افزایش سئوی سایت وردپرس

افزایش سئوی سایت وردپرسی

افزایش سئوی سایت وردپرس

در صورتی که صاحب کسب و کار اینترنتی هستید حتما دوست دارید که بهترین عملکرد را در زمینه فعالیت خود داشته باشید.  بالا آمدن وبسایت و ورودی گرفتن از گوگل شما را بر بسیاری از رقبایتان پیروز خواهد کرد اما زمانی شایسته صدرنشینی در لینک اول خواهید بود که بهینه سازی سایت خود را به بهترین نحو انجام دهید از این رو اگر خواهان افزایش سئوی سایت وردپرس خود هستید با سپاس از حضورتان همراهی تان پیشنهاد می کنیم مطالعه این مقاله از وبسایت مهراکت را از دست ندهید.

با وجود آنکه کدنویسی هسته اصلی وردپرس و توسعه آن همیشه به شکلی است که بهترین سازگاری را با موتورهای جستجو به خصوص گوگل داشته است، اما این موضوع اصلا بدان معنا نیست که صرفا با طراحی سایت به کمک وردپرس شما از گوگل ورودی دریافت خواهید کرد! بلکه نیاز است شما مجموعه‌ای از اقدامات را برای بهبود سئو سایتتان انجام دهید تا ورودی شما از گوگل افزایش پیدا کند و کسب‌وکار اینترنتی شما رونق یابد.

خوب است بدانید که این اقدامات نیاز به دانش فنی و تخصصی بالایی ندارد و هر فردی که اندک آشنایی با سیستم مدیریت محتوای وردپرس داشته باشید به راحتی می‌تواند با انجام این اقدامات رتبه سایت خود را در موتورهای جستجو بهبود دهد.

سرعت وب سایت خود را ارتقاء دهید

سرعت وب سایت یکی از فاکتور های رتبه بندی آن برای موتور های جستجو می باشد و وب سایت هایی که به کندی بارگذاری می شوند، تجربه ی کاربری بدی ارائه می دهند. چنین وب سایت هایی نمی توانند کاربران زیادی را جذب کنند.

برای اینکه سرعت وب سایت خود را بهبود ببخشید راهکار های زیادی وجود دارد. مثلاً اینکه می توانید تصاویر و ویدئو ها را در وب سایت خود بهینه کنید و یا ازقالب های مناسب استفاده کنید.

طبق تحقیقات، وب سایت هایی که سرعت بارگذاری بیش از 3 ثانیه دارند، بیشترین نرخ ترک از صفحه را دارند.

مختص شما:  خدمات سئو و بهینه سازی سایت

نصب افزونه ی سئو وردپرس

اگر چه وردپرس سئودوستانه است اما شما با نصب پلاگین سئو در وردپرس می توانید به این موضوع کمک بیشتری کنید و سطح سئو وب سایت وردپرس خود را ارتقاء دهید.

بهترین پلاگین سئوی وب سایت های وردپرس Yoast می باشد. با این افزونه می توانید با استفاده از کلمات کلیدی مناسب تر، صفحات و پست های وب سایت را کاملاً بهینه کنید. همچنین این افزونه بر اساس آخرین بروزرسانی های الگوریتم جستجو، کلمات کلیدی را تجزیه و تحلیل می کند. با افزونه ی Yoast می توانید نقشه ی XML ایجاد کنید و به وب سایت خود اضافه کنید.

افزایش سئوی سایت وردپرسی

افزایش سئوی سایت وردپرسی

تنظیم ساختار لینک ثابت

هنگام نصب وردپرس، پست ها و صفحات وب سایت شما دارای ساختار پیش فرض URL وردپرس هستند. این ساختار پیش فرض برای سئوی شما مناسب نیست.

مناسب ترین لینک پیوند ثابت URL برای موتور جستجو، تنظیم نام پست است. با رفتن به این تنظیم می توانید پست وبلاگ یا عنوان صفحه و یا حتی یک کلمه ی کلیدی را در URL وب خود اضافه کنید.

عنوان پست مناسب

تأثیرگذاری یک عنوان می‌تواند چندین برابر مهم‌تر از مطالب یک سایت باشد، این عناوین مطالب هستند که باعث جذب و یا گریز کاربران شما می‌شوند ازاین‌رو باید عنوانی برای مطالب سایت خود در نظر بگیرید که علاوه بر تأثیرگذاری بالا متناسب با متن نیز باشد. عنوان پست دارای ویژگی‌هایی می‌باشد که شما برای داشتن یک محتوای مناسب باید آن‌ها را بدانید و از این موارد در انتخاب عناوین سایت خود استفاده نمایید.

یک عنوان پست خوب برای جستجو شامل کلمه کلیدی متمرکز است که توسط کاربران قابل‌خواندن باشد یا به‌عبارت دیگر برای کاربر مفهوم باشد؛ عنوان نباید بیشتر از 70 کارکتر داشته باشد و درعین‌حال چشمگیر باشد. زمانی که سایت شما به‌عنوان نتیجه جستجو برای کاربر به نمایش در می‌آید این عناوین سایت و توضیحات قطعه جستجو است که می‌تواند کاربر را متقاعد کند که بر روی سایت شما کلیک کند یا خیر؛ البته بخش توضیحات ممکن است تغییر کند اما عنوان همان باقی خواهد ماند. اطمینان حاصل کنید که عنوان خود را در موتورهای جستجو به‌درستی توصیف کنید تا افراد با وارد شدن در سایت شما به هدف موردنظر خودشان در زمان کوتاهی برسند.

مختص شما:  نکات انتخاب نام برند

 از تگ‌های هدینگ به صورت بهینه و صحیح استفاده نمایید!

عنوان هر صفحه علاوه بر قرار گرفتن در پیوند یکتای آن صفحه، در تگ H1 شما نیز قرار داده می‌شود. به همین خاطر حتما باید عنوانی را انتحاب نمایید که علاوه بر جذاب بود دارای کلمه کلیدی شما نیز باشد.

معمولاً بهترین روش‌ برای نحوه استفاده از تگ‌های هدینگ بدین شکل است که از تگ H1 (برای عنوان) باید حتما فقط یکبار استفاده شود و تگ‌های دیگر نیز محدودیت برای استفاده ندارند اما بهتراست که بر اساس نیازتان آنها را اولویت بندی نمایید. یعنی ابتدا تگ  H2 (برای زیر عناوین) ،سپس H3 و… H6 استفاده نمایید.

این تگ‌ها به محتوای شما ساختار می‌بخشند و خواندن آن را آسان‌تر می‌کنند. برای مثال اگر H1 را عنوان یک کتاب در نظر بگیریم، تگهای H2 فصل‌های آن هستند و بقیه تگ‌ها نیز زیر فصلها و زیر بخشها می‌باشند.

افزایش سئوی سایت وردپرسی

افزایش سئوی سایت وردپرسی

توجه داشته باشید که استفاده از کلمات کلیدی در تگهای هدینگ می‌تواند یک نکته مثبتی باشد اما این بدان معنا نیست که در آن زیاده‌روی کنید و باعث اذیت کاربر در خواندن مقاله خود شوید. شما باید سعی کنید که از کلمات کلیدیتان در هدینگ‌ها به جا و مناسب استفاده کنید تا ضمن بهینه‌کردن مقاله برای سئو، خواندن آن را برای کاربران آسانتر کند.

کدهای HTML جایگزین کدهای PHP:

زمانی که کدهای php را در قالب وب‌سایت خود قرار می‌دهید، باید بدانید که به ازای هر کد پی‌اچ‌پی یک درخواست به سمت سرور ارسال می‌شود تا اطلاعات را دریافت کند، زمانی که تعداد درخواست‌ها بالا برود بر مدت زمان بارگذاری سایت شما نیز اثر می‌گذارد برای نمونه، شما می‌توانید کدهای HTML را جایگزین کدهای PHP در زمان آدرس‌دهی به فایل‌های جاوا اسکریپت یا تصاویر کنید و تعداد درخواست‌هایتان را تا‌حدودی کم کنید. برای بررسی تعداد درخواست‌ها و زمان آنها می‌توانید از ابزار PINGDOM استفاده کنید.

افزایش سئوی سایت وردپرسی

افزایش سئوی سایت وردپرسی

توضیحات متای مناسب

متا همان توضیحاتی است که در زیر هنگام جستجوی یک مطلب در زیر آن نمایش داده می‌شود تا کاربر با خواندن آن مطمئن شود این همان مطلبی است که به‌دنبال آن می‌گردد. این توضیحات باید به‌گونه‌ای باشد که خواننده را به خود جذب کند.

مختص شما:  ابزار وبمستری گوگل

برخی از کارشناسان SEO بر این باورند که تگ توضیحات متا در صفحه بی‌ربط شده است. بااین‌حال، بسیاری دیگر از افراد با این موضوع مخالف هستند. اما با به شما توصیه می‌کنیم برای تمامی پست‌های خود از توضیحات متا استفاده کنید؛ اگر شما از یک توضیح متای مناسب و خوب برای پست‌های خود استفاده کنید درواقع توانستید یک توضیح خوب در خصوص مقاله خود ارائه دهید.

علاوه‌براین توضیحات متا نیز در سایت‌های رسانه‌های اجتماعی مانند فیس بوک، به + Google و در دریتر از طریق کارت‌های دریتر نشان داده می‌شود، ازآنجاکه در حال حاضر شما این موضوع را می‌دانید که مردم با خواندن توضیحات متا از مفید بودن مقاله شما اطمینان پیدا خواهند کرد.

البته دقت داشته باشید که محدوده توضیحات متا 155 کاراکتر است و نباید بیشتر از آن توضیح داد؛ همچنین سعی کنید از کلمه کلیدی متمرکز پست‌های خود پیش از توضیحات متا استفاده کنید.

درمهراکت بیشتر بخوانید.

 

افزایش سئوی سایت وردپرس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

وب سایت سازی و بهینه سازی در شیراز x بخوانید...