آنالیز سایت خارجی

آنالیز سایت خارجی

آنالیز سایت خارجی

ارزیابی سئو سایت را همواره باید برای سایت خود انجام دهید چرا که می‌توانید با یک ارزیابی خوب، سئو سایت خود را قوی‌تر کرده و هر چه زودتر خود را صفحه اول گوگل برسانید. در این مسیر شما می‌توانید از سایت های آنالیز سئو استفاده کنید که ما در این مقاله، درباره ۶ سایت برتر این حوزه، نکاتی را ارائه کردیم.همراه مهراکت باشید تا ‌سایت های آنالیز سئو  خارجی را بیشتر بشناسیم و بتوانیم به بهترین نحو از آن‌ها استفاده کنیم.

برترین سایت‌ های آنالیز سئو کدامند؟

امروزه به صورت آنلاین، بسیاری از ‌سایت ‌های آنالیز سئو شکل گرفته‌اند تا تحلیل سئو سایت خود را با آن‌ها انجام ‌دهید.

یکی از مهم‌ترین گام‌ها برای داشتن سئو موفق و قرارگرفتن در صفحه اول گوگل این است که ‌سایت خود را در ابتدا تحلیل کنیم که از لحاظ سئو به چه صورت است .

سپس با بررسی نتایج حاصل از این آنالیز، تصمیمات و گام‌های لازم را برای ورود هر چه بهتر و سریع‌تر به صفحه اول گوگل داشته باشیم. برای اینکه بتوانیم سایت خود را آنالیز کنیم باید از ‌سایت‌های آنالیز سئو که به صورت آنلاین نتیجه را به ما گزارش می‌دهند، استفاده کنیم.

آنالیز آنلاین سئو با ۶ سایت برتر

 

۱. Woorank

از محبوب‌ترین ‌سایت های آنالیز سئو ،Woorank است . شما می‌توانید ۱۴ روز از این وب‌سایت به صورت رایگان استفاده کنید. اما در ادامه، استفاده از آن مستلزم خرید یکی از پنل‌های آن است. شما در این سایت می‌توانید موارد زیر را برای آنالیز سایت خود پیدا کنید:

۱) بررسی تعداد هدینگ‌های سایت و محتوا شامل H1، H2، H3 و …
۲) فراوانی کلمات کلیدی در متن استفاده شده
۳) بررسی لینک‌های خارجی و داخلی و نیز لینک‌های شکسته شده
۴) نمایش سایت در موبایل و نکات مربوط به رسپانسیو سایت از جمله سرعت Load سایت در موبایل
۵) نکاتی درباره دامنه شما، زبان سایت، تعداد دامنه‌هایی که به دامنه اصلی شما در اصطلاح پارک شده‌اند (Parked Domain)، بررسی Structure Data درون سایت و …
۶) تشخیص سرور و تکنولوژی‌هایی که در سایت از آن‌ها استفاده می‌کنید شامل گواهی SSL، زبان برنامه‌نویسی و فریم ورک‌های استفاده شده و …

مختص شما:  amp dsj

۲. Seo Site Checkup

آنالیز سایت خارجی

آنالیز سایت خارجی

یکی دیگر از  برترین سایت های آنالیز سئو که شما می‌توانید در ۱۴ روز از یک اکانت رایگان برای خود استفاده کنید. Seo Site Checkup نام دارد. با استفاده از این سایت می‌توانید سایت خود را به سایت‌های دیگر مقایسه و تحلیل کنید.

در واقع باید در کادری که نام دامنه خود را قید می‌کنید، مثل شکل بالا روی علامت + کلیک کنید سپس دامنه دیگری را وارد کنید و در نهایت گزینه Checkup را بزنید.

امکاناتی که این سایت عبارت است از:

۱) بررسی تکرار کلمات که در  هدینگ‌های مختلف استفاده شده‌اند، نکاتی درباره توضیحات متا و عناوین به کار رفته، خاصیت alt در تصاویر و …
۲) بررسی نکاتی که در سرعت سایت شما مهم هستند مثل تعداد لینک‌های شکسته شده، لینک‌های که ریدایرکت شده‌اند، بررسی کش، استفاده از Gzip، فایل‌های Css و html که Monify شده‌اند و …
۳) نکاتی درباره سرور و امنیت سایت مثل استفاده از گواهی SSL، امنیت مرورگرهایی که استفاده شده‌‎اند و …
۴)‌ UI (رابط کاربری) سایت در صفحه موبایل و رسپانسیو
۵) نکاتی پیرامون سئو مثل Structure Data، وضعیت ایندکس شدن صفحات توسط موتورهای جستجو، معرفی آدرس‌هایی که شما دسترسی آن‌ها را برای بررسی ربات‌های گوگل مسدود کرده‌اید و …

۳. Seo Analyzer

 

از سایت های آنالیز سئو سایت که دارای این قابلیت است که شما می‌توانید آدرس خود را با سه آدرس دیگر مقایسه کنید.

 در ضمن این سایت نتایج درخواستی شما را در سه زیر مجموعه ارائه می‌دهد که شامل:

۱) آنالیز وب‌سایت: در این صفحه جایگاه سایت شما را در بین سایت‌های دیگر تخمین زده شده و ضمن ارائه شکل سایت در دسکتاپ و موبایل، درباره سئو نکاتی را همچون صفحات ایندکس شده، کلمات کلیدی و … بیان کرده و در آخر درباره انجام سئو بهتر به شما نکاتی را توصیه می‌کند.

درباره سرعت سایت هم در این صفحه نکاتی وجود دارد که شما حجم تک تک اسپکریپت‌ها، تصاویر و … را به همراه سرعت Load سایت را مشاهده کنید. در نهایت با کلیک روی گزینه
Web Performance، از توصیه‌های این سایت مبنی بر افزایش سرعت استفاده ببرید.

مختص شما:  خطای 505
۲) Competitor Analysis: اگر شما در مرحله اول، علاوه بر سایت خودتان، دامنه‌های دیگری را هم وارد کرده‌اید.

باید به این صفحه سر زده و درباره مفاهیم کلی سئو و سرعت سایت، نتایج را بین دامنه‌هایی که وارد کرده‌اید مشاهده کنید.
۳) Keyword: در این قسمت هم شما می‌توانید با تعیین کلمه کلیدی موردنظرتان درباره حجم جستجوی آن، نرخ کلیک آن، دامنه‌های که در داخل خودشان از آن کلمه بهره برده‌اند و … اطلاعاتی کسب کنید.

۴. Ahrefs

Ahrefs از جمله سایت های آنالیز سئو  است که از همان ابتدا باید اقدام به خرید یک اکانت کنید تا بتوانید از امکانات آن بهره ببرید.

آنالیز سایت خارجی

آنالیز سایت خارجی

یکی از نکات مهمی که در سئو مطرح می‌شود. این است که سایت‌های موفق در صفحه اول گوگل، از چه سایت‌ها یا شبکه‌هایی لینک گرفته‌اند. چرا که لینک گرفتن یکی از عوامل مهم در سئو سایت هست .

حال یکی از بهترین سایت‌هایی که می‌تواند اطلاعات خوبی را درباره BackLink یک سایت به ما ارائه دهد، Ahrefs هست.
علاوه بر BackLink شما می‌توانید مشاهده کنید.  چقدر از جستجوی ارگانیک (جستجویی که در آن مخاطب ما را صرفا از طریق گوگل پیدا کند نه شبکه‌های اجتماعی)، مخاطب جذب کرده‌‌اید.

بیشتر بدانید:

در قسمت کلمات کلیدی، می‌توانید حجم جستجو کلمه کلیدی خود را دیده نیز از نرخ کلیک آن مطلع شوید. نیز از دیگر امکانات کلمه کلیدی استفاده کنید. بخش جالبی که در این سایت وجود دارد، Content Explorer است.

 

۵. Seoptimer

آنالیز سایت خارجی

آنالیز سایت خارجی

Seoptimer نیز نمونه‌ای از صدها سایت آنالیز سئو هست. که با نمودارها و اشکال گرافیکی جالبی نظر بسایری را به خود جلب کرده است. در ابتدا که شما سایت خود را اعلام می‌کنید.

در ۵ شاخص کلی نمودارهای گرافیکی به شما اعلام می‌کنند . اوضاع سایت شما از چه قرار است اما نتایج کلی که این سایت به شما ارائه می‌دهد.

مختص شما:  ابزار های گوگل برای سئو

در ۷ قسمت دسته‌بندی شده است که این ۷ قسمت شامل:

۱) SEO: در این قسمت درباره عناوین و توضیحات متا نکاتی را بررسی می‌کند. بررسی هدینگ‌ها، کلمات کلیدی و فراوانی آن، خاصیت alt را در تصاویر، تعداد لینک‌های داخلی و خارجی، لینک‌های شکسته، استفاده از نقشه سایت و …
۲) Usability: در این قسمت بیشترین توجه به رسپانسیو سایت بوده .نیز از نبودن فلش و iFrame درون سایت شما را مطمئن می‌کند.
۳) Performance Result: این قسمت مختص سرعت است. به این صورت که حجم اسکریپت‌های مختلف را مشخص نموده و شاخص‌های مختلف سرعت را برای شما معرفی می‌کند .

در نهایت هم از عوامل افزایش سرعت سایت برای شما گفته است مثل استفاده از Gzip، Monify کردن و …
۴) Socials: در این قسمت هم درباره انواع شبکه‌های اجتماعی، تعداد لایک در آن‌ها، تعداد Follower در آن‌ها و … صحبت شده است.
۵) Security: در این قسمت درباره شاخص‌های امنیت مثل استفاده از گواهی SSL و ریدایرکت موفق بر روی https و … نکاتی بیان شده است.
۶) Tecknology: استفاده از دیگر تکنولوژی‌ها در سایت مثل استفاده از یک فریم ورک، CMS های آماده، سیستم‌های فروشگاهی، اطلاعات DNS و … صبحت شده است.
۷) Recommendations: در این قسمت هم، سیستم به شما در زمینه‌های مشخصی که در بالا آن‌ها را نام بردیم، راهکار هایی را جهت بهبود در کار می‌دهد.

۷. Nibbler

آخرین سایت آنالیز سئو  Nibbler است که وقتی شما دامنه مورد نظر خود را درون کادر آن تایپ کنید و پس از اندکی یک صفحه از تحلیل سئو سایت شما به دست می‌آید.
در ابتدا باید به نوار کناری سمت راست نگاهی بیندازید .تا قسمت موردنظر خود را انتخاب کرده و اگر علاقه‌مند باشید روی آن کلیک کرده تا بتوانید تحلیل این سایت را برای قسمت موردنظر بخوانید.
در قسمت اول درباره شبکه‌های اجتماعی به خصوص فیسبوک و توییتر، نکاتی را ارائه کرده و درنهایت درباره صفحاتی که بیشترین تعداد لایک را دریافت کرده‌اند شما را مطلع می‌کند.
سپس بیشترین مطالب درباره SEO بیان می‌شود جایی که شما می‌توانید از عمر دامنه خود، لینک‌هایی که دیگر سایت‌ها به شما داده‌اند.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

مشاوره رایگان سئو در شیراز x بخوانید...