آنالیز سئو فارسی

آنالیز سئو فارسی

 آنالیز سئو فارسی

درباره بررسی سئو سایت رایگان

 

بررسی سئو سایت رایگان به شما این امکان را می دهد بصورت کاملا رایگان از وضعیت سئو سایت خود با خبر شوید ، ضمنا آپسئو آماده انجام سئو سایت ها بر اساس اصول حرفه ای سئو با شرایط ویژه است.

بررسی سئو آنلاین چیست؟

 به شما علاقه مندان عزیز به سئو کمک می کند از وضعیت سئو سایت خود با خبر و در صورتی که مشکلی در روند سئو سایت و یا عملکرد نا صحیح سایت وجود دارد مطلع شوید ، این ابزار ها دائما بروز و توسط آپسئو پشتیبانی مشوند.

 ابزار بررسی سئو آنلاین

ابزار های موجود در سایت آپسئو به صورت مجزا به شما در بررسی سئو سایت کمک می کنند به طور مثال اگر می خواهید از وضعیت متاتگ های سایت خود با خبر شوید از ابزار بررسی متا تگ ها استفاده کنید یا اگر می خواهید از جایگاه کلمات کلیدی خود در نتایج جستجوی گوگل با خبر شوید لازم نیست در گوگل به دنبال آن ها بگردید کافی است از ابزار بررسی جایگاه کلمات کلیدی آپسئو استفاده کنید ، حتی اگر قصد دارید تعداد کل کلمات مطلب خود را بدانید از ابزار بررسی تعداد کلمات محتوا استفاده کنید.

آنالیز سئو فارسی

آنالیز سئو فارسی

بررسی تعداد بک لینک ها

در آپسئو این امکان وجود دارد بتوانید از تعداد بک لینک های سایت خود با خبر شوید این ابزار با نام بررسی تعداد بک لینک ها که یکی از محبوب ترین ابزار های بررسی سئو آنلاین سایت آپسئو می باشد هم اکنون در دسترس شماست.

نمایش رتبه الکسا

یکی از پر کاربرد ترین ابزار های سئو در آپسئو نمایش رتبه الکسا سایت ها می باشد به این معنی که کافی است بر روی ابزار نمایش رتبه الکسا کلیک و به راحتی رتبه بین المللی و محلی سایت خود را مشاهده فرماید

مختص شما:  متا دیسکریپشن چیست؟

ما بیش از 70 ابزار مختلف را در اختیار شما کاربران عزیز به صورت رایگان قرار دادیم تا بتوانید توسط این ابزار ها وضعیت سئو سایت خود را بررسی و یا در جهت رفع عیب سایت خود اقدام کنید.

مطالب بیشتر:

ده ابزار آنالیز سایت

آنالیز سئو فارسی

آنالیز سئو فارسی

1.SEO SiteCheckup

این ابزار آنالیز سایت بسیاری از فاکتورهایی که در آنالیز سایت لازم است را دارد مانند سرعت، مطابق پذیر و بهینه بودن برای موبایل، شبکه های اجتماعی و امنیت را دقیقا نشان می دهد. این بهترین ابزار تا این پارامترها را کامل و به صورت دقیق بررسی کنید و در صورت منفی بودن، آن ها را بهینه نمایید.

2. Meta Tag Analyzer

متا تگ ها مهمترین مواردی هستند که گوگل توجه ویژه ای به آن ها می کند، در واقع اولین مکانی هستند که گوگل آن ها را مورد بررسی قرار می دهد و باید تمام نکات و ویژگی های آن ها را به درستی به کار ببرید. این ابزار آنالیز سایت به شما می کند تا تمامی تگ های ضروری که باید در کدهای سایت خود به کار ببرید را مورد بررسی دقیق و موشکافانه قرار بدهد و آن ها را کاملا تحلیل می کند.

آنالیز سئو فارسی

آنالیز سئو فارسی

3. The Web Checker

این ابزار آنالیز سایت به شما کمک می کند تا وب سایت ها را برای عامل هایی مانند سئو، عملکرد، طراحی موبایل، امنیت و کارایی نیز مورد بررسی دقیق قرار بدهید. البته ممکن است تمامی این ابزارها خروجی و هدف یکسانی دارند ولی برای سئوکاری لازم است که سایت خود را دقیقا با تمامی این ابزارها چک کند.

مختص شما:  ساخت نقشه سایت با yoast seo

4. Bing Seo Analyzer

تحلیل بکلینک و کلمات کلیدی و جستجوی آن ها، از نمونه فعالیت های اصلی است که توسط این ابزار آنالیز سایت رایگان انجام می شود.

یکی از ویژگی های منحصر به فرد این ابزار، پیشنهاداتی است که توسط خود آن برای بهبود سایتتان داده می شود.

5. SEO Analyzer

این ابزار آنالیز سایت به بررسی سئو، سرعت سایت، شبکه های اجتماعی می پردازد و به همراه اسکرین شاتی که از کل سایت شما ارائه می دهد، پیشنهاداتی هم به منظور بهبود جایگاه سایتتان در گوگل ارائه می دهد.

در واقع می توان این را یک ابزار همه کاره بدانیم که در یک بسته سئو جمع شده است.

6. Woorank

همه شما با ورنک آشنا هستید و حداقل برای یک بار هم که شده نام آن را شنیده اید. یک ابزار آنالیز سایت که به صورت دقیق و عمقی به تحلیل کامل سایت می پردازد.

در سطوح بالاتر و حرفه ای که به شما اطلاعات تکمیلی در خصوص قابلیت همخوانی آن با موبایل، پیشنهاداتی برای بهتر شدن و نام دامنه های مشابه نیز ارائه می دهد. ورنک یکی از معروف ترین ابزارهای رایگان آنالیز سایت که 75000هزار وبسایت توسط آن مورد پردازش قرار گرفته اند.

7. Ahrefs

یکی از معروف ترین بررسی کننده های بک لینک و آنالیز آن ها می باشد. در واقع اگر قصد دارید که بک لینک های سایت خود را بررسی کنید، بهترین ابزار این سایت است.

8. Lipperhey

ساختار و ظاهر این سایت شبیه به ورنک می باشد و در واقع می توان گفت که تمامی اطلاعاتی را که ورنک نشان می دهد را نیز به شما نشان می دهد اما با کمی تفاوت که شاید خیلی محسوس نباشد.

مختص شما:  google webmaster چیست

البته سایت هایی زیادی در دنیا شبیه به ورنک وجود دارند اما اعتبار آن ها هیچکدام به اندازه این ده سایت شاید نباشد. به هرحال این هم یک ابزار رایگان آنالیز سایت می باشد که می توانید از ان استفاده کنید.

9. Website Grader

این ابزار آنالیز سایت  که توسط Hubspot مورد پشتیبانی قرار می گیرد، بر چهار معیار زیر تمرکز اصلی می کند:

  • عملکرد
  • موبایل
  • سئو
  • امنیت

این ابزار به شما تمامی نکات اشتباه چهار مورد بالا را بیان می کند و از این رو شما می دانید چه مواردی را باید رفع کنید.

10 . Nibbler

این ابزار برای تحلیل سایت شما 25 معیار را در نظر می گیرد و بعد از اسکن دقیق آن ها، رتبه و نمره ای نیز به سایتتان اختصاص می دهد. علاوه بر این، هر معیاری نیز دارای نمره ای و به شما کمک می کند تا دقیقا ایرادات هرکدام را بررسی و رفع نمایید.

همانطور که مشاهده کردید، ساختار تمامی این وبسایت ها شبیه به یکدیگر است و بعضی از آن ها برروی معیارهای خاصی تمرکز بیشتری نسبت به بقیه دارند.

این دیگر به شما بستگی دارد که کدام ابزار را انتخاب کنید، البته توصیه ما این است که تا جایی که می توانید از تمامی این ابزارهای رایگان آنالیز سایت استفاده کنید. ولی این نکته را به یاد داشته باشید که بالای همه این ابزارهای تحلیل سایت، گوگل وبمستر تولز می باشد

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

سئو محتوا و کلمات کلیدی در شیراز x بخوانید...