آیا متن ابتدای مطلب اهمیت بیشتری دارد

آیا متن ابتدای مطلب اهمیت بیشتری دارد

آیا متن ابتدای مطلب اهمیت بیشتری دارد

آیا متن ابتدای مطلب اهمیت بیشتری دارداکثر افراد اهمّیت بیشتری از زبان گفتاری دارد، زيرا نوشتار سنجیده تر از گفتار … آيا در اين متن از واژه ها و آرايه های ادبی مناسب استفاده شده است؟در دامه با مهراکت همراه باشید.

چندتوصیه برای نوشتن متن‌هایی که بهترین ارتباط را با مخاطب برقرار کنند؟

۱. در نظر گرفتن خواننده

اولین کاری که باید در هنگام نوشتن یک متن انجام دهیم، اندیشیدن به خواننده و مخاطب اصلی است.

برای این کار لازم است که فرد مشخصی را به‌عنوان مخاطب در ذهنمان تجسم کرده و برای او بنویسیم.

از خودمان بپرسیم که آیا متنی که در حال نوشتن آن هستیم برای خواننده‌مان مفید و جذاب است یا نه؟ آیا این متن به سؤالی که در ذهن خواننده‌مان هست به‌خوبی پاسخ داده و انتظارات او را برطرف می‌کند؟

آیا متن ابتدای مطلب سِو اهمیت بیشتری دارد

آیا متن ابتدای مطلب سِو اهمیت بیشتری دارد

۲. ساختاربندی درست متن

ایجاد ساختار مناسب برای متن و انتخاب تیتر اول و زیرتیترهای مناسب، عامل مهم دیگری در خوانایی متن و ایجاد ارتباط با مخاطب است.

در ابتدا لازم است که یک تیتر اصلی مناسب برای متن انتخاب کنیم که پیام اصلی را به‌خوبی منتقل کند. همچنین جملات اولیه متن نیز بایستی در تأیید تیتر اصلی و انتقال هرچه بهتر پیام آن باشند.

همچنین برای تهیه یک متن جامع و کامل لازم است قبل از شروع به نوشتن متن اصلی پیام اصلی و نکات مهمی را که با نوشتن متن می‌خواهیم به خواننده منتقل کنیم بر روی یک برگه و در قالب چند جمله یادداشت کرده و به‌وضوح از آن‌ها آگاهی داشته باشیم و در مرحله بعدی شروع به نوشتن متن اصلی کنیم.

مختص شما:  تاثیر فیسبوک و توئیتر بر گوگل

۳. استفاده مناسب از زیرتیترها

در ادامه لازم است که زیرتیترهایی متناسب با پیام‌های فرعی ایجاد کنیم تا خواننده بتواند به‌راحتی متن را مطالعه کرده و پیام‌های مختلف متن را از هم تفکیک کند.

انتخاب زیر تیتر علاوه بر اینکه خوانایی متن را افزایش می‌دهد، باعث می‌شود خواننده با یک مرور چشمی کل متن، تا حدودی از پیام‌های اصلی و محتوای آن آگاه شده و سپس شروع به مطالعه کند.

۴. استفاده از جملات کوتاه

خواندن جملات کوتاه بسیار آسان‌تر از خواندن جملات طولانی است و مخاطب سریع‌تر می‌تواند منظور نویسنده و پیام متن را دریافت کند.

استفاده از جملات طولانی در نوشتن متن باعث می‌شود مخاطب علاوه بر اینکه خسته و بی‌حوصله شود بلکه در درک مفاهیم و پیام‌ها هم دچار مشکل گردد.

در برخی متن‌ها، جملات آن‌قدر طولانی هستند که خواننده تا به انتهای جمله برسد، مطلب گفته‌شده در ابتدای جمله را فراموش کرده است و ناچار باید دوباره به ابتدای آن برگردد. این کار باعث ناامیدی و خستگی مخاطب و درنهایت منصرف شدن از مطالعه ادامه متن خواهد شد.

۵. استفاده از کلمات ساده

برای دست یافتن به یک متن مخاطب‌پسند و روان، لازم است که ساده‌ترین کلمات را برای ساخت جملات و نوشتن متن انتخاب کنیم.

انتخاب کلمات ساده به‌جای کلمات قلمبه‌سلمبه باعث سهولت در برقراری ارتباط با مخاطب خواهد شد.

برخی افراد معمولاً برای تحت تأثیر قرار دادن دیگران و اثبات تخصص خود به استفاده از کلمات دهان‌پرکن روی می‌آورند که باعث انحراف خواننده از منظور اصلی نویسنده می‌شود.

کلمات ساده کلماتی هستند که همه از آن‌ها استفاده می‌کنند و درک مفهوم آن‌ها به‌راحتی امکان‌پذیر است.

مطمئن باشید که متن شما به دلیل استفاده از کلمات ساده نادیده گرفته نخواهد شد.

مختص شما:  آیا کلمات کلیدی در آدرس فاکتور سئو سایت است

۶. پرهیز از استفاده از کلمات و عبارات تخصصی

درصورتی‌که مخاطبان ما متخصصان و افراد صاحب‌نظر در زمینه‌های خاص نیستند، تا حد امکان نبایستی از کلمات و عبارات تخصصی استفاده کنیم.

استفاده از کلمات و عبارات تخصصی موجب سردرگمی مخاطب خواهد شد و به‌احتمال‌زیاد متن را به‌صورت کامل مطالعه نخواهد کرد.

تنها در جاهایی باید از کلمات و عبارات تخصصی استفاده کنیم که جایگزین دیگری برای استفاده نداشته باشیم.

هنر معرفی مختصر و خوب تک‌جمله‌ای محصول

اگرچه توصیه زیر بیشتر مربوط به شرکت‌های مبتکر در زمینۀ فناوری است، می‌توان از آن برای تمامی مطالب بازاریابی از جمله توضیحات محصول استفاده کرد.

دیوید بیلی روشی را برای تبدیل توضیحات محصول به یک جمله ارائه کرده است. اگر مثل اغلب استارتاپ‌ها، به گسترش سینه به سینۀ کسب‌وکار برای جذب مشتری نیاز مبرمی دارید، استفاده از این روش سودمند است. در مکالمۀ مربوطه، بعید است که مشتریان‌تان با جزئیات مدنظرتان محصول را به دیگران معرفی کنند. بنابراین، مهم است که ارزش محصول را به سرعت و با دقت منتقل کنید.

بیلی محبوب‌ترین شرکت‌ها و نحوۀ معرفی محصولاتشان را در روزهای ابتدایی مطالعه کرد. او دریافت که تمام آن‌ها یک چیز مشترک دارند: سرنخ (لید) خوب.

مارک زاکربرگ در ابتدا فیس‌بوک را اینگونه معرفی کرده بود: «فیس‌بوک جایی است که در آن می‌توانید نام فرد را تایپ کنید و اطلاعات زیادی دربارۀ او پیدا کنید».

در سال 2011، تراویس کالانیک اوبر را به شکل زیر معرفی کرد: «دکمه‌ای را فشار می‌دهید و ظرف پنج دقیقه، مرسدسی شما را سوار می‌کند و به مقصد می‌رساند».

پرسونای مخاطب

تجزیه‌وتحلیل کیفی به ایجاد دقیق پرسونای مخاطبان کمک می‌کند تا بتوانید نوشتۀ تبلیغی متناسب با این پرسوناها بنویسید. پرسونای مخاطب اساساً تصویری خیالی از بخشی از خریداران است که مبتنی بر داده‌های واقعی است و رفتارشان را نشان می‌دهد. پرسونا مدلی از مشتریان واقعی است. هدف از طراحی پرسونا این است که افراد تصمیم‌گیرنده در شرکت خود را جای مشتری بگذارند.

مختص شما:  تاثیر تبلیغات بر فروش شما

«همه» مشتری شما نیستند و ایجاد پرسونای دقیق برای خریدار به شما در نوشتن برای هوداران خاص خودتان کمک می‌کند. اگر محصول شما بامزه است و می‌خواهید آن را برای مناسبت‌ها و جشن‌ها بفروشید، بامزه بنویسید، ولی محصول تکنولوژی را اینطوری شرح ندهید ننویسید.

نحوۀ نوشتن مطلب توضیحات محصول را از مشتریان‌تان استخراج کنید

مطلب دیگری که باید در خصوص تحقیق دربارۀ توضیحات محصول بگویم این است که: اگر باهوش باشید، می‌توانید مطلب تبلیغی را به صورت مستقیم از هوادارانتان به دست آورید. هدف این است که مطلب تبلیغی را دقیقاً به همان زبان مشتریان بالقوه‌تان بنویسید.

این کار را می‌توانید با بررسی نقدهای مشتریان واقعی‌تان انجام دهید. برای مثال، نظرهای کاربران روی کتاب در آمازون به بخش توضیحات محصولات آن راه پیدا کرد و فروش آن را افزایش داد.

به‌این‌ترتیب، می‌دانید که تحقیق در خصوص توضیحات محصول بزرگ‌ترین کاری است که می‌توانید برای پیشرفت انجام دهید. به این شکل، می‌توانید به مطلب تبلیغی مشخصی برسید که مشتریان بالقوه را ترغیب می‌کند اطلاعات کارت اعتباری‌شان را وارد و خرید کنند. بعدازآن، ترکیبی از خلاقیت و تخصص تاکتیکی در زمینۀ تبلیغ‌نویسی است که به توضیحات خوب برای محصولات منجر می‌شود. در ادامه، اصول و راهبردهای کلی شرکت‌ها برای نوشتن توضیحات محصول خوب در صفحۀ محصول را ذکر می‌کنیم.

"<yoastmark

در ادامه همراه با مهراکت باشید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

بررسی سئو سایت دیجی کالا x بخوانید...