آموزش سئو وردپرس فارسی

آموزش سئو وردپرس فارسی,آموزش سئو وردپرس فارسی

آموزش سئو وردپرس فارسی

سلام سپاس از شما برای خوندن این پست از مهراکت . با ما همراه باشید تا در این نوشته به آموزش سئو وردپرس فارسی بپردازیم.

همه می‌دانیم این روزها ساخت یک سایت اینترنتی با استفاده از وردپرس و قالب‌های آماده آن کار چندان سختی نیست. اما این همه کار نیست. اگر شما یک وب‌سایت با طراحی زیبا و کاربری فوق‌العاده عالی هم داشته‌باشید اما کسی از وجود آن خبر نداشته‌باشد، در واقع انگار وب‌سایتی راه‌اندازی نکرده‌اید.

اینجاست که پای فعالیت‌های دیجیتال مارکتینگ و سئو به میان می‌آید. اگر شما هم می‌پرسید سئو چیست؟ باید بگوییم سئو یا بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو، مجموعه اقداماتی است که باعث می‌شود جایگاه سایت شما در موتورهای جستجو ارتقا یابد و رتبه‌های بالاتری در نتایج جستجو بدست آورد. این کار در راستای به‌دست‌آوردن ترافیک بیشتر برای وب‌سایت انجام می‌شود. درواقع انجام سئو برای یک وب‌سایت مثل این است که مغازه‌ای دونبش در خیابان پر رفت‌وآمد شهر بخرید. در این مقاله از مهراکت می‌خواهیم به معرفی سئو و فعالیت‌هایی که در سئوی سایت باید انجام دهید، بپردازیم. اگر شما هم می‌خواهید بدانید سئو چیست و چگونه می‌توانید رتبه سایت خود را در نتایج جستجوی گوگل بالا بیاورید، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  • سئو وردپرس فارسی چیست؟
  • گوگل چگونه سایت‌ها را رتبه‌بندی می‌کند؟
  • سئو چگونه کار میکند؟
  • فاکتورهای رتبه‌بندی گوگل
  • اقدامات لازم برای سئوی سایت
  • انواع استراتژی سئو

سئو وردپرس فارسی چیست ؟

مغازه‌ای دو نبش برای کسب وکار اینترنتی شما

هر زمان که شما عبارتی را در نوار جستجوی گوگل وارد کرده و روی دکمه جستجو یا search کلیک می‌کنید، با نتایجی رو‌به‌رو خواهید شد. به‌طور معمول شما وبسایت‌هایی را که در صفحه اول نتایج جستجو هستند، مشاهده می‌کنید و احتمالا روی چند سایت اول هم کلیک می‌کنید. اما کم‌تر پیش می‌آید که به صفحات بعدی در گوگل مراجعه کنید. از این‌رو رتبه سایت در نتایج جستجو، موقعیت ویژه‌ای برای سایت‌ها ایجاد می‌کند. اما این وبسایت‌ها چگونه به صدر جدول رسیده‌اند و از بقیه سبقت گرفته‌اند؟ به طور خلاصه می‌توان گفت این سایت‌ها برای موتورهای جستجو بهینه شده‌اند. به زبان ساده یعنی اقداماتی انجام داده‌اند و اصولی را رعایت کرده‌اند که باعث شده هم گوگل این سایت‌ها را بیشتر موردتوجه قرار دهد. هم کاربران از این سایت‌ها رضایت بیشتری داشته‌اند. درو اقع وب‌سایت‌های مذکور در گوگل دارای رتبه بهتری نسبت به بقیه هستند و این رتبه را مدیون استفاده از تکنیک‌های اصولی و قدرتمندی هستند که به آن بهینه‌سازی موتورهای جستجو یا (Search Engine Optimization ) SEO می‌گویند.

مختص شما:  ویژگی های یک عنوان عالی

 

آموزش سئو وردپرس فارسی

آموزش سئو وردپرس فارسی

سئو مجموعه‌ای از تکنیک‌ها است که سایت‌ها باید انجام دهند تا برای موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل بهینه شوند. یعنی شناسایی محتوای آن‌ها و تطبیق‌دادن آن با جستجوهای کاربران راحت‌تر شود. به علاوه رعایت این تکنیک‌ها باعث می‌شود سایت موردنظر تجربه بهتر و رضایت بیشتری برای کاربران ایجاد کند.

این تکنیک‌ها به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم همه چیزهایی که مربوط به یک سایت است را در برمی‌گیرند. از انتخاب یک سرور مناسب برای بالابردن سرعت سایت گرفته تا ایجاد محتوای جذاب و منحصربفرد برای سایت و همچنین تلاش برای گرفتن لینک از سایت‌های دیگر.

گوگل چگونه سایت‌ها را رتبه‌بندی می‌کند؟

موتورهای جستجو را می‌توان به کتابخانه‌های دنیای امروز تعبیر کرد. کتابخانه‌هایی که به جای نسخه چاپی کتاب‌ها، صفحات وب را نگه‌داری می‌کنند. وقتی شما عبارتی را در گوگل(یا هر موتور جستجوی دیگری) جستجو می‌کنید،

گوگل در مخزن اطلاعات خود جستجو کرده و سعی می‌کند از بین آنها مرتبط‌ترین نتایج با عبارت جستجوشده را نمایش دهد.

برای این کار گوگل از یک برنامه کامپیوتری استفاده می‌کند که الگوریتم نام دارد. حقیقت آن است که هیچ‌کس نمی‌داند این الگوریتم‌ها دقیقا چگونه کار می‌کنند.

اما سرنخ‌هایی از نحوه کار الگوریتم گوگل داریم. برای مثال گوگل در جایی اعلام کرده که برای ارائه بهترین اطلاعات به کاربران، الگوریتم‌های جستجو به فاکتورهای مختلفی توجه می‌کنند.

فاکتورها

شامل کلمه جستجوشده، مرتبط‌بودن محتوای صفحات با جستجوی کاربر، کاربردی بودن محتوا، تخصصی‌بودن محتوا، منابع استفاده‌شده در تولید محتوا، موقعیت مکانی، بروزبودن و…. می‌شوند.

البته وزنی که الگوریتم گوگل به هرکدام از این فاکتورها می‌دهد، برای کلمات مختلف متفاوت است.

مثلا در مورد عبارت‌های خبری، فاکتور تازگی و بروزبودن محتوا تاثیر زیادی در رتبه صفحه موردنظر دارد اما درمورد مطالب علمی، تازگی تاثیر کمتری دارد بلکه تخصصی‌بودن و اعتبار علمی بیشتر مورد توجه گوگل قرار می‌گیرد.

گوگل از ربات‌های خودکار که به‌عنوان خزنده وب یا عنکبوت نیز شناخته می‌شوند، برای اسکن و فهرست صفحات وب، فایل‌های PDF، فایل‌های تصویری و … استفاده می‌کند و.

و اصطلاحا آنها را ایندکس می‌کند. سپس بر اساس جستجوی کاربران، صفحات مناسب را از بین آنها انتخاب کرده و با رتبه‌بندی نمایش می‌دهد.

مختص شما:  مهم ترین نکات برای بهبود سئو وردپرس شما

 

آموزش سئو وردپرس فارسی

آموزش سئو وردپرس فارسی

امکان خزش در سایت

قبل از اینکه گوگل بخواهد محتوای سایت شما را رتبه‌بندی کند، باید از وجود آن باخبر شود. برای این کار گوگل از روش‌های مختلفی استفاده می‌کند اما گزینه اولیه خزش است.

پدر روش خزش، گوگل در واقع لینک‌های موجود در سایت‌های مختلف را دنبال می‌کند تا به صفحات مختلف وب برسد.

تصور کنید سایت نوپای شما از یک سایت دیگر که قبلا توسط گوگل ایندکس شده، لینک دریافت کرده‌باشد. در این حالت وقتی خزنده‌های گوگل به سایت موردنظر سر بزنند،

از طریق این لینک سایت شما را هم پیدا کرده و آن را ایندکس می‌کنند.

همچنین با ایندکس‌شدن صفحه اصلی سایت شما، خزنده‌های گوگل از طریق لینک‌های داخلی، دیگر صفحات سایت را هم پیدا کرده و ایندکس می‌کنند. گفته می‌شود موارد زیر باعث می‌شود، روند خزش سایت شما با مشکل مواجه شود.

  • لینک‌سازی داخلی ضعیف:

  • گوگل برای شناختن صفحات مختلف سایت شما به لینک‌های داخلی متکی است. در صورتی که برخی صفحات لینک‌های داخلی از دیگر صفحات سایت نداشته‌باشند، گوگل هم نمی‌تواند آنها را پیدا کرده و ایندکس کند.
  • لینک‌های داخلی نوفالو:
  • لینک‌هایی که در صفحات سایت ایجاد می‌شوند، شامل دو نوع فالو و نوفالو هستند. لینک‌های فالو به خزنده‌های گوگل اعلام می‌کنند که لینک موردنظر را خزش کنند اما لینک‌های نوفالو به خزنده اعلام می‌کنند از خزش لینک خودداری کرده و در صفحه باقی بمانند.درواقع اگر در لینک‌های داخلی سایت از برچسب نوفالو استفاده کنید، خزنده‌های گوگل نمی‌توانند صفحات جدید را پیدا کنند.
  • صفحات نوایندکس:

  • شما می‌توانید با قراردادن برچسبی به نام noindex در header صفحه یا تگ‌های متای آن از ایندکس‌شدن آن توسط گوگل جلوگیری کنید. این کار معمولا برای برخی صفحات که نمی‌خواهید در نتایج جستجوی گوگل ظاهر شوند، انجام می‌شود. باید توجه داشته‌باشید که اگر از چنین صفحاتی به صفحات دیگر سایت لینک داده‌باشید، خزنده‌های گوگل نمی‌توانند این صفحات را پیدا کنند.
  • صفحات مسدود در فایل txt: robot.txt یک فایل متنی است که به گوگل اعلام می‌کند کدام صفحات را خزش کند و کدام را خزش نکند. واضح است صفحاتی که در این فایل مسدود اعلام شده‌باشند، امکان ایندکس‌شدن توسط گوگل را ندارند.

 

آموزش سئو وردپرس فارسی

آموزش سئو وردپرس فارسی

سئو داخلی

منظور از سئوی داخلی، بهبود طراحی، کدنویسی تمیز، عملکرد ساده سایت و از همه مهم‌تر محتوای مناسب است. همه‌ی این کارها برای تجربه کاربری بهتر از وب‌سایت شما است. به فعالیت‌های سئو داخلی، سئو تکنیکال مهراکت هم گفته می‌شود. در زیر به برخی از مهم‌ترین فاکتورهای سئوی داخلی می‌پردازیم.

  • عنوان‌های صفحه:

  • عناوین صفحه از دیدگاه موتورهای جستجو و کاربران بسیار مهم هستند. عنوان مربوطه باعث می‌شود که موتورهای جستجوگر و بازدیدکنندگان درک کنند که چه نوع اطلاعاتی در صفحه وب شما وجود دارد. همیشه از کلمات کلیدی مرتبط و کارآمد در عنوان صفحه استفاده کنید.
مختص شما:  کد سئو برای سایت

برخی از متا تگ‌های محبوب SEO عبارت‌اند از:

  • توضیحات
  • کلمات کلیدی
  • Robots
  • نویسنده
  • زبان و مکان سایت
  • تأیید سایت
  • ساختار URL
  • سرتیترهابهینه‌سازی تصویر
  • تغییر مسیر (ریدایرکت)
  • امنیت HTTP
  • نام دامنه
  • لینک‌سازی داخلی

سئوی خارجی

الگوریتم گوگل یک سری کد برنامه نویسی است که به‌شدت بر روی سیگنال‌های بیرونی مانند لینک‌های دیگر وب‌سایت‌ها، مقاله‌ها، لینک‌های رسانه‌های اجتماعی و … به‌منظور تعیین ارزش اطلاعات در وب‌سایت شما متکی است. در زیر برخی از فعالیت‌هایی را که برای سئوی خارجی سایت باید در نظر داشته‌باشید.

انواع استراتژی سئو

تاکنون شما متوجه شدید سئو چیست؟ و چگونه کار می‌کند؟، همچنین با انواع آن آشنا شدید. اما یک سوال دیگر باقی می‌ماند:

انواع استراتژی سئو چیست؟ جالب است بدانید که اقدامات سئو به طور کلی به دو دسته سئو کلاه سیاه و سئو کلاه سفید تقسیم‌بندی می‌شود.

از مطالب زیر نیز دیدن فرمایید:

سخن پایانی

برای اینکه وب‌سایت خودتان را در نتایج گوگل به رتبه بالاتری برسانید باید در قدم اول بدانید سئو چیست؟ و سپس هم روی سئوی داخلی و هم روی سئوی خارجی کار کنید. این دو مبحث باید باهم و پا به پای هم انجام شوند، چراکه بدون انجام یکی از آنها، نتیجه‌ی خوبی را دریافت نمی‌کنید.

در این مقاله سعی کردیم آموزش سئو وردپرس فارسی را شرح بدهیم. همچنین توضیحاتی را در مورد آموزش سئو وردپرس فارسی داخلی و آموزش سئو وردپرس فارسی خارجی سایت ارائه دادیم.

البته دنیای آموزش سئو وردپرس فارسی گسترده‌تر از آن است که بتوان در یک مقاله به همه نکات آن اشاره کرد، به‌همین دلیل تلاش کردیم مهم‌ترین نکات برای آشنایی اولیه با سئو را گوشزد کنیم. شما هم اگر پیشنهاد دیگری دارید که می‌تواند به کاربران کمک کند، لطفاً آن را در بخش دیدگاه‌ها بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

تکنیک های بهبود سرعت و عملکرد برای سایت وردپرس x بخوانید...