آموزش طراحی سایت
تا به حال به فکر ساختن یک سایت شخصی برای خود بوده اید؟جایی در اینترنت در میان هزاران کاربری که مطالب مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارند.با مقاله آموزش طراحی سایت در خدمت شما هستیم. همین الان وبسایت خودت را با آموزش طراحی سایت شروع کن.
ویژگی های یک وب سایت خوب چیست؟
1- طراحی سایت ریسپانسیوو
طراحی ریسپانسیو یا واکنش گرا به این معنی است که وب سایت در هر دستگاهی درست نمایش داده شود و با توجه به سایز دستگاه وب سایت شما به صورت خودکار واکنش نشان دهد و طراحی منحصر به آن سایز نمایش داده شود. با گسترش استفاده مردم از تلفن های هوشمند، کاربران موبایل به شدت افزایش یافته اند.
طبق آمار رسمی که گوگل در سال 2018 منتشر کرده است حدود 55 درصد از کاربران گوگل از طریق موبایل به این سایت مراجعه می کنند که این آمار اهمیت طراحی ریسپانسیو را نشان می دهد.
2- بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جست وجو
بازدید کنندگان اصلی سایت ها معمولا از طریق موتور های جست و جو هستند. با بهینه کردن وب سایت برای موتورهای جست و جو وب سایت شما به صورت رایگان در نتایج گوگل نمایش داده می شود و بدون اینکه پولی پرداخت کنید و تبلیغی انجام دهید کاربران وارد وب سایت شما می شوند.
از عوامل تاثیر گزار بر روی نمایش وب سایت شما در نتایج موتورهای جست و جو می توان به تولید محتوای جدید و باکیفیت اشاره کرد که یکی از مهمترین موارد سئو می باشد. اما قبل از اینکه محتوای خوبی داشته باشید وب سایت شما باید اصول تکنیکال سئو یا Onpage SEO را رعایت کرده باشد. در غیر این صورت هرچقدر هم که محتوای شما با کیفیت باشد جایی در نتایج جست وجو ها نخواهید داشت. (برای آشنایی بیشتر با بهینه سازی وب سایت به صفحه سئو سایت مراجعه نمایید)
3- سرعت سایت
با توجه به اینکه امروزه اکثر افراد از اینترنت پر سرعت بهره می برند اما هنوز هم در بسیاری از نقاط سرعت اینترنت خیلی بالا نیست و باید سرعت وب سایت شما بالا باشد .تا کاربران هنگام بازدید از وب سایت منتظر لود شدن وب سایت نباشند.
این پارامتر بسیار در رفتار کاربران در وب سایت شما تاثیر گذار می باشد. به عنوان مثال آمازون در گزارش های خود اعلام کرده است. با بهینه سازی سرعت وب سایت خود به میزان 100 میلی ثانیه فروش آن ها 1 درصد افزایش یافته است.
که این درصد برای آمازون عدد زیادی می باشد. نکته مهم دیگر این است که سرعت وب سایت باعث بالا آمدن رتبه وب سایت شما در نتایج جست و جو نیز می شود پس اگر دنبال این هستید. کاربران زیادی وب سایت شما را مشاهده مند و مدت زمان بیشتری در وب سایت شما بمانند مساله سرعت سایت را جدی بگیرید.
4- به روز رسانی آسان
همانطور که در بالا گفته شد تولید محتوای با کیفیت مهمترین پارامتر گوگل در نمایش وب سایت شما در نتایج گوگل می باشد اما خیلی از وب سایت ها علی رغم هزینه بالایی که برای تهییه وب سایت پرداخت کرده اند به دلیل پنل ورود داده بسیار پیچیده از ثبت محتوای جدید وب سایت و به روز رسانی محتوا های قدیمی خودداری می کنند.
یکی از ویژگی های وب سایت های شرکت زاوش پنل کاربری بسیار آسان این وب سایت ها می باشد که تنها با داشتن دانش کار با اینترنت می توانید با پنل وب سایت زاوش به راحتی کار کنید و محتوای وب سایت خود را به روز رسانی نمایید.
هرچند اولین چیزی که از یک وبسایت خوب در ذهن همه نقش می بندد داشتن یه ظاهر زیبا و طراحی جذاب است اما مهمتر از آن داشتن کارایی است. در پروژه های طراحی سایت زاوش قبل از اینکه حتی یک خط کد html برای وب سایت نوشته شود.
ساعت ها بر روی رفتاری که باید کاربر در وب سایت داشته باشد فکر می شود. این موضوع علاوه بر تجربه کاربر بر روی سئو نیز مهم است زیرا همه تلاش گوگل این است که بهترین نتیجه را به کاربرانش نشان دهد.
و وقتی با آنالیز رفتار کاربران به این موضوع پی ببرد که کار کردن با وب سایت شما دارای یک فرایند منططقی و آسان است و کاربران به راحتی می توانند با وب سایت شما تعامل داشته باشند، وب سایت شما از نظر گوگل اعتبار خواهد گرفت.
5- پشتیبانی سایت
یکی از نکات مهم برای انتخاب پیمانکار طراحی سایت، پشتیبانی آن پیمانکار از وب سایت می باشد. تیم پشتیبانی زاوش هم به صورت تلفنی و هم به صورت تیکت در خدمت مشتریان می باشد و مشتریان می توانند سوالات و مشکلات خود را به کارشناسان ما انتقال دهند.

طراحی سایت
انواع طراحی سایت
در قسمت قبل با مفهوم Frontend (فرانتاند) و Backend (بکاند) سایت آشنا شدیم. اکنون به بررسی انواع طراحی وب سایت میپردازیم. ( جهت اطلاع از خدمات طراحی سایت در شیراز کلیک کنید. )
سایتها به دو دسته کلی ایستاتیک (Static Website) و دینامیک (Dynamic Website) تقسیم میشوند.
در سایتهای ایستاتیک یا ایستا:
تنها قسمت فرانتاند انجام میشود، یعنی مطالب و محتویات سایت تنها یک بار جمعآوری شده و هرکدام از صفحات سایت، جداگانه طراحی و بارگذاری میشوند. در این سایتها هرگونه تغییر باید توسط طراح و کارشناس سایت انجام شود. از این مدل معمولا برای طراحی وب سایتهای معرفی (که تا مدتها محتوای آن تغییر نمیکند) استفاده میشود.
سایت دینامیک یا پویا:
در طراحی این سایتها هر دو بخش فرانتاند و بکاند برنامهنویسی میشوند. سایتهای پویا نیاز به تغییر مداوم محتوا دارند و باتوجه به کاربرد سایت، طراحی شده و توسعه پیدا میکنند. در سایتهای داینامیک برنامهنویس بکاند، وظیفه پویاسازی وبسایت را بر عهده دارد و باید اسکریپتی را طراحی کند که سایت بهطور کامل پویا باشد.
اما آنچه در ادامه به آن میپردازیم، بررسی این موضوع است که بهطور کلی « طراحی وب به چه دردی میخورد و هدف از طراحی آن چه میتواند باشد؟»
در دنیای امروز تقریبا برای هر هدف، یک سایت طراحی میشود تا بهعنوان پایگاه اطلاعرسانی، فروش و… مورد استفاده قرار گیرد. موفقترین این سایتها آنهایی هستند که اصول طراحی و بهینهسازی سایت را بهدرستی رعایت کردهاند تا محتوا را به مخاطبان خود نمایش دهند. طراحی و ساخت یک وبسایت کارآمد و موفق، این امکان را فراهم میکند که در کمترین زمان، جدیدترین محصولات بههمراه مشخصات کامل آن، در اختیار مخاطبان قرار گیرد، این موضوع، رشد مشتریان و افزایش سود فعالیت اقتصادی را بهدنبال خواهد داشت.
چه تکنولوژی برای طراحی سایت بهتر است؟
با یک جستجوی ساده در اینترنتی در رابطه با اینکه بهترین تکنولوژی برای طراحی وب سایت چیست به نتایج و جواب های متناقضی خواهید رسید و بیشتر از اینکه جواب سوال خود را دریافت کنید باعث سردرگمی شما خوهد شد. در این بخش می خواهیم یک بار به این سوال پاسخ دهیم و این چالش را حل کنیم.
آموزش طراحی سایت با وردپرس
ه جرات میتوان گفت در حال حاضر یکی از مهمترین فاکتورهای موفقیت هر کسبوکاری، داشتن یک وبسایت میباشد. بعد از درک نیاز به داشتن وب سایت برای کسبوکارتان، نحوه طراحی و راه اندازی سایت همیشه یک چالش اساسی بوده است. این چالش توسط سیستم مدیریت محتوای وردپرس کاملا مرتفع شد. بطوریکه امروزه ساخت سایت با وردپرس در کمتر از یک ساعت انجام میپذیرد.
این فوق العاده است! ما در این مقاله از آموزش وردپرس به شما طراحی سایت با وردپرس در کمتر از یک ساعت را آموزش خواهیم داد تا کسبکارتان را در اینترنت به خوبی معرفی کنید و درآمدتان را چندین برابر نمایید. همچنین میتوانید برای مشاهده آموزش رایگان وردپرس اینجا کلیک کنید.
طراحی سایت وردپرس
آنچه در این مقاله به اختصار خواهید خواند:
- درک اهمیت و لزوم ساخت سایت با وردپرس
- نحوه انتخاب نام وبسایت و خرید دامنه و هاست
- نصب وردپرس و آشنایی با رابط کاربری آن
- پیکربندی اولیه تنطیمات سایت
- انتخاب یک قالب وردپرسی مناسب برای طراحی سایت وردپرسی
- انتخاب ضروری ترین افزونه های مورد نیاز برای طراحی سایت وردپرسی
- ساخت صفحات اصلی سایت
- تولید محتوا و ایجاد وبلاگ در سایت
- ساخت فهرست وبسایت

سئو
درک اهمیت و لزوم ساخت سایت با وردپرس
پیش از آن که به شما یاد بدهیم چگونه یک وبسایت برای خودتان طراحی کنید، خوب است بدانید که چرا از وردپرس برای طراحی سایت استفاده میشود؟ وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا میباشد که نیاز شما را برای طراحی سایتی برآورده میکند. اگر بخواهیم سیستم مدیریت محتوا (Content Management Systems -CMS) را در یک جمله به طور خلاصه معرفی کنید. میتوانیم اینگونه بگوییم که در حقیقت CMS یک سیستم طراحی شده در بستر وب است که ابزارهای بسیار متنوع و کاربری برای راهاندازی سایت در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید محتوای سایت خود را بدون هیچ گونه دانش کدنویسی ایجاد و ویرایش کنید.
حال که با مفهوم سیستمهای مدیریت محتوا آشنا شدید خوب است بدانید که در حال حاضر طبق اطلاعات منتشر شده در ویکی پدیا بیش از 100 سیستم مدیریت محتوا وجود دارد؛ اما تمامی آمارها به روشنی نشان میدهند که پرچم دار همه سیستمهای مدیریت محتوا، وردپرس است. به طوریکه 34 درصد از کل سایتهای ساخته شده در سرتاسر جهان با وردپرس طراحی شده اند! یعنی حدودا از هر سه وبسایتی که شما بازدید میکنید، یکی وبسایت با وردپرس طراحی شده است!
اگر بخواهیم همه دلایل اهمیت استفاده از وردپرس را خلاصه کنیم، میتوانیم بگویم:
- وردپرس به طور 100 درصد رایگان است!
- یک سیستم منبع باز (open source) میباشد
- امکان طراحی هر نوع سایتی بدون حتی یک خط کدنویسی!
- انعطاف پذیری و قابلیت شخصی سازی بالا
- یک سیستم سریع، بهینه و امن
- انتطباق پذیری و بهینه سازی فوقالعاده برای موتورهای جستجو (سئو) با هدف افزایش درآمد
نحوه انتخاب نام وبسایت و خرید دامنه و هاست
در میان گامهای ساخت سایت با وردپرس، انتخاب نام سایت یکی بخشهای جذاب و مهم است که معمولا کمتر برای آن زمان گذاشته میشود. بد نیست بدانید که در حال حاضر (تا زمان نگارش این مقاله) نزدیک به 2 میلیارد وب سایت آنلاین در فضای وب وجود دارد که این آمار بسیار چشمگیر به نظر میرسد. برای دانستن معیارهای انتخاب نام وب سایت خود (و در نتیجه نام دامنه خود)، حتما به مقاله انتخاب نام دامنه مناسب از همیار مراجعه کنید در آن مقاله ما به طور کامل هر آنچه را که برای انتخاب یک نام مناسب و حرفهای برای وبسایتتان نیاز دارید را شرح دادهایم.
نام و دامنه وبسایت بیان کننده هویت اصلی شماست پس حتما در انتخاب آن دقت داشته باشید. اما بعد از انتخاب دامنه، نوبت به خرید آن و خرید سرویس میزبانی وب (هاست) میرسد. منظور از هاست محلی است که قرار است اطلاعات و محتویات سایت شما در آن ذخیره شود. این موضوع دقیقا همانند ذخیره اطلاعات در کامپیوتر شما است. با این تفاوت که با خرید سرویس های میزبانی وب دسترسی کابران از هر نقطهای جهان به سایت شما امکان پذیر خواهد شد و فقط کافی است که شما دامنه خود را به هاستتان متصل کنید؛ البته شما باید پیش از آنکه خریدی انجام دهید حتما ویژگیهای یک هاست مناسب را به خوبی بشناسید. چرا که تهیه یک هاست وردپرس مناسب یکی از مهمترین کارهای پیش از شروع ساخت سایت با وردپرس است.

وردپرس
نصب وردپرس و آشنایی با رابط کاربری آن
بعد از خرید دامنه و هاست از یک شرکتهای سرویس دهنده معتبر حال وقت آن رسیده است که سیستم مدیریت محتوای وردپرس را در هاست خود نصب کرده و شروع به ساخت سایت با وردپرس کنید. به طور معمول در هاستهای وردپرسی ما با دو نوع پنل مدیریت مواجه هستیم: Cpanel وAdmin Direct
اگر از هاست Cpanel استفاده میکنید، حتما مقاله نصب وردپرس روی Cpanel ، واگر از Direct Admin استفاده میکنید، مقاله نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را مطالعه کنید.
بعد از نصب وردپرس بروی هاستتان، در مرورگر خود آدرس زیر را وارد نمایید:
www.YOURDOMAIN.com/wp-admin/
(که البته به جای YOURDOMAIN.com باید آدرس دامنه اصلی خودتان را قرار دهید. مثلا www mehraket.com/wp-admin)