آموزش خصوصی سئو

آموزش خصوصی سئو

آموزش خصوصی سئو

یادگیری چگونگی بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو، تنها مخصوص افراد در پی یافتن شغلی با درآمد خوب نیست.آموزش خصوصی سئو بخش قابل توجهی از کاربران، با هدف بهبود رتبه وب سایت خود در گوگل، شروع به یادگیری SEO می‌کنند. نکته مهم درباره آموزش خصوصی سئو نیاز به تجربه بالا در آن برای کسب موفقیت است.لطفا با ما همراه باشید.

تفاوت بین متخصص سئو و سئو کار

ابتدا بهتر است تفاوت بین یک متخصص سئو و یک سئوکار را بررسی کنیم. یک متخصص SEO فردی است که به نحوه بهینه‌ سازی وب سایت و قوانین موتورهای جستجو واقف بوده و می‌داند چطور باید رتبه صفحه‌های وب در کلمه‌های کلیدی مربوط به آن‌ها را افزایش بدهد.

 

یک سئوکار نیز به نوعی یک متخصص SEO به شمار می‌رود، با این تفاوت که با هدف ارائه مشاوره به دیگران یا ارائه سرویس به وب سایت‌های دیگر، کسب دانش کرده است. به عبارتی این فرد با دریافت هزینه، روی پروژه مشتریان کار کرده و به آن‌ها درباره چگونگی بهبود رتبه وب سایتشان مشاوره سئو می‌دهد.

یک موسس و مدیر کسب و کار یا یک مدیر وب سایت، با هدف دریافت پروژه‌های سئو وب سایت، مطالعه در حوزه SEO را آغاز نمی‌کند. هدف او، پیاده‌سازی دانسته‌هایش روی یک وب سایت مشخص برای افزایش ترافیک، بالا بردن تعداد کاربران و مشتریان و کسب سود بیشتر است. یک متخصص سئو از افراد سئوکار بی‌نیاز خواهد بود.

مزیت‌های تبدیل شدن به یک متخصص SEO

تبدیل شدن به یک متخصص در این حوزه، با وجود نیاز به صرف زمان زیاد و کم کردن تمرکز روی دیگر بخش‌های کسب و کار، دستاوردهای زیادی خواهید داشت.

افزایش رتبه و ترافیک وب سایت

این اصلی‌ترین دلیل یک فرد برای یادگیری سئو وب سایت است. بدون داشتن دانش در زمینه بهینه‌ سازی برای موتورهای جستجو، زیر دست و پای رقبا محو خواهید شد. پربازدیدترین وب سایت‌های دنیا در حوزه‌های کاری مختلف، بخش عمده‌ای از ترافیکشان را از طریق موتورهای جستجو به دست می‌آورند.

از طرفی به خاطر نیاز شدید کاربران به استفاده مستمر از موتورهای جستجو، داشتن رتبه‌های خوب در نتیجه جستجوی کلمه‌های کلیدی مربوط به کسب و کار خود، در برندینگ شما نیز تاثیر زیادی خواهد داشت.

وابستگی کمتر به شرکت‌ها و افراد فعال در حوزه SEO

بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو، فرآیندی نیازمند استمرار در فعالیت است. برخلاف پروژه‌های برنامه‌نویسی و طراحی سایت که بعد از تکمیل پروژه، در صورت عدم نیاز به افزودن قابلیت‌های جدید، نیازی به کار بیشتر روی پروژه نیست، پروژه‌های سئو وب سایت باید به صورت مستمر پیش بروند.

در چنین شرایطی، اگر یک متخصص سئو نباشید، مادامی که می‌خواهید رتبه خوبتان در گوگل حفظ شده و باز هم در آن پیشرفت کنید، می‌بایست به دیگر شرکت‌ها و افراد وابسته بمانید و به آن‌ها پول پرداخت کنید.

سئو سایت

سئو سایت

کاهش هزینه‌ها

با توجه به نیاز به پرداخت هزینه‌ای ثابت در هر ماه برای دریافت مشاوره یا سرویس‌های حوزه سئو وب سایت، در صورت داشتن دانش کافی، صرفه‌جویی قابل توجهی در هزینه‌ها خواهید کرد. این موضوع برای فریلنسرهای تازه کار، که به منظور دریافت پروژه‌های جدید باید رتبه وب سایت خود در موتورهای جستجو را بدون نیاز به پرداخت هزینه بهبود بدهند، حائز اهمیت است.

کسب دانش کافی برای شناخت یک سئو کار قوی

وقتی استارتاپ یا شرکت رشد پیدا کرد، به عنوان موسس و مدیر عامل آن درگیر مسائل پیچیده‌تری خواهید شد، موضوعی که زمانی برای کار روی بهینه‌ سازی وب سایت باقی نمی‌گذارد. اگر پیشتر به یک متخصص سئو تبدیل شده باشید، اکنون می‌دانید بهینه‌ سازی وب سایت خود را به چه شرکتی سپرده یا چه فردی را به عنوان سئوکار استخدام کنید. به عبارتی اکنون بهتر قادر به بررسی رزومه آن‌ها خواهید بود.

سودآوری زیاد برای مدیران بازاریابی

اگر به عنوان یک مدیر بازاریابی مشغول فعالیت هستید، در صورت داشتن سواد کافی در حوزه SEO، در مقایسه با دیگر همکاران خود چند سر و گردن بالاتر قرار خواهید گرفت. کسب پورسانت بیشتر تنها یکی از مزایای این دستاورد است.

نیاز مبرم هر کسب و کار به سئو

بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو دیگر یک فعالیت اضافی نبوده و توجه به آن برای بقای یک کسب و کار در دنیای آنلاین ضروری است. از طرفی می‌دانید سئو وب سایت به فعالیت مستمر نیاز دارد. شرایطی را تصور کنید که ارتباط سئو کار یا شرکت مشاوره‌ای به هر دلیل با شما قطع شده و طرفی با وجود گذشت زمان زیاد، هنوز موفق به یافتن جایگزینی برای آن‌ نشده‌اید. در این زمان، تنها یک مدیر دارای تخصص در SEO می‌تواند از کاهش رتبه و ترافیک جلوگیری کند.

مختص شما:  آموزش سئو برای مبتدیان

۱۰ قدم برای تبدیل شدن به یک متخصص سئو

اکنون که به اهمیت یادگیری اصول بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو پی برده‌اید، قدم‌های تبدیل شدن به یک متخصص SEO را بررسی خواهیم کرد.

۱- یادگیری نحوه کار موتورهای جستجو

اولین قدم، آشنایی با نحوه کار موتورهای جستجو مخصوصا گوگل است. بسیاری از کاربران، خود را آگاه به این موضوع می‌دانند، اما با شروع مطالعه متوجه خواهید شد در واقعیت، هیچ چیز از موتور جستجوی گوگل نمی‌دانید! شاید تصور کنید این کار بیهوده بوده و باید زمانتان را صرف یادگیری مهارت‌های عملی کنید. نکته اینجاست که مهارت عملی همیشه در ترکیب با دانش تئوری بهترین نتیجه را خواهد داشت.

گوگل اسناد زیادی را درباره نحوه کار موتور جستجوی خود ارائه کرده است. برای شروع کار، یادگیری در همین حد کفایت کرده و نیازی به ورود به جزئیات نیست.

۲- یادگیری مفاهیم اولیه بازاریابی موتورهای جستجو

یک متخصص سئو باید در حوزه بازاریابی موتورهای جستجو و دیجیتال مارکتینگ اطلاعات کافی داشته باشد و تنها تکیه بر اصول بهینه‌ سازی وب سایت کافی نیست. این موضوع سبب می‌شود از سئو وب سایت انتظارات منطقی داشته و بدانید چگونه دیگر ابزارها در ترکیب با آن، به رشد شعبه آنلاین شما کمک خواهند کرد.

یاد گیری معنی واقعی سئو

سئو تنها منحصر به کلمه‌های کلیدی و لینک‌سازی نبوده و عمیق‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. هدف اصلی از SEO، ارائه یک تجربه کاربری متفاوت به کاربران و برطرف کردن نیاز آن‌ها است. به عبارت دیگر باید بتوان آن چه کاربران نیاز دارند را به طور دقیق در اختیارشان قرار بدهیم.

در نتیجه هدف فقط دریافت ترافیک بیشتر از طریق موتورهای جستجو نبوده و باید این ترافیک را تبدیل به کاربران و مشتریان همیشگی خود کنید. به همین دلیل باید در کنار تلاش برای تبدیل شدن به یک متخصص سئو، در دیجیتال مارکتینگ نیز به مهارت بالایی دست پیدا کنید. اگر نتوانید افراد وارد شده به وب سایت از طریق موتورهای جستجو را تبدیل به مشتریان و کاربران همیشگی آن کنید، عملا هیچ دستاوردی نداشته‌اید.

سئو را می‌توان به بخش‌های مختلف تقسیم کرد. دلیل این کار، گسترده بودن مبحث بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو است. در مطلب «انواع بهینه سازی برای موتورهای جستجو» به طور مفصل درباره آن‌ها صحبت کردیم.

۴- انتخاب یک منبع آموزش سئو SEO مناسب

بعد از شروع آموزش خصوصی سئو خیلی زود متوجه خواهید شد درباره سئو، در سرتاسر اینترنت اطلاعات بسیار زیادی وجود دارد. از طرفی به گسترده و عمیق بودن دنیای SEO پی خواهید برد. این موضوع سبب می‌شود در همان ابتدای کار گیج و کلافه شوید.

بدون انتخاب مسیری مشخص، روز و شب را با خواندن مقاله‌هایی از وب سایت‌های مختلف سپری کرده و به جای کسب دانش، صرفا یه سری آموخته پراکنده خواهید داشت. در اولین سال‌های خلق موتورهای جستجو، هیچ دوره آموزشی درباره آن‌ها وجود نداشت، اما امروز آموزش‌های آنلاین رایگان و پولی فراوانی را پیدا خواهید کرد. با کمی جستجو،‌ بهترین مورد را تهیه کنید.

آموزش سئو حرفه ای وردپرس

آموزش سئو حرفه ای

در ادامه چند مرجع به زبان انگلیسی را معرفی می‌کنیم. به وسیله مشورت با دوستان و همکاران خود می‌توانید دوره‌های فارسی باکیفیتی نیز پیدا کنید.

Google Digital Garage:

گوگل یک سری دوره آموزشی درباره دیجیتال مارکتینگ تولید کرده و در آن‌ها، تقریبا همه مباحث مهم را پوشش داده است. در این دوره آموزشی به طور تفصیلی به سئو پرداخته نمی‌شود، اما با توجه به گره عمیق بین سئو و دیجیتال مارکتینگ، صرف زمان برای مطالعه آن‌ها، دانش خوبی درباره بازاریابی آنلاین به شما ارائه خواهد کرد.

Moz SEO Course:

شرکت Moz بیشتر به خاطر ابزارهایی که در حوزه سئو وب سایت توسعه داده به محبوبیت رسیده است. Moz به عنوان یکی از شناخته شده‌ترین شرکت‌ها در دنیای SEO، با هدف بررسی مفاهیم اولیه بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو، یک دوره آموزشی ایجاد کرد. این دوره آموزشی کامل نیست، اما برای شروع کار فوق‌العاده بوده و مسیر را به شما نشان خواهد داد. خوشبختانه این دوره به صورت رایگان، از طریق وب سایت Udemy در دسترس قرار دارد.

مختص شما:  آموزش سئو برای وردپرس

SEO Guide:

آموزش خصوصی سئو برای تربیت متخصص سئو، توسط گوگل ایجاد شده است. در این سری، SEO از نگاه گوگل مورد بررسی قرار می‌گیرد. این آموزش چند ساعت بیشتر زمان نمی‌برد، به همین دلیل مطالعه آن را حتما در برنامه خود قرار دهید.

 سئو

سئو

۵- به روز ماندن درباره آخرین اتفاقات

اگر بدون اطلاع از آخرین آپدیت‌ها و تغییرات، به روش‌های سنتی به فعالیت ادامه بدهید، رقابت را واگذار خواهید کرد. به عنوان نمونه‌ای از جدیدترین تغییرات، باید به آپدیت مهم گوگل درمورد لینک نوفالو با تگ جدید sponsored و ugc اشاره کنیم.

الگوریتم‌های موتورهای جستجو به طور پیوسته در حال تغییر هستند. فقط شرکت گوگل، در هر سال به طور متوسط ۲۵۰ تغییر در الگوریتم‌‌های موتور جستجوی خود اعمال می‌کند! یک متخصص سئو می‌بایست نسبت به این تغییرات آگاه بوده و کمپین بهینه‌ سازی وب سایت خود را منطبق با آن‌ها پیش ببرد.

بهترین روش برای به روز ماندن، دنبال کردن چند وب سایت خبری و تخصصی در حوزه SEO است. آن‌ها آخرین تغییرات را خیلی زود منعکس خواهند کرد. به عنوان برخی منابع بسیار قوی انگلیسی زبان می‌توان از موارد زیر نام برد:

Search Engine Roundtable:

دنبال کردن آن برای هر متخصص سئو ضروری است. این وب سایت، ریز و درشت اتفاقاتی که در صنعت SEO رخ می‌دهند را به صورت روزانه گزارش می‌کند.

Search Engine Land:

این مورد، یکی از قدیمی‌ترین‌ها وب سایت‌های فعال در زمینه سئو است. فعالیت تحت نظارت گوگل، یکی از دلایل محبوبیت آن به شمار می‌رود.

Google Blog:

یک متخصص سئو باید به صورت مستمر به وبلاگ گوگل سر بزند. این شرکت، آخرین تغییرات مهم مربوط به موتور جستجوی خود را داخل وبلاگش اعلام می‌کند. اینجا محل انتشار همه مطالب مربوط به بی‌شمار محصول سخت افزاری و نرم افزاری گوگل است.

Google Search Blog:

برخلاف آدرس قبلی که محل انتشار همه مطالب مربوط به شرکت گوگل و بی‌شمار محصولات آن است، در اینجا تمرکز روی «جستجو» قرار دارد.

Google Webmasters Blog:

اینجا وبلاگ رسمی گوگل وب مستر است. با دنبال کردن آن، به آخرین تغییرات گوگل وب مستر پی خواهید برد.

۶- انتخاب بهترین ابزارهای سئو SEO

در عمل، نمی‌توانید یکه‌تاز، پروژه سئو وب سایت را جلو ببرید. برای حرکت در مسیر صحیح، باید یک سری اطلاعات را در اختیار انواع ابزار تحلیل قرار داده و بر اساس نتایج دریافت شده، اقدام به تصمیم‌گیری کنید. متاسفانه استفاده از بهترین ابزارهای سئو به صورت رایگان میسر نبوده و خرید اشتراک برخی از آن‌ها، نیازمند پرداخت مبالغ زیادی است. با این حال، بسته به نیاز خود باید تا جای ممکن دسترسی به آن‌ها را کسب کرد. در ادامه یک سری از مهم‌ترین ابزارها در این حوزه را معرفی می‌کنیم:

Google Webmaster Tools:

آموزش خصوصی سئو استفاده از یکی از مهم‌ترین ابزارها برای یک متخصص سئو رایگان است. با استفاده از آن، به اطلاعات بسیار مهم و ارزشمندی درباره وب سایت خود دست پیدا خواهید کرد.

Google Analytics:

استفاده از ابزارهای شرکت گوگل، به خاطر ارائه شدن توسط مالک و توسعه‌دهنده بزرگترین موتور جستجوی وب و همچنین رایگان بودن، به بی‌شمار ابزار دیگر اولویت دارد. گوگل آنالیتیکس اطلاعات بسیار دقیق و مفیدی درباره ترافیک وب سایت و نحوه یافته شدن آن توسط کاربران در اختیارتان قرار می‌دهد. به وسیله دنبال کردن گزارش‌های متعدد، قادر خواهید بود وب سایت را به بهترین شکل ممکن بهینه‌ سازی کنید.

SEMRUSH:

این ابزار پولی است، اما برای ارزیابی ارزش پرداخت پول برای خرید اشتراک آن، برای ۷ روز قادر به استفاده از سرویس به صورت رایگان خواهید بود. از SEMRUSh، همانطور که از نامش پیداست، برای SEM استفاده می‌کنند، اما نمی‌توان از قابلیت‌های آن برای SEO، ارزیابی وضعیت رقبا، یافتن کلمه‌های کلیدی، ساخت لینک، مانیتور کردن شبکه‌های اجتماعی و دیگر امکانات چشم‌پوشی کرد. این وب سایت به صورت مستمر آپدیت شده و ویژگی‌های جدیدی به آن افزوده می‌شود. ارزان‌ترین اشتراک ماهیانه در اینجا ۹۹ دلار است. با وجود بالا به نظر رسیدن تعرفه‌ها، خرید اشتراک وب سایت SEMRUSH یکی از بهترین سرمایه‌گذاری‌هایی خواهد بود که برای سئو وب سایت خود انجام می‌دهید.

مختص شما:  افزونه گوگل آنالیز

Ahrefs:

برای استفاده آزمایشی از این ابزار برای یک دوره ۷ روزه، باید ۷ دلار پرداخت کنید، اما برخلاف دوره آزمایشی SEMRUSH، طی این مدت به همه امکانات دسترسی کامل خواهید داشت. بعد از آن باید به ازای هر ماه خرید اشتراک، حداقل ۹۹ دلار پرداخت کنید. می‌توان Ahrefs را جایگزینی برای SEMRUSH دانست. با وجود تعدد ابزارهای توسعه یافته در حوزه سئو، Ahrefs از ارزش و اعتبار بالایی نزد متخصصان سئو برخوردار است.

۷- تمرین سئو و عدم اتکا به مفاهیم تئوری

همانطور که گفتیم، در دنیای SEO اهمیت مباحث عملی و تجربه از مفاهیم و دانش تئوری بیشتر است. نتیجه مطالعه مفاهیم سئو، باید تعیین یک سری اقدام عملی باشد. نکته بسیار مهم و چالش برانگیز درباره SEO اینجاست که هر راهکار، مسیر و استراتژی برای یک وب سایت منحصربه‌فرد مناسب بوده و ممکن است پیاده‌سازی آن روی وب سایتی دیگر، بازخوردی نداشته باشد.

به عبارتی نمی‌توان یک نسخه کلی برای همه پیچید. در نتیجه باید وارد عمل شد و از طریق سعی و خطا، خیلی زود استراتژی صحیح را اتخاذ کرد. یکی از مهم‌ترین و اولین قدم‌ها در مسیر بهینه‌ سازی وب سایت برای موتورهای جستجو، یافتن کلمات کلیدی مناسب برای تولید محتوا است. پیشنهاد می‌کنیم بعد از مطالعه مفاهیم، به عنوان اولین اقدام عملی، در این راستا قدم بردارید.

یکی از روش‌های مهم آموزش خصوصی سئو دستیابی به استراتژی SEO صحیح، مطالعه راهکارهای دنبال شده توسط شرکت‌های موفق در این زمینه است. با وجود منحصربه‌فرد بودن استراتژی سئو وب سایت در هر شرکت، یک سری قوانین و اصول کلی درباره همه آن‌ها صادق است.

۸- نمایش تخصص خود در حوزه سئو

گفته می‌شود یکی از بهترین روش‌ها برای یادگیری و مخصوصا تثبیت دانشی جدید، تعلیم دادن آن است. این روش در مسیر تبدیل شدن به یک متخصص سئو نیز کاربردی خواهد بود. به عنوان نمونه می‌توانید یک وبلاگ شخصی یا SEO ایجاد کرده و تجربه‌ها و یافته‌های جدیدتان را در آن اشتراک‌گذاری کنید. با گذر زمان، به وسیله مرور این مطالب، از فراموش شدن آموخته‌هایتان جلوگیری خواهد شد.

۹- فعالیت مستمر و صبوری کردن

در آموزش خصوصی سئو اگر جزو افراد عجول و بی‌صبر هستید، تبدیل شدن به یک متخصص سئو را فراموش کنید. بهینه‌ سازی وب سایت نیازمند فعالیت مستمر و پیوسته است و نباید خیلی زود درباره موفقیت یا عدم موفقیت فعالیت‌هایتان نتیجه‌گیری کنید.

سئو

سئو

سئو،آموزش خصوصی سئو کارآمدترین روش برای افزایش ترافیک وب سایت است، اما هرگز جزو سریع‌ترین‌ها محسوب نمی‌شود. اگر می‌خواهید طی یک ماه آینده، به خاطر راه‌اندازی یک حراجی آنلاین یا به هر دلیل دیگر، خروارها بیننده به وب سایتتان سرازیر کنید، باید به فکر دیگر راهکارهای بازاریابی اینترنتی به غیر SEO باشید.

هدف از بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو، خلق یک شعبه آنلاین با دوام بسیار بالا است. در حالی که کمپین‌های تبلیغاتی به محض قطع شدن بودجه و قطع همکاری با تبلیغ‌کننده، سودمندی‌شان در وارد کردن ترافیک بیشتر به وب سایت را از دست می‌دهند، بعد از بهبود رتبه وب سایت در گوگل، به صورت ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته، بازدیدکنندگان جدیدی از طریق آن به دست خواهید آورد.

۱۰- استفاده از تجربه متخصصان موفق سئو

با مطالعه تجربه موفق‌ترین متخصصان سئو متوجه خواهید شد آن‌ها چقدر در مسیرشان، به پستی و بلندی برخورد کرده‌اند. در ادامه پنج چهره برتر در دنیای SEO را معرفی خواهیم کرد. پیشنهاد می‌کنیم داستان زندگی و مخصوصا مسیر کاری آن‌ها را مطالعه کنید.

Neil Patel:

متخصصان سئو احترام زیادی برای او قائل هستند. در کنار خواندن وبلاگ او، به وسیله تمرین راهکارهای عملی ارائه شده توسط وی، مشاوره‌های ارزشمندی دریافت خواهید کرد.

Brain Dean:

تخصص او بیشتر در زمینه لینک‌سازی است. در وبلاگ این متخصص سئو می‌توانید به بهترین تکنیک‌های تجربی برای کسب رتبه خوب در موتورهای جستجو پی ببرید.

 

Eric Enge:‏

 

او موسس و مدیر عامل شرکت Stone Temple بوده و یکی از باتجربه‌ترین متخصص‌های سئو در دنیا محسوب می‌شود.

Joost de Valk:

او موسس و مدیر عامل شرکت Yoast است. Yoast، محبوب‌ترین و پراستفاده‌ترین افزونه سئو به شمار می‌رود.

Rand Fishkin:

بدون شک از نوشته‌های یکی از بنیان‌گذاران شرکت MOZ، چیزهای زیادی فرا خواهید گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

سایتتو رایگان آنالیز کن

خرید کلمات کلیدی از گوگل x بخوانید...