آموزش سئو صوتی
با سلام خدمت همراهان همیشگی مهراکت. شاید تا بحال برای شما هم پیش آمده باشد که برای جستجوی آهنگ مورد علاقه تان جستجوی صوتی انجام دهید. اما آیا به این فکر کرده اید که گوگل چگونه متوجه درخواست شما و ارائه نتیجه مورد نظر می شود؟ این سوالی است که امروز قصد داریم در مهراکت به آن بپردازیم. ضمن سپاس از توجه تان دعوت می کنیم همراه این مطلب با عنوان آموزش سئو صوتی باشید.
جستجوی صوتی
ولین باری که موتورهای جستجو به وجود آمدند، شاید هیچ کس فکر نمی کرد که چند سال بعد برای رسیدن به محتوا مورد نظر از آن ها استفاده کند! این در حالی است که اکنون پس از گذشت حدود 30 سال از تولد اولین موتور جستجو یعنی گوگل، این نام به پر بازدید ترین سایت و یکی از بزرگ ترین شرکت های جهان تبدیل شده است. این روز ها هنگامی که صحبت از جستجوی صوتی گوگل می شود، شاید تعداد زیادی از کاربران هنوز از آن استفاده نمی کنند اما در آینده احتمالاً جایگزین جستجوی متنی می شود. در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل جستجوی صوتی گوگل و تاثیری که آینده سئو دارد، بپردازیم.
جستجوی صوتی گوگل چیست؟
جستجو صوتی گوگل تکنولوژی جدیدی است که گوگل برای راحتی کاربران خود از آن استفاده می کند. این روش مبتنی بر قدرت تشخیص گفتار است. گوگل با ابزارهایی همچون google assistant گفتار شما را تشخیص می دهد و در میان وب سایت ها و محتواهای مختلف مفهوم مورد نظر شما را جستجو می کند. در واقع شما به جای تایپ کلمات کلیدی، مفهوم و عبارت مورد نظر خود را با استفاده از صدا جستجو می کنید. بررسی ها نشان می دهند قابلیت جستجو صوتی در سایت ها، یکی از معیار های رتبه بندی سایت توسط گوگل است.
این ابزار در حال حاضر تنها بر روی مرورگر کروم به صورت پیش فرض وجود دارد؛ کافی است با استفاده از یک دستگاه که میکروفون دارد، در صفحه گوگل بر روی میکروفون کلیک کنید و کلمات کلیدی موردنظر را به گوگل بگویید. به همین راحتی، به جای تایپ کردن و تنها با صحبت کردن می توانید عبارت موردنظر را جستجو کنید. هدف گوگل با این کار ابتدا آسان سازی پیدا کردن اطلاعات توسط کاربر و دوم محاوره ای کردن جستجو است.
آموزش سئو صوتی، چگونه پادکست خود را سئو کنیم؟

آموزش سئو صوتی
در ادامه چند روش مهم و اصولی را برای سئو کردن پادکست به شما آموزش می دهیم.
برای سئو پادکست عناوین را با دقت انتخاب کنید
چه قدر طول می کشد تا پادکست شما در اپلیکیشن iTunes و Google Play پیدا شود؟ همه چیز به عنوان شما بستگی. الگوریتم رتبه بندی iTunes به عنوان پادکست شما توجه ویژه ای میکند البته در کنار این موضوع بر عواملی مانند تعداد مشترکین و تعداد کل بازدیده های پادکست نیز تأکید زیادی دارد.
این بدان معناست عنوان پادکست شما در عین حالی که جذاب، بهینه و مرتبط با محتوای درون آن است، نباید آنقدر مبهم باشد که نتواند محتوای پادکست را به زبان ساده بیان کند.
اگر پادکست شما از قبل ایندکس شده، بهتر است دست به عنوان آن نزنید. چرا که ربات های گوگل برای مدت زمان زیادی آن را از نتایج خود حذف می کنند و مجددا برای ایندکس کردن آن اقدام می کنند. به جای این کار می توانید خیلی راحت با افزودن یک زیر عنوان اقدام به تاکید بیشتری روی محتوا و یا کلمه کلیدی جدید کنید.
یافتن کلمات کلیدی و مرتبط برای پادکست
درباره سئو پادکست باید بگوییم که نحوه بهینه کردن آن خیلی با نحوه بهینه کردن محتوای متنی فرقی ندارد. شما باید از کلمات کلیدی کانونی و LSI به درستی در پادکست خود استفاده کنید.
مثلا اگر پادکست شما 5 دقیقه است، باید در هر 30 ثانیه از کلمه کلیدی اصلی و همچنین کلمات مرتبط با آن استفاده کنید. البته برخی از کارشناسان معتقدند که بهتر است بیشتر از اینها از کلمات کلیدی در پادکست خود سخن بگوییم تا تاکید بیشتری روی موضوع کنیم.
به هر حال پادکست ها هنوز نوپا هستند و اطلاعاتی جامعی در خصوص سئو کردن آنها در دسترس نیست.جستجوی صوتی گوگل و تغییر سبک نوشتار
گوگل موتور جستجوی قوی است و هنگامی که از جستجوی صوتی گوگل استفاده می کنید، گوگل قادر است جملات نوشتاری معادل گفتار شما را پیدا کند اما برای این که اطمینان حاصل کنید که مطالب شما توسط موتور گوگل شناسایی خواهد شد، تلاش کنید تا از کلمات و سبک نوشتار نزدیک به تلفظ محاوره استفاده کنید. بنابراین اگر در تولید محتوای سایت خود از سبک رسمی استفاده می کنید، بهتر است بازبینی متون و سبک نوشتار را آغاز کنید. سعی کنید جملات رایج محاوره ای مرتبط با متون خود را شناسایی و در متن بگنجانید. اصول سئو برای این نوع نوشتار نیز مشابه اصول کلی سئو سایت است. در واقع بهتر است علاوه بر رعایت اصول سئو برای محتوای نوشتاری و کلمات و عبارت کلیدی ، اصول سئو برای جستجوی صوتی گوگل را نیز رعایت کنید.
- افزایش اعتبار دامنه
اعتبار دامنه خودتان را افزایش دهید. آیا می دانستید سایت هایی که کلی لینک در آنها وجود داشته باشد، در جستجوی صوتی رتبه بندی بهتری را دریافت می کنند؟
بله، درست است.
در حقیقت، میانگین (Domain Rating (DR سایت Ahrefs برای یک نتیجه جستجوی صوتی، تقریبا 77 می باشد.
(که این عدد، مقدار بالایی است).
و بر خلاف سئو متداول، اعتبار یک صفحه، یکی از سیگنال های رتبه بندی مهم برای جستجوی صوتی نمی باشد و اعتبار دامنه اهمیت بیشتری نسبت به اعتبار یک صفحه دارد.
این داده ها از مطالعه ما در رابطه با جستجوی صوتی به دست آمده است. در نتیجه باید این نکته را هم در نظر داشته باشیم که شاید با جمع آوری اطلاعات بیشتر، نتیجه گیری ما تغییر کند.
اما نظریه من این است:
بسیاری از نتایج جستجوی صوتی در واقع فقط یک نتیجه تکی را ارائه می کنند.
گوگل باید بداند که پاسخی که به مخاطب ارائه می دهد، از یک منبع قابل اعتماد به دست آمده است.
(به بیان دیگر، گوگل به پاسخی نیاز دارد که از یک دامنه با اعتماد و اعتبار بالا به دست آمده باشد).
بنابراین آن ها بیشتر اعتبار دامنه برایشان اهمیت دارد نه اعتبار صفحه.
آموزش سئو صوتی
جستجو صوتی گوگل، گامی بلند به سوی سئو معنایی
جستجو صوتی گوگل، گامی بلند در راستای توسعه سئو معنایی است به این معنا که مفاهیم کلمات کلیدی بیشتر از تکرار بی هدف کلمات کلیدی مد نظر خواهند بود و بی شک تولید محتوا به سمت تولید محتواهای با کیفیت تر حرکت خواهد نمود. البته در سال 2013، بررسی الگوریتم مرغ مگس خوار نشان داد که تمرکز موتورهای جستجو بر مفاهیم است و به همین دلیل اغلب متخصصان بازاریابی دیجیتال و مشاوران سئو، توجه بیشتر به محتوا و مفاهیم را توصیه می کنند. سئو معنایی یعنی در جستجو کلمات کلیدی هم معنی نیز در اولویت بررسی قرار می گیرند. این الگوریتم نشان می دهد، رتبه بندی سایت ها نیز بر اساس نزدیکی نتایج جست و جو به اهداف کاربر انجام می شود. جستجو صوتی گوگل نیز متکی بر مفاهیم است بنابراین توسعه این روش به معنای قدرت گرفتن سئو معنایی است. بنابراین تلاش کنید محتواهای با کیفیت تر تولید کنید.
بیشتر بخوانید