتر برندینگ فقط به معنی در دست گرفتن بازار هدف و یا پذیرش محصولات و خدمات کسب و کار توسط مشتری در بین رقبا نیست.
بلکه به طور کلی برندینگ یک فرآیند کامل و ارائه دهنده چشم انداز و راه حل برای حل مشکلات یا پاسخ به نیازهای مردم است. در حقیقت می توان گفت اهمیت برندینگ در ارزشی که برای مشتری ایجاد می کند است.
این موضوع است که همان طور که پیش تر ذکر کردیم موجب ایجاد وفاداری میان مشتری می گردد. چنین مشتری وفاداری در خریدهای بعدی نیز به همین برند اعتماد می کند و از کالا و خدمات آن استفاده می کند.
همچنین وی استفاده از کالا و خدمات این برند را به دیگران نیز توصیه می کند و بدون هزینه، برند می تواند از بازاریابی دهان به دهان وی برخوردار شود که این نوع بازاریابی به علت غیر مستقیم بودن و اینکه توسط خود کسب و کار انجام نمی شود بسیار تاثیر گذارتر می باشد. (تاثیر برندینگ در بازاریابی)
برند قوی ضامن موفقیت کسب و کارها (تاثیر برندینگ در بازاریابی)
همان طور که پیش تر ذکر کردیم در بازار رقابتی امروز برای داشتن فروش بیشتر، کسب و کارها باید سعی کنند مزیت های رقابتی برای کالا و خدمات خود در مقایسه با سایر رقبا ایجاد کنند تا بتوانند در بازار موفق تر باشند.
این موضوع بدین معناست که کسب و کارها اگر کیفیت بالا و قیمت رقابت پذیر به مشتری ارائه داده . خدمات پش از فروش خوبی نیز ارائه نمایند، می توانند به موفقیت خود امید بالایی داشته باشند.
کسب و کاری که این شاخص ها را با هم داشته باشد و در میان مردم خوشنام باشد. فرآیند برندسازی برای آن به خوبی صورت گرفته باشد. قطعا می تواند خود را در شرایط اقتصادی ناپایدار هم حفظ کرده و حتی سهم خود در بازار را افزایش دهد.
استراتژی برندینگ
هر مشتری راضی هم احتمال دارد از کسب و کار مورد نظر خرید بعدی نماید و هم می تواند در جامعه استفاده از خدمات و کالاهای آن کسب و کار را به دیگران توصیه کند.
این بازاریابی دهان به دهان دو حسن بزرگ برای کسب و کارها دارد. اولین مورد این است که برای این کار کسب و کارها هیچ هزینه ای نباید پرداخت کنند.
دوما چون تبلیغ کننده مردم عادی هستند و خود کسب و کار به تبلیغ خود نمی پردازد، تاثیر بیشتری نیز در مخاطبان خواهد داشت.
وقتی یک برند، خوشنام شد و در میان مردم به خوبی جا افتاد، اگر محصول یا خدمت جدید ارائه کند نیز می تواند به سرعت بازار را به دست بگیرد.
برند قوی ضامن موفقیت کسب و کارها (تاثیر برندینگ در بازاریابی)
زیرا مردم به علت خوشنامی برند، به کلیه خدمات و محصولات امتحان نشده آن نیز اعتماد می کنند و از آن خرید می نمایند. اینجاست که تاثیر برندینگ در بازاریابی و فروش به وضوح نمایان می شود.
به عنوان مثال شرکت اپل که در زمینه گوشی های هوشمند، کامپیوتر و لپ تاپ، ساعت های هوشمند و سایر گجت ها از برترین تولید کننده های دنیاست، برندینگ بسیار موفقی داشته است .
سال به سال در هر زمینه از محصولات خود گزینه های جدیدی ارائه می کند و چون سال ها در زمینه برندسازی تلاش زیادی کرده است، امروزه با داشتن مشتریان وفادار همواره از فروش محصولات جدید خود مطمئن است.
در کلیه اصناف می توان مشتریان وفادار برای خود ایجاد کرد و این موضوع به صنف تولید کنندگان موبایل و محصولات دیجیتال و الکترونیک محدود نیست.
یک برند معتبر و قوی علاوه بر جذب مشتریان وفادار کارکنان وفاداری را نیز برای سازمان ایجاد می کند. زیرا برندینگ قوی باوری به کارکنان می دهد تا از آن حمایت کنند و تمام توان خود را برای تحقق اهداف کسب و کار به کار گیرند.
در حقیقت برندینگ قوی روحیه سازمانی بسیار خوبی هم برای کارکنان ایجاد می کند. موجب تقویت روحیه همکاری و میل به رساندن برند به موفقیت را در پی دارد.
از این رو نگاه مدیران کسب و کارها در مقوله برندینگ تواما باید به درون سازمان و مشتری ها باشد. (تاثیر برندینگ در بازاریابی)

مطالب مشابه

تشخیص هاست یک وب سایت
تشخیص هاست یک وب سایت با سلام خدمت شما مخاطبان عزیز مهراکت .در این نوشته قصد داریم به بررسی تشخیص

هاست نامحدود چیست
هاست نامحدود چیست با سلام خدمت شما مخاطبان عزیز مهراکت .در این نوشته قصد داریم به بررسی هاست نامحدود چیست

افزایش سرعت هاست
افزایش سرعت هاست با سلام خدمت شما مخاطبان عزیز مهراکت .در این نوشته قصد داریم به بررسی افزایش سرعت هاست