آیا رنک صفحه یک فاکتور رنکینگ بشمار می رود
آیا رنک صفحه یک فاکتور رنکینگ بشمار می رود در ادامه با مهراکت همراه باشید تا آخر این مقاله ممنون از توجهتون.
1. طول عمر دامنه

آیا رنک صفحه یک فاکتور رنکینگ بشمار می رود
مت کاتز در این باره میگوید:
تفاوت دامنهای که شش ماه از زمان ثبت آن میگذرد با دامنهای که یکساله است چندان زیاد نیست.
به عبارت دیگر، گوگل به سن دامنه اهمیت میدهد، اما میزان اهمیتش چندان زیاد نیست.
2. استفاده از کلمات کلیدی در دامنه
استفاده از کلمات کلیدی در دامنه شاید تأثیرش زیاد نباشد اما همچنان به عنوان یک سیگنال مرتبط برای گوگل عمل میکند. مهم تر از همه این است که موتورهای جستجو، کلمات کلیدی که در نام دامنه وجود دارند را به صورت برجسته نمایش میدهند.
3. اولین کلمه کلیدی در دامنه
دامنهای که با کلمه کلیدی هدف شروع میشود، نسبت به دامنههایی که هیچ کلمه کلیدی در خود ندارند یا کلمۀ کلیدیشان در آخر یا وسط دامنه است، یک سرو گردن بالاتر هستند.
4. مدت زمان ثبت دامنه
یکی از کارشناسان گوگل بیان میکند:
دامنههای با ارزش اغلب برای چندین سال مورد استفاده قرار میگیرند، در حالیکه دامنههای کم ارزش بهندرت بیشتر از یکسال استفاده میشوند. بنابراین گوگل تاریخ انقضای یک دامنه را به عنوان یک فاکتور در ارزش و اعتبار سایت در نظر میگیرد.
5. کلمات کلیدی در نام زیر دامنه
تحقیقات وبسایت MOZ در سال 2011 نشان داده است که کلمات کلیدی موجود در نام ساب دامین (زیر دامنه) هم میتواند در سئو سایت تأثیر داشته باشد.
6. تاریخچه دامنه
گاهی گوگل سابقۀ تاریخی سایتهایی که قبلاً مالک دیگری داشته را دوباره از نو تنظیم میکند. این امر موجب میشود لینکهایی که به دامنه ارجاع داده شده بود، از بین برود. در موارد خاص هم ممکن است جریمه و پنالتی گوگل از مالک قبلی به شخص جدید منتقل شود.
7. Emd یا دامنه یکسان با کلمه کلیدی
EMD یا Exact Match Domain (دامنه دقیقاً یکسان) به این معنی است که دامنۀ یک سایت دقیقاً همان کلمۀ کلیدی هدف باشد؛ مثلاً Seo.com
یکسان بودن نام دامنه با کلمه کلیدی به گوگل کمک میکند که بتواند حوزه کاری شما را تشخیص دهد. البته اگر سایت شما باکیفیت و حرفهای باشد EMD یک امتیاز مثبت در نظر گرفته میشود؛ سایتهای ضعیف زیاد، این مورد کمکشان نمیکند. مت کاتز در سال 2012 در اینباره گفت:
تغییراتی که در الگوریتمهای گوگل اتفاق افتاده، سایتهای بیکیفیتی که از دامنه کاملاً یکسان استفاده میکنند را کمتر در نتایج گوگل نمایش میدهند.
کلمات کلیدی مرتبط را هدف قرار دهید
بیشتر افراد در زمان هدف قرار دادن کلمات کلیدی یکی از سه اشتباه زیر را مرتکب می شوند
- به هیچ وجه در بهینه سازی کلمات کلیدی موفق نیستند
- سعی می کنند تعداد زیادی از کلمات کلیدی را هدف قرار دهند
- کلمات کلیدی بی ربط را هدف قرار می دهند
درنظر داشته باشید هر صفحه یا پست در وب سایت تان باید روی یک کلمه کلیدی اصلی یا موضوع هدفگذاری شده باشد. با دانستن این نکته از اشتباه اول و دوم جلوگیری می شود. علاوه بر این، همان کلمه کلیدی را در چندین صفحه هدف قرار ندهید زیرا گوگل تنها رتبه یکی از صفحات را انتخاب می کند و شاید این همان صفحه ای نباشد که شما بخواهید با آن رنک بگیرید .
یک راهکار خوب برای انتخاب کلمه کلیدی مناسب این است که آن صفحه را برای یکی از دوستانتان بفرستید و از او سوال کنید “موضوع این صفحه چیست؟” پاسخ آنها معمولا بهترین کلمه کلیدی (موضوع ) را به شما می دهد. با این حال از کلمات کلیدی گوگل غافل نشوید زیرا به شما کمک می کند تشخیص دهید از دیدِ گوگل بهترین نتیجه برای آن کلمه کلیدی چیست.
اگر بیشتر نتایج با محتوایی که شما می خواهید از ان رنک بگیرید تفاوت چشمگیری دارند، احتمالا این کلمه کلیدی عالی برای هدفگذاری نیست. همین مورد برای کلمات کلیدی با ویژگی های زیاد SERP (تبلیغات Adwords، نتایج خرید ، featured snippets، و غیره) نیز صادق است. این موارد رتبه “(نتایج ارگانیک )” را کاهش می دهد که CTR و ترافیک کمتری را بدنبال دارد.
از کلمات کلیدی پررقابت برای اهداف جستجوی خود استفاده نکنید
گاهی اوقات ممکن است در نتایج جستجوی خود با کلمات کلیدی جذابی روبرو شوید که حجم جستجوی بالایی دارند و بخواهید از آنها استفاده کنید اما حجم بالای جستجو لزوما به معنی عالی بودن آن کلمه کلیدی برای هدفگذاری نیست. به عبارت دیگر شما باید ” قصد و نیتی ” که در پشت جستجو ها است را در نظر بگیرید.
بعنوان مثال بنظر می رسد کلمه کلیدی “سئو و بهینه سازی سایت” برای رسیدن به جایگاه یک و رنک گرفتن خوب باشد. من حداقل روزی 4 بار برای کلمه سئو و بهینه سازی سایت رو سرچ میکنم. این کلمه کلیدی هر ماه 1100 جستجو داشته و نشان می دهد که این کلمه کلیدی بهتری برای هدفگذاری است. اما به یاد داشته باشید که فقط مسئله ترافیک نیست (مگر اینکه بخواهید تبلیغات بفروشید)
هدف نهایی شما رتبه گرفتن برای کلمات کلیدی است که به کسب و کارتان ارزش می دهد (افرادی که ترافیک بوجود می اورند به مشتری تبدیل می شوند) بنابراین شما باید کلمات کلیدی انتخاب کنید که با هدفتان مرتبط باشند.
لینک های خروجی را با پیگیری رویدادها دنبال کنید.
آیا رنک صفحه یک فاکتور رنکینگ بشمار می رود
هر چه اطلاعات تان درباره نحوه تعامل کاربران با سایت تان بیشتر باشد بهتر است . بنابراین ارزش پیگیری رویدادها برای لینک های خروجی را دارد .
اگر برای فردی ترافیک ارجاعی زیادی ارسال می کنید ، احتمالا آنها قبلا این موضوع را متوجه شده اند.
بنابراین آنها باید خیلی نزدیک باشند تا به آنها دسترسی داشته باشند .
در ادامه با مهراکت همراه باشید: