آموزش سئو برای افراد مبتدی
در مقاله آموزش سئو برای افراد مبتدی اطلاعاتی که باید قبل از انتخاب این تخصص ببداتید.
در ادامه به معرفی موضوعات تخصصی برا شما گرد اوری شده است
چرا آموزش seo برای همه کسبوکارها مفید است؟
برای موفقیت در سئو باید تکنیک ها و استانداردهای مرتبط با این حوزه را به خوبی بشناسیم.
در حال حاضر شرکت های بسیاری هستند که در زمینه آموزش seo فعالیت کرده و به شما کمک میکنند تا جایگاه سایت خود را در نتایج جستجو ارتقا دهید.
ولی آیا برون سپاری سئو کار درستی است؟ هم بله و هم نه!
قبل از تصمیم گیری این نکات را در نظر داشته باشید
1- سئو سایت ارزان نیست
با توجه به رقابت بالا در فضای اینترنت معمولا کسب جایگاه در عبارات کلیدی ارزشمند کار دشواری است. در نتیجه نرخ خدمات سئو هر روز بیشتر از گذشته میشود.

سئو سایت ارزان نیست
در بسیاری از پروژه ها نمیتوان تخمین درستی از میزان موفقیت سایت داشت در نتیجه شما این هزینه را همراه با ریسک بالا می پردازید.
زیرا ممکن است فعالیت های این شخص یا شرکت نتایج مورد نظر شما را به همراه نداشته باشد.
2- انتخاب متخصص سئو ساده نیست
افراد و شرکت های بسیاری در این حوزه فعالیت میکنند که بررسی عملکرد میزان تخصص آنها برای شما دشوار است.
ممکن است در جلسات اولیه اصطلاحات و عباراتی به کار گرفته شود که برای شما آشنا نیست.

انتخاب متخصص سئو ساده نیست
اگر دانش کافی در این حوزه نداشته باشید نمیتوانید فرد مناسب را انتخاب کنید.
در نتیجه زمان و هزینه زیادی را صرف خواهید کرد که ممکن است هرگز به موفقیت ختم نشود.
3- موفقیت در سئو زمان بر است
برای افرادی که به این حوزه تسلط ندارند درک سئو دشوار است.
بسیاری تصور میکنند که تکنیک هایی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوان در مدتی کوتاه نتایجی جذاب بدست آورد.
در حالیکه این تفکر از اساس اشتباه است.
برای موفقیت در سئو نیازمند صبر و تلاش بسیار هستید.

موفقیت در سئو زمان بر است
اگر دانش و تجربه کافی در این حوزه نداشته باشید به سختی میتوانید عملکرد متخصص سئو را در بازه های زمانی کوتاه برآورد کنید. برای نظارت بر روند اجرای پروژه بهتر است دانش خود را در زمینه سئو افزایش دهید.
بررسی این سه مورد به ما نشان میدهد که حتی اگر سئو سایت را به فرد دیگری واگذار میکنیم باید خودمان دانش کافی در این حوزه را داشته باشیم.زیرا عدم آشنایی با سئو موجب میشود که ریسک سرمایه گذاری شما بالا رفته و امکان نظارت بر عملکرد متخصص را نداشته باشید.
حال که قرار است همه چیز را در مورد سئو بدانیم چرا سئو سایت را خودمان برعهده نگیریم؟
چه زمانی خودمان سئو سایت را برعهده بگیریم؟
پاسخ به این سوال کمی دشوار است. زیرا موفقیت در سئو بستگی مستقیم با میزان رقابت در کلمات هدف دارد. اگر پروژه شما پیچیده و پررقابت نیست با یادگیری سئو میتوانید به خوبی آن را انجام دهید ولی برای پروژه های بزرگ شما نیازمند استفاد از تخصص و دانش افراد مطرح در این حوزه هستید. تعداد این افراد کم است در نتیجه هزینه ای که برای همکاری با شما دریافت میکنند بسیار بالاست.
در برخی از پروژه ها نمیتوان به یک فرد متکی بود زیرا برای موفقیت در سئو نیازمند تولید محتوای اختصاصی و مستمر هستیم. انجام تمام فرآیندهای سئو نیازمند یک تیم توانمند و یکدست است در نتیجه حتی اگر از متخصصین این حوزه کمک بگیرید باید در این مسیر کنار آنها باشید.

موفقیت در سئو زمان بر است
متخصصین حرفه ای سئو عموما در مراحل تدوین استراتژی اصول سئو در تولید محتوا و تصمیم گیری های مهم به شما کمک میکنند ولی فرآیند های اجرایی مانند تولید محتوا و لینک سازی باید توسط تیم دیگری در مجموعه شما انجام شود. اگر بخواهیم به یک جمع بندی کلی برسیم میتوان گفت:
1- برای پروژه های کوچک و کم رقابت همکاری با متخصصین حرفه ای دشوار است زیرا هزینه بالایی برای ارائه خدمات دریافت میکنند. آموزش بهینه سازی سایت و انجام آن توسط شما یا یکی از کارمندان راه حل مناسبی برای این دست شرکت ها خواهد بود.
2- برای پروژه های بزرگ و پیچیده نیازمند تولید محتوا و انجام فعالیت های بسیاری هستیم در نتیجه سپردن آن به یک نفر یا شرکت ناممکن است. در این شرایط شما باید یک تیم داخلی تشکیل داده و به خوبی آنها را آموزش دهید. در کنار فعالیت این افراد از مشاوره حرفه ای یک متخصص نیز بهره مند شوید.
بهترین مرجع برای آموزش سئو سایت چیست؟
سئو مفهومی گسترده و البته پیچیده است. برای سئو سایت شما باید تکنیک ها و مفاهیم بسیاری را یاد بگیرید. سایت های آموزشی و مراجع معتبر به شما کمک میکنند تا دانش خود را این حوزه افزایش داده و تکنیک های مختلفی را فرا بگیرید. ولی اگر عبارت “آموزش سئو سایت” را در گوگل جستجو کنید با انبوهی از مقالات و منابع مختلف مواجه خواهید شد که در برخی موارد در تناقض با یکدیگر هستند.
تنوع منابع آموزشی و تفاوت گفته ها موجب سردرگمی شما خواهد شد، نتیجه این سردرگمی میتواند صرف زمان و هزینه زیاد بدون کسب نتیجه باشد. برای آنکه بتوانید مسیر درستی را در آموزش سئو سایت انتخاب کنید مراحل زیر را دنبال کنید:
شروع آموزش سئو برای افراد مبتدی
در اول آموزش سئو برای افراد مبتدی بهتر است بدانید که سئو یک علم ثابت نیست این به این معنی می باشد که دائما در حل تغییر می باشد و شما باید با توجه به این تغییرات وب سایت خود را بروز کنید در غیر این صورت وب سایت شما نه تنها رتبه نمی گیرد بلگه ممکن است رتبه ای را که داشته است را نیز از دست خواهد داد
پس اگر فک می کنید فردی هستید که برای شما تحقیق ، آزمون و خطا خسته کنند نیست و لذت بخش نیز می باشد ادامه آموزش سئو مبتدی را دنبال نمایید در غیر این صورت بهتر است برای این کار سرمایه گذاری نکنید و اگر هم وب سایتی دارد که می خواهید آن را سئو کنید بهتر است آن را به یک فرد متخصص سئو واگدار نمایید
خوب قبل از اینکه بخواهیم به موضوعات تخصصی بپردازیم بهتر است با چندین مفهوم مهم آشنا شوید
موتور جستجوگر چیست ؟
موتور جستجوگر یا search engines در واقع یک دیتابیس می باشد که اطلاعات تمامی وب سایت را در خود قرار می دهید و زمانی که یک کاربر یک کلمه یا یک پرس و جو را در داخل مرورگر سرچ میکنید موتور جستجوگر با توجه به جستجوی کاربر نتایج مناسب را برای او نمایش می دهید از مهمترین موتورهای جستجوگر می توان به گوگل و بینگ و یاهو اشاره کرد لازم به ذکر می باشد که بدانید که سئو گوگل بیشتر از سایر موتورهای جستجوگر مهمتر می باشد.
چرا که بیش از 70 درصد از سرچ ها با استفاده از این موتور جستجوگر انجام می شود
موتور جستجوگر گوگل چگونه کار می کنید
به طور کلی موتورهای جستجوگر ابتدا توسط ربات های خود صفحات را پیدا می کنند(خریدن یا Crawling).
سپس آنها را بررسی کرده و محتویات آنها را در دیتابیس خود ذخیره می کنند(Indexing).

موتور جستجوگر گوگل چگونه کار می کنید
CRAWLING یا خزیدن چیست ؟
گوکل با استفاده از یک نرم افزار به اسم ربات شروع به جستجوی صفحات با استفاده از لینک های می کنید( دقت داشته باشید که گوگل با استفاده از لینک ها وب سایت ها را پیدا می کنند ) و صفحات جدید را پیدا کرده و مورد خزیدن قرار می دهید.Crawling دقیقا شبیه با این می باشد که شما می خواهید از یک شهر به شهری دیگری بروید و نیازمند این می باشد که برای رسیدن به شهر مورد نظر از چندین شهر عبور کنید ، گوگل نیز برای دسترسی به سایت ها و صفحات انها ابتدا از یک وب سایت شروع می کنند.
سپس با استفاده از این وب سایت که به وب سایت های دیگر لینک داده است.
سایر وب سایت ها و صفحات آنها را نیز پیدا می کند و مورد خزیدن قرار می دهد.
نکته : دقت داشته باشید در برخی از موارد به عمل کراورینگ (Crawling) عنکبوت (spiders) نیز گفته می شود.

CRAWLING یا خزیدن چیست ؟
INDEXING یا نمایه سازی یا فهرست کردن
بعد از اینکه ربات ها یا عنکبوت های صفحات را مورد خزش (Crawling) قرار دادن اطلاعات موجود در آنها را استخراج می کنند.
سپس در دیتابس گوکل ذخیره می کنند
ربات ها در حین عمل Indexing تمامی اطلاعات یک صفحه از قبل عنوان ها ، تگ های هدر ، تصاویر ،ویدئو ها ، متن ها و لینک ها را جمع آوری می کند.
سپس در دیتابیس گوگل قرار می دهند
شما می توانید با دستور site:sitename.com صفحات ایندکس خود را در گوگل مشاهده نمایید
(به جای sitename.com آدرس وب سایت خود را وارد نمایید) مانند تصویر زیر

INDEXING یا نمایه سازی یا فهرست کردن