آیا طراحی سایت یک فاکتور سئو است
یکی از اشتباهات رایج در جامعه این است که تصور می کنند طراحی سایت و سئو دو موضوع مجزا هستند و برخی از افراد سفارش سئو را به شرکت سئو زمانی می دهند که طراحی سایت آنها توسط شرکت دیگری به پایان رسیده است و در نتیجه یا مجبور هستند مجددا سایت خود را طراحی کنند و یا اینکه در سئو نتیجه نمی گیرند. آیا طراحی سایت یک فاکتور سئو است در این مقاله می خواهیم به ارتباط میان طراحی سایت و سئو سایت بپردازیم و شما را با جنبه های مختلف این موضوع آشنا کنیم. در نظر داشته باشید که گوگل به فاکتورهای زیادی برای اندازه گیری قدرت صفحات وب اهمیت می دهد و بسیاری از این فاکتورها کاملا به نوع طراحی سایت شما مرتبط و وابسته هستند.
در ادامه به بررسی موارد مختلف این موضوع خواهیم پرداخت و بررسی میکنیم که آیا بهتر است طراحی سایت و سئو سایت شما را یک شرکت انجام دهد یا اینکه دو شرکت متفاوت چنین کاری برای شما انجام دهند و چرا؟ همچنین بررسی میکنیم که چه فاکتورهایی در طراحی سایت هستند که برای سئو اهمیت دارند.( جهت سفارش طراحی سایت در شیراز کلیک کنید. )

آیا طراحی سایت یک فاکتور سئو است
طراحی سایت و سئو چه ارتباطی با هم دارند؟
گوگل بیش از 200 فاکتور را برای اندازه گیری قدرت سایت شما بررسی می کند. گوگل هرگز جزییات فاکتورهای رتبه بندی صفحات اینترنتی را فاش نمی کند، اما طبق بررسی ها و اخبار منتشر شده از گوگل، کارشناسان سئو و بهینه سازی سایت، این فاکتورها را به صورت زیر طبقه بندی کرده اند:
- سئو داخلی
- فاکتورهای طراحی سایت
- فاکتورهای محتوایی
- سئو خارجی
- فاکتورهای مرتبط با تجربه کاربری و برند
- فاکتورهای مبتنی بر پیوند (لینک)
همانطور که ملاحظه می نمایید، مواردی که به طراحی سایت مرتبط است، مانند خروجی قالب سایت، نمایش و چیدمان محتوا، طبقه بندی اطلاعات، نرخ پرش و تجربه کاربری در سئو داخلی سایت و خارجی تاثیر گذارند. بنابراین نحوه طراحی سایت و معماری محتوای آن از اهمیت بسیار بالایی برای گوگل برخوردار است. در بسیاری از مواقع افراد مختلف تمایل دارند که سئو سایت خود را پس از اینکه طراحی سایت آنها به پایان رسید به شرکت دیگری واگذار کنند، این کار باعث می شود که با واکنش عجیبی مواجه شوند و چنین پاسخی بشنوند: “سایت شما برای سئو مناسب نیست، بهتر است مجددا طراحی شود”. بنابراین بهتر است قبل از اینکه به سراغ طراحی سایت بروید، در مورد سئو فکرکنید و پارامترهای آن را در طراحی سایت خود در نظر بگیرید.
بیشتر بدانید:
چرا بهتر است طراحی سایت و سئو سایت خود را به یک شرکت واگذار کنیم؟
متاسفانه در فرهنگ ما ایرانی ها، همکاری و کار تیمی به خوبی تعریف نشده است. ما به عنوان شرکتی که بیش از ده سال است در زمینه سئو فعالیت می کند، هرگز همکاری خوبی با شرکت های طراحی سایت را تجربه نکرده ایم. در فرهنگ ایرانی، وقتی مشکلی بوجود می آید در اکثر مواقع دیگران را مقصر می دانیم و از مسوولیت شانه خالی می کنیم و وقتی کاری به ما محول می شود، سعی میکنیم به جای اینکه به دنبال یادگیری باشیم، از زیر بار آن فرار کنیم.
در مواقعی که طراحی سایت شما، یک نوع طراحی خاص منظوره است و پروژه بسیار بزرگی دارید، بهتر است به دنبال تعامل با شرکت سئو باشید و با همکاری شرکت سئو و طراحی سایت پروژه خود را به پیش ببرید.
آیا زبان طراحی سایت به سئو ارتباط دارد؟
خیر، زبان طراحی سایت سمت سرور ارتباطی به سئو سایت شما و نتیجه سایت شما در گوگل ندارد. اما نکاتی که باید در طراحی سایت رعایت شوند تا سئو بهتری کسب کنید به نوع برنامه نویسی سایت شما مرتبط است.
به عنوان مثال سرعت لود صفحات سایت، خروجی قالب HTML صفحات، نحوه ارتباط میان صفحات، نمایش در موبایل، چیدمان عناصر در صفحه، نحوه استفاده از کدهای js و css و . همگی در رتبه بندی سایت شما تاثیر گذارند. بنابراین زبان طراحی سایت به خودی خود ارتباطی به رتبه بندی سایت شما در گوگل ندارد اما نحوه پیاده سازی سایت و خروجی صفحات برای روباتهای جستجوگر از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
از نظر سئو طراحی اختصاصی بهتر است یا سیستم های آماده؟
برای این موضوع نمی توان یک پاسخ کلی و قطعی ارائه کرد، برخی از سیستم های آماده مانند وردپرس امکانات مناسبی برای سئو دارند و در صورتی که از قالب مناسب در آنها استفاده شود می توان نتایج خوبی با استفاده از آن دریافت کرد.
بنابراین فراتر از اینکه سایت شما با چه زبانی برنامه نویسی شده یا اینکه از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده می کنید، آنچه برای گوگل اهمیت دارد، کیفیت خروجی سایت شماست. کیفیت خروجی سایت شما، بیش از آنکه به زبان برنامه نویسی و CMS وابسته باشد، به شخص یا تیمی که آن را مدیریت می کند وابسته است.
انواع سئو در طراحی سایت
راستش را بخواهید رباتها و کرولرهای گوگل که وظیفه بررسی وب سایتها از نظر بهینهسازی را برعهده دارند تا آنها را به درستی از نظر سئو رتبهبندی کنند.
بنابراین مانند گذشته خبری از دور زدن رباتها و کرولرهای گوگل با استفاده از متدهای سئو کلاه سیاه نیست.
این رباتها و کرولرها دائما وب سایتها را براساس فاکتورهای متعددی که تعداد آنها به 200 فاکتور میرسد بررسی میکنند البته برخی از این فاکتورها مانند محتوای تالیف شده نه کپی شده، طراحی گرافیکی جذاب، استفاده از محتوای جذاب مانند انیمیشنها و ویدئوهای آنلاین و . از اهمیت بیشتری برای رباتهای گوگل برخوردار هستند. در کل میتوان این فاکتورهای سئو را به صورت زیر دستهبندی کرد:
·سئو داخلی
- تکنیکهای داخلی طراحی سایت مانند ریسپانسیو بودن وب سایت
- تکنیکهای تولید محتوا مانند تولید محتوای کاربرپسند
·سئو خارجی
- تکنیکهای UX یا تجربه کاربری مانند دسترسی ساده به تمامی بخشهای وب سایت
- استفاده گسترده از بکلینکها
ارتباط طراحی سایت با سئو
فرقی نمیکند که زبان طراحی سایت شما چه زبانی باشد؟ PHP یا JavaScript و . . این مسئله مهم است که نحوه طراحی سایت شما به چه شکل باشد. درواقع این نوع طراحی سایت است که با سئو ارتباط مستقیم دارد.
برای مثال سرعت لود صفحات وب سایت، نحوه ارتباط بین صفحات، ریسپانسیو بودن وب سایت، نحوه استفاده از کدهای JS و CSS و . همگی به نحوه کدنویسی و طراحی سایت مرتبط میشوند که تاثیر مستقیمی در سئو یا بهینهسازی وب سایت دارند. حتی در شخصیسازی طراحی سایت وردپرس نیز تمامی این موارد توسط یک تیم متخصص بر روی وب سایت اعمال میشوند تا رتبه آن در موتورهای جستجو به صورت چشمگیری افزایش پیدا کند.
طراحی سایت وردپرس از نظر سئو
برخیهای معتقدند که طراحی سایت اختصاصی در زمینه سئو بهتر از طراحی سایت وردپرس جواب میدهد. اما نمیتوان گفت که طراحی سایت وردپرس از نظر سئو مناسب نیست چراکه وب سایتهای زیادی به شیوه وردپرس در رتبههای بالا در موتورهای جستجو قرار گرفتهاند و موجب توسعه و گسترش کسبوکارهای متعددی شدهاند.

آیا طراحی سایت یک فاکتور سئو است
مزایای سپردن طراحی سایت و سئوی آن به یک شرکت برنامهنویسی
تا بتوانید کسبوکار خود را به کاربران دنیای وب معرفی کنید و سئو نیز به وب سایت شما کمک میکند تا در موتورهای جستجو در رتبههای بالا قرار بگیرد و به خوبی دیده شود.
چگونه از طریق طراحی سایت برندسازی کنیم؟
داشتن یک نام تجاری (برند) قوی برای موفقیت کسب و کار یک ابزار ضروری برای شناخته شدن، متمایز شدن و تداوم یک شرکت است.
به طور ساده بگوییم که برند شرکت، تصویر و احساسات شما را به مشتریانتان انتقال میدهد. در واقع برندسازی مسیری است که به واسطه آن مشتریان، خدمات و محصولات یک شرکت را درک و تجزیه میکنند.
.به طور کلی روشهای بسیار زیادی وجود دارد که بتوانید برند خود در جهان بشناسانید و افراد با آن ارتباط برقرار کنند.
تبلیغات میان متنی
سئو سایت برای موتورهای جست و جو و همچنین تبلیغات گوگل ادوردز از جمله مهمترین روش ها برای بیشتر دیده شدن سایت شما به حساب می آید. شرکت پیام آوا خدمات طراحی سایت تهران و سئو را با مناسب ترین قیمت به شما ارائه می دهد.
تبلیغات میان متنی
اگر میخواهید وبسایت کسب و کار شما موفق شود، طراحی وبسایت خیره کننده کافی نیست. طراحی وبسایت باید هویت برند شما را منعکس کند. اندیشیدن در مورد هویت برند به عنوان مجموعهای از ارزشها و ایدههایی است که میخواهید افراد با شرکت شما ارتباط برقرار کنند.
طراحی میتواند کمک کند که بتوانید این ایدهها را برای عموم به نمایش بگذارید. برای مثال گوگل از یک طرح مینیمالیستی استفاده میکند که به سادگی و به شکل تصویری از برند خود پشتیبانی میکند.
عواملی که میتواند در طراحی وبسایت به عنوان ابزار برندسازی مورد استفاده قرار گیرند

آیا طراحی سایت یک فاکتور سئو است
- محتوای وبسایت: محتوای وبسایت، شانس شما برای صحبت کردن مستقیم با مشتریانتان است. کیفیت و نوع محتوای سایت، بخش مهمی از چگونگی آنچه که برند شما میرساند را بازی میکند. شما میخواهید نشان دهید که چگونه برند شما با سبک زندگی مخاطبان هدفتان و با نحوه پاسخگویی به نیازهای آنان مرتبط است. بنابراین وبسایت خود را با تصاویر خیره کننده، اطلاعات ارزشمند و جذاب، و هر مورد ابتکاری و معتبر متناسب با بازار خود بروزرسانی کنید.
- طراحی و طرحبندی (Layout) کلی: طراحی کلی و طرحبندی به چگونگی ارتباط برقرار کردن کاربران با وبسایت کمک میکند. در واقع طرحبندی، پایه هر طراحی سایت است. یک طرحبندی خوب، کاربر وبسایت را در طول طراحی سایت هدایت میکند و به او میگوید کدام قسمتهای سایت دارای اهمیت بیشتری است. بنابراین طرحبندی خلاقانه و عمده در دراز مدت میتواند باعث بهبود تجربه کاربری از طراحی سایت شود.
- طراحی لوگو: هنگامی که برندهایی مانند کوکا کولا، مرسدس، مک دونالد و . را میشونید میتوانید به طور اتوماتیک تصویر لوگوهای آنان را در ذهن خود بکشید.
- برخی از این برندها، ترکیب اختصاری از حروف اول نام کامل شرکت یا مالکان و مؤسسان اولیه آن هستند. لازم به ذکر است که لوگو، برند شما و هویت تجاری شما نمیباشد.