برند قوی ضامن موفقیت کسب و کارها (تاثیر برندینگ در بازاریابی) 

همان طور که پیش تر ذکر کردیم در بازار رقابتی امروز برای داشتن فروش بیشتر، کسب و کارها باید سعی کنند مزیت های رقابتی برای کالا و خدمات خود در مقایسه با سایر رقبا ایجاد کنند تا بتوانند در بازار موفق تر باشند.

این موضوع بدین معناست که کسب و کارها اگر کیفیت بالا و قیمت رقابت پذیر به مشتری ارائه داده . خدمات پش از فروش خوبی نیز ارائه نمایند، می توانند به موفقیت خود امید بالایی داشته باشند.

کسب و کاری که این شاخص ها را با هم داشته باشد و در میان مردم خوشنام باشد. فرآیند برندسازی برای آن به خوبی صورت گرفته باشد. قطعا می تواند خود را در شرایط اقتصادی ناپایدار هم حفظ کرده و حتی سهم خود در بازار را افزایش دهد.

استراتژی برندینگ

استراتژی برندینگ

هر مشتری راضی هم احتمال دارد از کسب و کار مورد نظر خرید بعدی نماید و هم می تواند در جامعه استفاده از خدمات و کالاهای آن کسب و کار را به دیگران توصیه کند.

این بازاریابی دهان به دهان دو حسن بزرگ برای کسب و کارها دارد. اولین مورد این است که برای این کار کسب و کارها هیچ هزینه ای نباید پرداخت کنند.

دوما چون تبلیغ کننده مردم عادی هستند و خود کسب و کار به تبلیغ خود نمی پردازد، تاثیر بیشتری نیز در مخاطبان خواهد داشت.

وقتی یک برند، خوشنام شد و در میان مردم به خوبی جا افتاد، اگر محصول یا خدمت جدید ارائه کند نیز می تواند به سرعت بازار را به دست بگیرد.

برند قوی ضامن موفقیت کسب و کارها (تاثیر برندینگ در بازاریابی) 

زیرا مردم به علت خوشنامی برند، به کلیه خدمات و محصولات امتحان نشده آن نیز اعتماد می کنند و از آن خرید می نمایند. اینجاست که تاثیر برندینگ در بازاریابی و فروش به وضوح نمایان می شود.

به عنوان مثال شرکت اپل که در زمینه گوشی های هوشمند، کامپیوتر و لپ تاپ، ساعت های هوشمند و سایر گجت ها از برترین تولید کننده های دنیاست، برندینگ بسیار موفقی داشته است .

سال به سال در هر زمینه از محصولات خود گزینه های جدیدی ارائه می کند و چون سال ها در زمینه برندسازی تلاش زیادی کرده است، امروزه با داشتن مشتریان وفادار همواره از فروش محصولات جدید خود مطمئن است.

در کلیه اصناف می توان مشتریان وفادار برای خود ایجاد کرد و این موضوع به صنف تولید کنندگان موبایل و محصولات دیجیتال و الکترونیک محدود نیست.

یک برند معتبر و قوی علاوه بر جذب مشتریان وفادار کارکنان وفاداری را نیز برای سازمان ایجاد می ‌کند. زیرا برندینگ قوی باوری به کارکنان می‌ دهد تا از آن حمایت کنند و تمام توان خود را برای تحقق اهداف کسب و کار به کار گیرند.

در حقیقت برندینگ قوی روحیه سازمانی بسیار خوبی هم برای کارکنان ایجاد می کند. موجب تقویت روحیه همکاری و میل به رساندن برند به موفقیت را در پی دارد.

از این رو نگاه مدیران کسب و کارها در مقوله برندینگ تواما باید به درون سازمان و مشتری ها باشد. (تاثیر برندینگ در بازاریابی)